Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Chorus ja Delta makil puudub levi. (Vastuseid: 8 | Vaatamisi: 1999)
Lauri_O
huviline

Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal

Auto: 2.5 TDI A4; 2x 2.8 A6 Q; Audi S8.

postitati 27.05.13 05:12 Tsiteeri
Chorus ja Delta makil puudub levi.

Hommikust,
Kahjuks ei leidnud oma murele lahendust otsingust, ning tegin siis uue teema selle jaoks. Probleemiks siis raadiolevi nii Choruse makiga kui ka Delta makiga, Chorus on A4-l ja Delta A6-l, mõlemal masinal levi ülihalb nii metsavahel kui ka niisma. Milles võib olla probleem ja kuidas asi lahendada kuna olen juba ka ühe maki välja vahetanud ning ikka levi väga halb. Eelmisel masinal mängis isegi Power hit raadiot ka 100 km kaugusel levialast ja oli ok nüüd enam ei võta 20km -tritki.
Tänud ette.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 27.05.13 05:28 Tsiteeri

Makk mängib lindilt, raadio mängib seda, mille antennist kätte saab. Alusta antennist ja antennivõimendist. Ära mädanenud või ilma toiteta jäetud võimendiga antenn toimib halvemini kui juba algselt ilma võimendita antenn.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Lauri_O
huviline

Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal

postitati 27.05.13 06:26 Tsiteeri

Kus kohas see võimendi asub ja kuidas ma kontrollin seda kas võimendi korras või ei ole?

ccayser
huviline

Registreerunud 27.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 1.6 TD

postitati 27.05.13 06:36 Tsiteeri

Alusta kontrollimist antennipiitsast, kui see on olemas. Hiljuti oli mul A4 B5 avandil just piits ära mädanenud. Eelduste kohaselt on sul sedaan kered, sellisel juhul peaks võimendi olema taga akna juures. Seda, kas võim on töökorras või mitte, näitab üldiselt võimendi toitejuhtme eemaldamine, mille korral peaks korralikku signaali korral sahin sisse tulema. Tasub ka kontrollida, kas antennivõimuni üldse toide jookseb ja kas korralik mass on olemas. Kui toited on olemas, siis võid viga otsida antennist endast ja kontrollida võimendi ning antenni vahelisi ühendusi. Võid ka kontrollida, ega antennivõimendi ja raadio vahelisele juhtmele ei ole sisse tekkinud katkestust, samuti lühist.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Lauri_O
huviline

Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal

postitati 27.05.13 06:41 Tsiteeri

Jätsin oma lolli peaga mainimata et mul on Avant kerega isendid kõik ja kui ma õieti aru sain siis peaks neil olema võimendi pagasnikus lae polstri vahel kus on antenn autol ja salongivalgustus. Kui eksin siis parandage.

ccayser
huviline

Registreerunud 27.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 27.05.13 13:37 Tsiteeri

Võin eksida, aga avant kerega, nii A4 B5 kui ka A6 C5 masinatel peaks võimendi olema antenni sees.
Antenni jookseb kolm juhet(pilt nr 1). Pildil nr 2 on näha kolm juhet. Vasakult paremale: Antenni toide + 12V, teine kaabel jookseb antennist makini, kolmanda juhtme ülesanne on mulle hetkel teadmata.
Esialgu alusta kõigepealt 12V olemasolu kontrollimisest. Kui see olemas, siis kontrolli antenni piitsa(pilt nr3).
Minu põhiline viga peitus seal. Lahendasin probleemi nii, et kerisin lakiga peenikest traati olemasoleva antenni peale ja keerme juurde kerisin traati ca 6-8 keerdu, ning tinatasin üle. Kas viga peitub seal, saad testida ca poole meetrise juhtmega, kui juhtme otsast ära puhastad, sinna keerme vahele keerad, olemasoleva antenni peale kerid ja samal ajal raadiot kuulad. Kui levi paranes, on viga seal, kui ei, siis on suure tõenäosusega antenni võim seest ära oksüdeerunud. Antenni alumise osa sisemust saab ise puhastada, kui keerad antenni auto pealt maha, võtad antenni all oleva kummitihendi ja keerad antenni põhja alt kaks kruvi välja. Minul lagunes asi laiali kergelt, kas nad ka reaalselt peavad kergelt eralduma, ma ei tea.
Pildid(klikates lähevad suuremaks):
http://www.upload.ee/thumb/3340942/_SKW0249.jpg http://www.upload.ee/thumb/3340943/_SKW0256.jpg http://www.upload.ee/thumb/3340945/_SKW0257.jpg

tl470487
aeg maha

Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal

postitati 27.05.13 13:51 Tsiteeri

Kas nr 3 on mini UHF liides(?) See ilmselt siis 900MHz riba.

Tsitaat:
Algselt postitas: ccayser
/.../
Antenni jookseb kolm juhet(pilt nr 1). Pildil nr 2 on näha kolm juhet. Vasakult paremale: Antenni toide + 12V, teine kaabel jookseb antennist makini, kolmanda juhtme ülesanne on mulle hetkel teadmata.

- 51905398 - autode diagnostikaseadmed ja töövahendid - VCDS - VAS - LAUNCH PRO3- http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=101206
HHO mootoripuhastus - kõik ja igasugused sisepõlemismootorid, küsi lisa 51905398 - https://www.youtube.com/watch?v=b5paGgZB_tM
ccayser
huviline

Registreerunud 27.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 27.05.13 14:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tl470487
Kas nr 3 on mini UHF liides(?) See ilmselt siis 900MHz riba.
Nii ta tõesti on.

Lauri_O
huviline

Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal

postitati 27.05.13 15:53 Tsiteeri

Tänud sulle ccayser väga põhjaliku jutu eest, asun asjaga tegelema ja eks näis kas asi paraneb.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 24.7% - SQL: 75.3%]