Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi A8 2.8 V6 - 1996 - adapter (Vastuseid: 8 | Vaatamisi: 1681)
adapter
huviline

Registreerunud 30.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: a4 b5 2.8Q

postitati 13.04.13 15:27 Tsiteeri
Audi A8 2.8 V6 - 1996 - adapter

Mõned pildid siis minu audist.
Mu audi tehtud töödest saab ka lähemalt lugeda kasutaja dripnoticN kasutja alt, tema on mu vend ja postitas mu autost teemasid.
http://www.upload.ee/image/3229363/523583_511896205542931_445532551_n.jpg
http://www.upload.ee/image/3229366/563253_513822068683678_576549735_n.jpg

-
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
fireplay
huviline

Registreerunud 03.02.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C6 3.0TDI Q

postitati 13.04.13 15:46 Tsiteeri

Sisutihe teema.

Ostan mobiiltelefone ja erinevat rikkis elektroonikat k.a rikkis/vanad mobiilid!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
adapter
huviline

Registreerunud 30.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 13.04.13 16:11 Tsiteeri

Jah veel on. Ei näe vajadust copy paste teha oma venna kasutajast :P. Algselt postitas tema minu autost teemasid. Aga kui huvi sis siit saab infot juurde.

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=118743&page=1&highlight=#pid626292

-
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Street1
huviline

Registreerunud 28.02.10
Kasutaja on eemal

postitati 13.04.13 20:19 Tsiteeri

Mingeid suuremaid plaane on kah veel autoga ? :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
adapter
huviline

Registreerunud 30.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 13.04.13 21:00 Tsiteeri

Plaane nii palju et tahaks ära vahetada karteri kaane tihendi ja esitule klaasi. Muretseda multifunktsionaalse S- rooli.

Paigaldada ära siis rns Navi plus koos helitehnikaga ja kohendada musta riide ja nahaga salongi.

Soojemate ilmade jõudmisel tahaks ära värvida mustad küljekarbid halliks, kuna ma ei oma sooja garaazi siis tuleb oodata:D Need on esialgsed plaanid kui need tehtud siis saab edasi mõelda :)

-
adapter
huviline

Registreerunud 30.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 13.04.13 21:03 Tsiteeri

Ja Sten(street1) millal võib siis sind tagasi oodata Audi meeste sekka? Siis kui volvo müüdud? :D

-
Street1
huviline

Registreerunud 28.02.10
Kasutaja on eemal

postitati 14.04.13 08:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: adapter
Ja Sten(street1) millal võib siis sind tagasi oodata Audi meeste sekka? Siis kui volvo müüdud? :D

Eks plaan on küll niimoodi teha, et järgmine Audi taas võtta, aga ei tea millal see juhtub :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
adapter
huviline

Registreerunud 30.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 27.05.13 17:13 Tsiteeri

Nii siis. Vahepeal otsustas mu käigukast saba panna. Lükkas sisse 3 nd käigu ehk siis avarii käigu. Sai viidud auto kontrolli Kaismaale, kus pesitsevad targad poisid käigukastide alal. Võeti siis kast lahti vaadati üle solenoidid, olid täiesti korras. Nalja aga pakkus see, et kastis oli puudu 2.5L õli kuigi 4000 km tagasi käisin Pärnu mauris Auto Sekkis, õli vahetamas koos filtriga. Kaismaa poisid ütlesid, et lekket kastil pole kuskil ja arvasid, et Sekk auto tegi puskut või tegid vea oma teadmatusest ja lohakusest. Tegelik viga oli siis selles, et käigukangi küljes olev lint mis kaasas liigub kangiga ja selle küljes olevad juhtmed olid katki ja tekitasid lühist ja lõi kasti aju lolliks. Aga töö oli kiire ja korralik (õli ja filtri vahetus ja solenoidide kontroll + diagnostika ) kokku siis 100 euri.

-
adapter
huviline

Registreerunud 30.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 27.05.13 17:19 Tsiteeri

Plaan ka ära vahetada esimesed amordid ja esi stange. Kui kellgil on pakkuda soodsalt siis andku märku :)

-
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 25.7% - SQL: 74.3%]