Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Oleks hädasti vaja Briggs&Stratton 10 Hj Murutraktori Mootorit (Vastuseid: 1 | Vaatamisi: 2214)
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 23.05.13 02:21 Tsiteeri
Oleks hädasti vaja Briggs&Stratton 10 Hj Murutraktori Mootorit

Pole küll Audiga seonduv aga mul on kuul koos. Eestis paistab et polegi muruniidukeid ja traktoreid lammutavaid firmasid. Ma olen väsinud juba Googeldamisest, sest kuskil ei pakuta midagi. Äkki klubilistest oskab keegi aidata. Eelmine nädal sai juba Tallinna lähedalt üks 8 Hj -line mootor sebitud. Igal pool foorumites ja ka tutvusringkondades räägiti, et vahet pole, mis mootori sa peale paned. On aga ikka küll ... Kui muud asjad välja arvata siis väntvõlli otsa pikkus mille külge rihmataldrikute combo istub on juba ca 3 cm lühem 8Hj lisel mootoril. See sai tagasi viidud. 10 Hj-line mootor oleks parim, sest kapoti alla tahaks lisajahutuse ehitada ja 12 Hj -lise mootori peale aretamisel läheks see asi juba küsitavaks. Ühesõnaga kui keegi hea klubikaaslane teab kust kasutatud peast saaks või tal on endal pakkuda Murutraktori mootorit Briggs&Stratton 10 Hj mootorit, siis andke teada. Panen siia üles ka mootorikatte foto, siis näete andmeid paremini.

http://ultra2005.planet.ee/Audiclub/10hp.jpg

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 21.07.13 21:32 Tsiteeri

Teema tegelikult juba mõnda aega tagasi ammendatud. Tartust sain YardMan-i vana kuid korraliku traktori varuosadeks, millel oli ainult tagasild puudu. Kolu rubiitasin enda traktorile peale ja 10,5 Hj mootori asemel sain 12,5 Hj-lise mootori millega oli eelmine omanik iga aasta hoolduses käinud Saestuudios. Seega küll tikutulega interneti ja eestimaa linnadest suht olematu asja otsimine aga mul igatahes joppas ja kogu mängu eest 340 EUR välja käia polnud minu meelest üldse kallis. Ainult enda tööaega ja aretamist ei saa rahas mõõta. Seda ikka läks omajagu. Ühesõnaga kui ma töö lõpetasin oli see Tartust saadud traktor suht vrakk ja palju asju sai enda masina peale ringi tõstetud.

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 20.6% - SQL: 79.4%]