TAudi
huviline
Registreerunud 21.04.13
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B4 Avant 2.3E
|
postitati 21.04.13 17:09
|
|
|
Audi 80 B4 Avant 2.3E - 1993a - TAudi
Tervist !
Olen siis kaks päeva olnud selle auto omanik, ja tänasest siis ka audi klubi foorumi kasutaja. Auto sai soetatud sugulastelt, kes oludesunnil olid
sunnitud auto maha müüma. Aga auto ise on väga korralik. Roostet on vaid ühes kohas ( pagasniku luugi servas ) aga ka see on värvitud üle aastal 2007
ja sealt edasi enam läinud ei ole
Hetkel siis on auto VEEL täiesti originaalne.
Endalegi üllatusena on autol lisavarustusena peal püsikiirushoidja ja el katuseluuk.
Mõned pildid ka ( Kuna olen kergetmoodi fotograafi pisikuga, siis
esimesel päeval (ilma kindlustuseta) oli vaja mul sõita kuskile X kohta autot pildistama, sest kunagi olin vaimusilmas valmis mõelnud, et kus ma oma
esimese PÄRIS ENDA AUTO pildid teen.)
|
|
|
ragnara
huviline
Registreerunud 23.03.12
Kasutaja on eemal
Auto: A4 b9 2.0TDI Quattro
|
postitati 21.04.13 17:13
|
|
|
Hea lugeda teemat, kus on tehtud korralikud pildid. Jätab kohe autost ka parema mulje.
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2
|
postitati 21.04.13 17:20
|
|
|
Mis plaanid siis on, et VEEl on auto täiesti originaalne. Muidu b4 ideaalne esimene auto, ise omasin ja ei kahetse päevagi.
|
|
|
|
TAudi
huviline
Registreerunud 21.04.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.04.13 17:28
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KeveN
Mis plaanid siis on, et VEEl on auto täiesti originaalne. Muidu b4 ideaalne esimene auto... |
Plaanis on välimusele ikka palju juurde anda. Aga seda kindlasti mitte kohe. Hetkel noore inimesena raha peale auto ostu väga järel ei ole
Millegipärast olen otsinud ja vaadanud LED ribadega esitulesid ( suunatuled k.a ). Sest sõbral on 3ne BMW tal on ringikujulised LEDid, ja need näevad
nii kiftid välja. On kellegil olnud juhust, kus mõõda sõidab Audi 80 led ribadega ? Sobivad nad sinna v ei ?
Veljed on kindlasti vaja soetada. Sest ilukilbid ei ole just kõige parem varjant.
Uus makk ja kõlarid koos subwoofriga, sest olles muusikakooli lõpetanud ja tegelenud laulmisega ( vanemate pealesunnitud tegevused ) on mul
muusikapoole pealt väga suured ootused. Praegu on autos arvatavsti stokk ( originaal ) kõlarid mis mulle kohe üldse ei istu. Makk on ka Audi
kassetikas
|
|
|
JanP
huviline
Registreerunud 04.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: 240, 300
|
postitati 21.04.13 17:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: TAudi
Sobivad nad sinna v ei ? | Ei.
|
|
|
TAudi
huviline
Registreerunud 21.04.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.04.13 17:40
|
|
|
Või siis midagi sellist. Aga hõbedases stiilis äkki.
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.04.13 17:41
|
|
|
Tahad lahedaid tulesi siis osta nn pikad tuled või rs2 luuptuled, sellega piirdu. Hakka lappama b4 teemasi. Kunagi oli minul b4, selle teema kuskil ,
teine kes siiamaani b4 arendab on kasutaja weiks. Loe need teemad läbi ja siis saad nägemuse mis jupid on hinnatud ning mida võiks teha. Neid teemasi
muidugi veel ja veel.
|
|
|
|
ragnara
huviline
Registreerunud 23.03.12
Kasutaja on eemal
Auto: A4 b9 2.0TDI Quattro
|
postitati 21.04.13 17:42
|
|
|
Ära tee nii palun. Otsi parem S2 tuled, peaks vist sobima siia.
|
|
|
Erksolen
huviline
Registreerunud 19.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B5 1.8TQ
|
postitati 21.04.13 17:46
|
|
|
Spetsialistid teavad mis räägivad.
Esiteks ei ole nad midagi nii palju ilusamad kui originaalid, teiseks nende tuledega öösel sõitmine on omaette kunst.
EI aita seal ka Nightbrakerid, pigem jäta nad originaalid.
|
|
|
TAudi
huviline
Registreerunud 21.04.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.04.13 17:51
|
|
|
Suured tänud soovituste eest Vaatasin juba ka vanu teemasid poole silmaga.
Siin huvitavat lugemist küllaga
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
|
|
JanP
huviline
Registreerunud 04.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: 240, 300
|
postitati 21.04.13 17:57
|
|
|
Pikad tuled, korralik velg ja puhas auto. Muud pole vajagi.
|
|
|
TAudi
huviline
Registreerunud 21.04.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.04.13 18:04
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: JanP
Pikad tuled, korralik velg ja puhas auto. Muud pole vajagi. |
Krdi kenad on jah need pikad tuled. Aga siis on vaja ka S stanget ? V mis sellel pildil on ? (Sorry, olen audi algaja )
|
|
|
TDN
huviline
Registreerunud 22.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: koda Superb 2017
|
postitati 21.04.13 18:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: TAudi
Tsitaat: | Algselt postitas: JanP
Pikad tuled, korralik velg ja puhas auto. Muud pole vajagi. |
Krdi kenad on jah need pikad tuled. Aga siis on vaja ka S stanget ? V mis sellel pildil on ? (Sorry, olen audi algaja ) |
Täiesti sama stange, mis sul (ehk orginaal). Lihtsalt need mustad stangeliistud tuleb ära vahetada. Tuleb panna sellised, kus on udutulede + suundade
avad sees. Hetkel on sul tavalised stangeliistud.
|
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
postitati 21.04.13 18:33
|
|
|
Ilus lihtne auto. Hea valik esimeseks masinaks. Mina tooniks klaasid, kena velg alla ja olekski välimus 5+. Kui suuri velgi sa tahad? Mul on pakkuda
15" Fordi valukad, aga sobivad ka Audile alla. Kui on huvi, saada U2U.
Parimat!
|
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.04.13 18:58
|
|
|
b4 soovitaks pigem 16-17 tolli velgi. Jääb ilusam
|
|
|
|
TDN
huviline
Registreerunud 22.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: koda Superb 2017
|
postitati 21.04.13 19:03
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KeveN
b4 soovitaks pigem 16-17 tolli velgi. Jääb ilusam |
Siinkohal mainiks ära, et mida suurem velg, seda tihedamini hakkad sillaosi vahetama.
Ise panin oma B4'le alla 16" ja on ikka natuke tunda, et sillaosi läheb tihedamini. 17" oleks vist juba liig. Samas kui rahakott paks- pole
probleemi
|
|
|
|
andzz
huviline
Registreerunud 08.05.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B4 avant 2.6, A6 Avant Q 3.0 165kw
|
postitati 21.04.13 19:09
|
|
|
Endalgi samasugune masin ning ilus puhas masin ilma toonklaasita ja korraliku veljega on vägagi pilkupüüdev! 15" vast natuke lahja seal all, vähemalt
suvel (kuigi isegi kulgen praegu 15" aga plaanis ikka midagi suuremat alla saada), 16" või 17" juba parem. Edu masinaga!
|
|
|
kevvare
huviline
Registreerunud 10.03.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.04.13 19:10
|
|
|
Oh kena, kohe pildid tehtud vanas sõjaväe baasis or whateva Reius ja seal mõned paremadki kohad all rannapool. Igaljuhul hoia võimalikult stockina aga
soliidsena, et ära mingeid hullusid rõngaid, stangesid ja madaldusi tee sest tõsi ta ole, rikuvad korraliku auto ära.
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: S2, 90q 20vt
|
postitati 21.04.13 19:39
|
|
|
Paistab, et Keven teeb mulle reklaami.
Teema kohapealt auto paistab tõesti väga sile ning ainsad tuled mis ette võiks panna ongi kas pikad tuled või kui tõesti leiad kasutatuna hea hinnaga
rs2 luuptuled mis ka näitavad midagi ehk reflektorid ja luubid pole ära koolanud.
See boleemika velgede valikus, et võta väikem ja või suurem ning sillaosad saavad rohkem vatti... Ma tõesti ei tea, kui kaua siin keegi on sõitnud oma
80/90 või coupega. Kui sa paned 15" velje asemel 17" ei vaheta sa sillaosi nii märkimisväärselt kiiremini. Kui kasutada kvaliteetseid kuluosi
sildades(Lemfölder, TRW, Boge) ja vahetada neid siis kui vead ilmnevad mitte ei venitata kuni viimase hetkeni, ei juhtu sildadega midagi. Pigem saavad
need sillaosad vatti siis, kui pannakse omale pool kõverad veljed alla ning "lisatakse kirs tordi peale" mingite ulmelise rehviga, kuni veljel on
raskusi lõpuks üle 100g.
Olen kerinud kilomeetreid nii 16" kui ka 17" tollise veljega ning ainus mis muutub on suurusega see, et august või mis iganes asjast üle sõites
tunnetad sa seda eset või mnt olevat kraatrit paremini enda tagumiku all, kuna suur velg nn kajab/kumiseb vms ning velg kannab selle heli või värina
paremini auto keresse.
Lisaks on väga raske leida 15" velge selle auguvalmiga mis on kvaliteetne ja näeb tõesti ilus auto all välja, mitte mingi järjekordne aukudega poti
kaan välikäimla pealt.
Edu masina ülalhoidmisel ning ehk said abi ka sellest postitusest.
WWW.MOTORAL.EE (Motul õlid [] KS, Triumf ja CP tööriistad [] Corghi, Uni-troll, Apac ja ATH garaaiseadmed)
kristjan@motoral.ee
|
|
|
|
TAudi
huviline
Registreerunud 21.04.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.04.13 19:41
|
|
|
Sai jah seal ära käidud. Oli ainukene koht, mis meelde tuli kus asuvad mingid vanad mahajäetud hooned. Madalad stanged ja laiendused ei ole pähe
tulnudki. Ei ole vaja nii hulluks asja ajad. Ikkagi sõiduvahend. Aga no need laiad tuled ja stange see need tuled on nüüd ikka rohkem mõttes.
Googeldasin natukene ka LEDide kohta ja vaatasin pilte, ja tõepoolest ei ole selle audi peal need ilusad.
Veljed paneks max 16".
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.04.13 20:38
|
|
|
Nõustun samuti kikuga velgede teema pealt.
See niiöelda arvamus et läheb juppe sõltub sajast erinevast asjast, eriti mis jubina sinna keerad ja kes sõidab kuidas. Olgem ausad, kui näiteks
vahetad autol ise oma väikeste kätudega termostaadi ära, siis paratamatult arvad,et auto hakkas nagu paremini liikuma, aga reaalselt see ju nii pole
16 tolli velgedest soovitaks competition b4 originaal velgi.
|
|
|
|