Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi A8 (D3) Kojameeste probleem (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1271)
AularA
huviline

Registreerunud 25.06.13
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4.2Q

postitati 26.06.13 19:31 Tsiteeri
Audi A8 (D3) Kojameeste probleem

Tere, olen siin foorumis uus ja vabandan ette ära kui teema vähe valesse kohta läks.
Nimelt tegu siis 06/2003 aasta välja veerenud A8-ga, naine ükspäev kurtis , et kojamehed jäid keset klaasi seisma ja jõnksutasid üles alla. Läksin siis ise proovima ja kõik oli OK. (See kõik oli siis paar päeva tagasi)
Aga täna jälle ja nüüd enam asi normi ei läinudki, jõnksadi jõnksadi poolde klaasi ja sinna nad jäävad, kuniks käega natuke kaasa aitad.
Jõnksutades ei pritsi ka klaasile vett , kui kojamees liigub jõnksu pritsib ka törtsu vett.
Kaitsme vahetasin ära , kojamehe mootori pistiku kontrollisin üle.
Ehk kellegil enne kojamehemootori vahetust mõni idee?

Parimat Aular!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
lauriL90
huviline

Registreerunud 15.10.12
Kasutaja on eemal

Auto: 2005 A4q 3.0tdi

postitati 03.07.13 06:55 Tsiteeri

A4jal näiteks kulub tihend ära ja liigendid kiiluvad soola ja muu pasa tõttu kinni. Äkki A8 esineb sama probleem. http://www.euroaddiction.net/forum/b6-b7-s4-diy-how-section/2234-audi-b6-b7-s4-a4-diy-slow-wipers-fix.html

ragnara
huviline

Registreerunud 23.03.12
Kasutaja on eemal

Auto: A4 b9 2.0TDI Quattro

postitati 03.07.13 07:03 Tsiteeri

Ma just lasin endal korda teha a6 peal. Mul oli hoovastikul, juhipoolse kojamehe võll(paremat nimetust anda ei suuda) kinni kiilunud lihtsalt. Võeti lahti, puhastati ära, määriti ära ja kokku ja kõik nagu uus. Halvimal juhul pead mootori vahetama, kuid ma ei usu, et mootoris asi, kui ta jõuab neidveel liigutada. See mootor üsna tugev, käega seda hoovastikku praktiliselt liigutada ei jõudnudki aga mootor suutis poolde klaasi ära vedada.

lauriL90
huviline

Registreerunud 15.10.12
Kasutaja on eemal

Auto: 2005 A4q 3.0tdi

postitati 03.07.13 09:52 Tsiteeri

Endal ka asi ees. Kuidas täpsemalt seda tihendit seal nimetatakse (et oskaks revalist küsida) ning mis määret sinna panna, et ka talvel sellest tolku oleks.

Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 03.07.13 14:27 Tsiteeri

Seda tihendit ei saa esindusest. Olen D3 sama asja teinud. Läks vanade juppidega kokku. Lihtsalt ära puhastada ja korralik määre vahele. Alati võib muidugi ise mingi tihendi leiutada. Saab ehk parem :)

12.301@181km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 18.2% - SQL: 81.8%]