Amz
huviline
Registreerunud 25.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 200TQ 20v, audi 200 10v & Skoda Octavia
|
|
postitati 24.01.05 15:54
|
|
|
temperatuuri märguande tuluke
Probleem selles et auto on mingi aeg seisnud ning hiljuti käivitades hakkas vilkuma temp märguande tuluke (see mis süüte sisse keeramisel ka vilgub).
Ära ei tahtnud ta kustuda ning uurisin, et vahest on tosooli vähe, oligi, sai juurde pandud kuid tuluke ikka vilgub. Sai auto ka enamvähem soojaks
aetud, nii 85-90 kraadi vahele jäi temp. Tuli siis mingi aeg vilkus, samas vahepeal oli vait.
Paisupaagil iseenesest andurit ei ole. Termostaadi juures on kaks andurit, üks on arvatavasti mootori temp näidiku andur, teist ei tea. Ning radika
küljes on ventika andur. Mootoriks on 1,8S (mootori tähis SF).
Vahest keegi teab midagi ja oskab aidata!!! Ei julge nagu sõita ka nii.
Tänud
|
|
|
|
cretzky
huviline
Registreerunud 05.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: AUDI A8 / A3 sportback 1,6
|
|
postitati 25.01.05 07:20
|
|
|
heips
Ma siiski kaldun arvama et paisipaagi põhjas äkki on mingi ujuk mis on umbes.Keera paak küljest ära ja puhasta see ujuk ära. Või võib ka muu jama seal
olla mäletan et mu isa audil oli ka säärane probleem.Lahenduseni ei jõudnudgi kui paari päeva pärast veepump lendas. Peale veepumba vahetust oli kõik
ok.
Aga ma arvan et siski mingi ujuki kamm
|
|
|
|
Amz
huviline
Registreerunud 25.05.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 26.01.05 08:37
|
|
|
paisupaagil mingit ujukit küll olla ei saa, kuna sinna ei lähe ühtegi kaablit
|
|
|
|
mati200
huviline
Registreerunud 06.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S4 Avant
|
|
postitati 26.01.05 20:30
|
|
|
juhe on paisupaagi all,
vaata ka "multifuzzit" see on selline 27 võtmega keeratav kolmeotsaline pruuni värvi andur plokikaanest väljuval liinil
|
|
|
|
Amz
huviline
Registreerunud 25.05.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 27.01.05 20:31
|
|
|
vaatasin paisupaaki. pole ühtegi kaablit sinna minemas, anduri kabla ripub niisama paisupaagi all. anduri koht on ka tühi.
Eks ma vaatan seda "multifuzzit", kui mul selline on.
|
|
|
|
ACE16V
huviline
Registreerunud 12.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi80AvantQuattro / DUCATI_M900
|
|
postitati 28.01.05 08:09
|
|
|
kui ma väga puusse ei pane, siis sinu autol näitab see tuluke ka muid vigu, mitte ainult jahutusvedelikku. Ehk et, kui on olemas näiteks
kulumisanduritega piduriklotsid, siis need ka sinna jooksevad, samuti laadimisvool, pidurivedeliku taseme andur jne. juhul kui need asjad autol peal
on. Võimalik et ka õlirõhk. Et siis selline multifunktsionaalne tuluke.
|
|
|
|
Amz
huviline
Registreerunud 25.05.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 28.01.05 09:59
|
|
|
Piduriklotsid anduritega ei ole, kontrollisin. Laadimisvoolu peaks aku tuluke näitama. Pidurivedelik on norm. õlirõhku näitab õlituluke, ma loodan.
Vähemalt armatuuris on õlikannu ja aku tulukeste taga pirnid olemas ja terved. geneka rihma puudumisel hakkas kohe aku tuli põlema.
mis andurid on seal termostaadi juures on? üks arvatavasti temp andur aga teine?
|
|
|
|
Amz
huviline
Registreerunud 25.05.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 20.03.05 18:29
|
|
|
vahetasin lõpuks termostaadi ära kuid tuluke ikka vilgub, vahepeal vilgub vähem vahepeal rohkem. Uue termostaadiga ei tõuse ka temperatuur üle 80
kraadi.
Kas võib olla et õhk veel kusagil vahel? Kuidas seda süsteemi üldse õhutada? Salongi ka eriti kuuma õhku ei puhu, üks lõdvikutest mis salongiradikasse
läheb on selline leige, teine aga suhteliselt kuum.
Kapoti alla vaadates ja lõdvikuid katsudes tundub et temp on küll kõrgem kui 80 kraadi ent ometi vent tööle ei hakka. proovisin sillata anduri otsad,
siis vent hakkas tööle, kuid tuluke vilkus ikka edasi.
Mõistus juba otsas, tuleb vist pirn välja keerata.
Kui keegi selllest jutus vähegi aru sai siis abi ja kommentaarid on oodatud!
|
|
|
|