Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A4`95 raadio juhtmed? (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 1488)
wirxx
huviline

Registreerunud 16.06.13
Kasutaja on eemal

Auto: A4`95

postitati 26.06.13 17:21 Tsiteeri
A4`95 raadio juhtmed?

Soov panna vanem pioneer cd aga tagumisi kõlareid tööle eisaa.Otsisin foorumis aga siin ainult bose asjadest jutt.Mul mingi nokia võimendi seal taga kõlari küljes tundub.Kas vaja lihtsalt toide(remote) sinna saada,et tagumised mängima saada? Kas ka kuskil wiring diagram olemas selle nokia süsteemi kohta?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
TDN
huviline

Registreerunud 22.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Škoda Superb 2017

postitati 26.06.13 17:48 Tsiteeri

Tegin paar päeva tagasi kogu asja läbi.
Tagakõlarid ei tööta, kuna need on ühendatud kollase/rohelise pistiku taha (ees). Järelturu makki lähevad aga ainult ISO otsikud.

Mina tegin nii:
Võtsin tagant võmendi ära kõlari küljest.
Võtsin kaks juhet ühendasin kõlarisse - teised kaks eest makki (mul ka pioneeri makk ja sinna läks vahejubla ISO -> pioneeri vahejupp)
Samamoodi teised kaks juhet teise kõlarisse ja eest makki.

Kuigi pean mainima, et ilma selle Nokia võimuta on need kõlarid täiesti mõtetud ja mina tellisin juba taha uued kõlarid ära.

Loodan, et said mu mõttest aru. Kui ei, siis küsi julgelt.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
wirxx
huviline

Registreerunud 16.06.13
Kasutaja on eemal

Auto: A4`95

postitati 26.06.13 19:16 Tsiteeri

Mul oli veel mingi valge juhe mis tundus,et on kasutuses olnud.Ühendasin selle remote alla ja võimendus hakkas tööle.Kahjuks nii vanal masinal oli üks tagumine kõll lõhki(aga mängib norm kui kväga kõvaks ei keera) ja ees ka parem alumine ei tööta aga kui bassi palju ei pannud oli üllatavalt hea sound.(kunagi b4 sound oli küll sitt)Otsin romulast kõllid asemele kuna nagunii tegemist sellise tagvara autoga mis enamuse ajast seisab.Raadiogi sai 2003 aasta oma pandud,et midagi kuulata :)
Tänud info eest ikkagi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 27.06.13 08:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: TDN
Mina tegin nii:
Võtsin tagant võmendi ära kõlari küljest.
Võtsin kaks juhet ühendasin kõlarisse - teised kaks eest makki (mul ka pioneeri makk ja sinna läks vahejubla ISO -> pioneeri vahejupp)
Samamoodi teised kaks juhet teise kõlarisse ja eest makki.

Kuna võimendamata signaali jaoks mõeldud juhtmed on üsna peenikesed, on passiivkõlareid kasutades mõistlikum täiesti uued suurema ristlõikega juhtmed vedada. Siis mahub (mid)bass ka läbi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 23.2% - SQL: 76.8%]