Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Normaalset küünlavõtit ? (Vastuseid: 12 | Vaatamisi: 1944)
aixx
huviline

Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 10.02.13 18:09 Tsiteeri
Normaalset küünlavõtit ?

Kust võiks Tallinnas saada normaalset mõõduka hinnaga küünalvõtit, millega Audi V8 mootori küünlaid maha saaks 16mm. Torust stantsitud võtme keerasin piisava jõuõlaga ümaraks. Odav T- kujulise sangaga(LINK) ei mahu avast sisse.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 10.02.13 18:11 Tsiteeri

Igas padrunikomplektis on see ju olmeas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
aixx
huviline

Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 10.02.13 18:15 Tsiteeri

Mul on 21 mm-ne

automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.02.13 18:17 Tsiteeri

Nats suuremates on mõlemad olemas aga mine suva poodi ja osta mis ta nii väga ikka maksta saab.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
aixx
huviline

Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 10.02.13 18:45 Tsiteeri

Küsimus polegi niivõrd hinnas kui selles, et ma teda esimese korraga ümaraks või katki ei keeraks ja teiseks see et mahuks ülevalt august ka sisse, et üldse keerata saaks.

888
huviline

Registreerunud 24.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Quattro

postitati 10.02.13 18:52 Tsiteeri

Igas autovaruosade poes on korralike küünlavõtmeid. Ainult küsimise vaev :cool:

Sõitsid saanid-Sõitsid reed A Quattro sõidab ikka veel;)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tl470487
aeg maha

Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal

postitati 10.02.13 19:10 Tsiteeri

Kamasa-TOOLS

Mehaaniku komplektis või üksikult 16mm ja 21mm.

Sellel on tavalisele surelikule eluaegne garantii ehk kõik katki läinud osad vahetatakse uute vastu sõltumatult sellest, mis riigist või kohast ostetud. Esimese väikse komplekti ostsin aastal 1990, kõik toimib ja seni on asenduse saanud vaid mõned otsikud.

- 51905398 - autode diagnostikaseadmed ja töövahendid - VCDS - VAS - LAUNCH PRO3- http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=101206
HHO mootoripuhastus - kõik ja igasugused sisepõlemismootorid, küsi lisa 51905398 - https://www.youtube.com/watch?v=b5paGgZB_tM
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.02.13 19:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: aixx
Küsimus polegi niivõrd hinnas kui selles, et ma teda esimese korraga ümaraks või katki ei keeraks ja teiseks see et mahuks ülevalt august ka sisse, et üldse keerata saaks.

No seda ei osanud arvata kuna pole ühtegi katki keeranud. Se mis sinu pildil oli pole küünlavõti vaid mingi jura. Osata terve komplekt hiljem hea kasutada kui ise nokitsed. Ükshaaval võib se padrun pea 30 euri maksta.

aixx
huviline

Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 10.02.13 20:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: automees6
Tsitaat:
Algselt postitas: aixx

No seda ei osanud arvata kuna pole ühtegi katki keeranud. Se mis sinu pildil oli pole küünlavõti vaid mingi jura. Osata terve komplekt hiljem hea kasutada kui ise nokitsed. Ükshaaval võib se padrun pea 30 euri maksta.

See pildil olev on lihtsalt olemas, ülejäänuid pole, kunagi olid aga kui asjad kolivad edasi tagasi, siis vahest kaovad. Eks peab jälle ühe uue komplekti ostma.

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 10.02.13 21:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: automees6
Se mis sinu pildil oli pole küünlavõti vaid mingi jura.

Pole padrunil ise häda midagi, kuid vars on sellel, kui keedetud spagett, tugevama kinnituse puhul läheb edukalt keerdu.
Enesel 2 komplekti.
Üks on tavaline pisem padrun, millega saab augus olev pisema kandiga küünal välja meelitada ja teine selline nagu pildil, erinevusega, kus suuremas padrunis veel omakorda pisem.
Varred on asendatud toruga nüüdseks.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
püstolett
huviline

Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4.2 Tdi 2007; C4 S6 Plus sedaan; C4 S4 turbo; RS6 C7.5

postitati 13.02.13 10:09 Tsiteeri

Näitex C4 A6 ja S6 originaalveljevõtmetel on osadel pikemas otsas küünlavõti. Täpselt paras, et saada kätte küünal sügavalt pesast ja kummilutt ka sees, et küünal sisse kinni jääks. Mitte kuidagi sa seda kõveraks ei keera.
Mina olengi seda viimasel ajal kasutanud, hea lihtne kasutada ja koguaeg olemas autoga kaasas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 13.02.13 12:51 Tsiteeri

Mul padrunikomplekt autos ja täna õhtul liikvel ka Tallinnas, kui huvi on, siis kõlista.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
aixx
huviline

Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 13.02.13 12:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kivitare
Mul padrunikomplekt autos ja täna õhtul liikvel ka Tallinnas, kui huvi on, siis kõlista.

Eks ma lähen lõpuks mingist poest läbi kui aega saan, praegu on sula ka, pole selle paari mittetöötava silindri töölesaamisega kiiret:) Ma lähen õhtul Riiga, muidu tänan pakkumast.

Mul pole ka seda rattavõtit, viimati oli C4 S6l kaasas , ülejäänutel on alati rist olnud.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 30.0% - SQL: 70.0%]