Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi Coupe typ85 1.8 - 1987 - DexXxter (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 2058)
DexXxter
huviline

Registreerunud 11.12.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe typ85

postitati 22.04.13 20:56 Tsiteeri
Audi Coupe typ85 1.8 - 1987 - DexXxter

Mõtlesin, et teeks oma auto kohta ka väikse teema siis. Auto sai ostetud 2011 aasta detsembris. Piltidelt võib näha, miks ei tasu pohmas peaga pimedas autot ostma minna.
Ülevaatuselt sain läbi aga vigu jätkub, õnneks pigem ainult kosmeetilise poole pealt. Üsna kirvetöö on tehtud temaga. Roostet väga ei ole või vähemalt ei paista veel selle kooruva värvi alt.
Alles hiljuti foorumit lehitsedes sain teada, et on üle katuse ka käinud. Enne seda oli katuseluuk ka olemas.
Praeguseks olen ma teda juba natuke seest strippinud. Tiiva võtsin ka tagant ära koos kleebitud tjuuning piduritulega, mis polnud kunagi isegi töötanud, sest juhtmed olid lihtsalt läbi lõigatud kohe korpuse juurest. Pilte kahjuks ei teinud enne, kui lammutama hakkasin.
Eest
Tagant
Küljelt
Mõned vead
Veel vigasid
Ja veel
Ei lõpe veel
Üsna piinlik hakkab juba
Seest natuke
Keskkonsool
Silmnäost
Punnsilmsusest
Kellad
El aknatõstuk
Ja mis tal häda on
Seest natuke stripitud juba

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 22.04.13 21:06 Tsiteeri

Typ81 võre ja tuled jäävad esimesena silma, ei sobi see ikkagi ülejäänud typ85 juppidega kokku. Igastähes edu ja kannatust selle vanaga tegelemisel, puudust lähiajal ilmselt ei tule.

Kui tuledest-võrest mingil hetkel loobuma oled nõus siis anna märku, mulle kuluks need ära küll.

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
DexXxter
huviline

Registreerunud 11.12.11
Kasutaja on eemal

postitati 22.04.13 21:30 Tsiteeri

Endal väga silma ei riiva. Oleks juppe nii väga saada igalt poolt, siis võiks isegi midagi aretada aga ega ta väga kole ka pole minu meelest.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rix30
huviline

Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S3 1,8T 8L

postitati 23.04.13 02:53 Tsiteeri

Tagaots näeb ilma tiivata ikka eriti mage välja! Niipalju kui mina neid typ85 coupe-sid olen näinud on neil kõigil lisa piduri tuli.

Adolf Hitler!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tõnts
klubiliige

Registreerunud 19.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio 2.3 , Coupe 2.1 typ 81, 3x 90 2.3, A4 1.8 TQ, 2x 90Q 2.3

postitati 23.04.13 06:17 Tsiteeri

Karbussi jalg ja kütuse pealevoolu voolikud vaata väga kriitilise pilguga üle, mul põles sama mootoriga kuubik just analoogsete vigade pärast maha aastaid tagasi. Muidu kena vanake ja usun et igav sul ei hakka. Edu masinaga.:cool:

Life is too short to drive slow...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
saidless
huviline

Registreerunud 21.12.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a4 2,5tdi V6 110kw 1999a. Audi a4 1,9 74kw 2004a

postitati 23.04.13 07:17 Tsiteeri

Tere.
Siit saad eelmise omaniku teemat lugeda.
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=56323&page=1&highlight=#pid321288

Muidu on tore lugeda, kui selliseid vanakesi hakkatakse elustama.

Viga on jagajas, jagajast on saanud segaja.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
DexXxter
huviline

Registreerunud 11.12.11
Kasutaja on eemal

postitati 23.04.13 10:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rix30
Tagaots näeb ilma tiivata ikka eriti mage välja! Niipalju kui mina neid typ85 coupe-sid olen näinud on neil kõigil lisa piduri tuli.

See oli vale tiib ja sinna oli vist kipsinoaga auk sisse veel lõigatud, et sinna alla mingi lisatuli silikooniga kleepida.

Plaan oleks korralik tiib ka ikka sebida, päris ilma ei jätaks.

Tsitaat:
Algselt postitas: Tõnts
Karbussi jalg ja kütuse pealevoolu voolikud vaata väga kriitilise pilguga üle, mul põles sama mootoriga kuubik just analoogsete vigade pärast maha aastaid tagasi. Muidu kena vanake ja usun et igav sul ei hakka. Edu masinaga.:cool:

Kontrollin kindlasti üle. Igav sellise autoga väga ei hakka jah. Tegemist oleks palju, aga aega ja raha napib.

Tsitaat:
Algselt postitas: saidless
Tere.
Siit saad eelmise omaniku teemat lugeda.
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=56323&page=1&highlight=#pid321288

Muidu on tore lugeda, kui selliseid vanakesi hakatakse elustama.

Seda ma olen isegi näinud, enne ostu sai ka natuke uuritud. Siis kõige hullem ei tundunudki :D .

KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2

postitati 23.04.13 13:57 Tsiteeri

Mingi tiib siin, kas sobib, ei tea. Päris õnnetu ta sul, aga kere vast kõige hullem polegi.
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=124825

Polyurea ülitugevad pinnakatted sõidukitele- https://polyterm.ee/
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 27.1% - SQL: 72.9%]