Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Küsimus originaal Nokia autotelefoniga. (Vastuseid: 8 | Vaatamisi: 2427)
ulmefm
huviline

Registreerunud 28.04.09
Kasutaja on eemal

Auto: Coupe 2,8Q

postitati 18.01.13 09:26 Tsiteeri
Küsimus originaal Nokia autotelefoniga.

Tere!

Kas keegi teadjam oskab kommenteerida kuidas toimib selline telefon:

Nokia RTE-3HD 8E0862393

http://www.ebay.de/itm/Originalteil-Audi-Autotelefon-Horer-Telefon-Nokia-RTE-3HD-8E0862393-/140825406499?pt=Freisprechanlagen&ha sh=item20c9d92c23

Kas ja mida on juurde vaja sellest pistikust edasi?

Kas on selle pistiku pinouti kuskilt saada?

Plaan on ta paigaldada ilma telefoni valmisduseta autosse ja võimalusel ühendada Delta CC maki järele, nii et heli tuleks võimalusel ka läbi kõlarite ja toimiks maki mute funktsioon sissetuleva kõne puhul.Mingi analoogse Nokia mudeli väline mikker on ka olemas selle jaoks, väline antenn hetkel puudu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 19.01.13 07:18 Tsiteeri

Tegu on aastast 2000 komplekti Nokia 6091 kõnetoruga. Lisandub veel telefoniplokk koodiga 8E0862333A, hoidik ja muud pudi-padi. Erilist praktilist väärtust sellisel retrofit'il tänapäeval enam pole, kuid kui kuskilt tasuta saad ja Coupe'le installida soovid, võib ju nikerdada. :)

http://bestpics.ru/full/6091full.PNG

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kaits
klubiliige

Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: RS 6 Avant

postitati 19.01.13 08:26 Tsiteeri

Mul oleks täpselt sellist toru vaja. Kõik muu on autos olemas, lihtsalt toru puudu.
Et kui kellegil on pakkuda korralik ja toimiv Audi logoga (neid on Mersu logoga ka) Nokia 6091 autotelefoni toru, siis olen huvitatud.

"RS6 is like a supermodel girlfriend - extremely high maintenance, but now and again, worth every penny."
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ulmefm
huviline

Registreerunud 28.04.09
Kasutaja on eemal

postitati 19.01.13 09:58 Tsiteeri

To Black:

Toru ise on teoreetiliselt saadaval, tahan jah coupele nikerdada peale. Mul kindalaeka kohal on see airbagi koht tühi ja sinna oleks suht hea mahutada see lisa kolakas. Pildilt jäi natuke segaseks mis jubinad need seal kiles on? Üks pildil ilmselt on antenni kaabel aga mis teine on? Kui plokk olemas siis muu vist juba tehtav?

Plaan on parema istme soojenduse nupu ja armatuuri vahelise ca. 2mm prao vahelt välja tuua mingi viisakas originaali välimusega kinnitus ja sinna külge see hoidik sättida. Väike ilussreeriv pilt ideest:

http://nagi.ee/photos/ulmefm/21914302/

Kuidas üldse see asi Delta CC makiga ühildub?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ulmefm
huviline

Registreerunud 28.04.09
Kasutaja on eemal

postitati 19.01.13 10:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kaits
Mul oleks täpselt sellist toru vaja. Kõik muu on autos olemas, lihtsalt toru puudu.
Et kui kellegil on pakkuda korralik ja toimiv Audi logoga (neid on Mersu logoga ka) Nokia 6091 autotelefoni toru, siis olen huvitatud.

Ma oleks jällegi huvitatud sinu ülejäänud jubinatest. :)

Kaits
klubiliige

Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: RS 6 Avant

postitati 19.01.13 11:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ulmefm
Tsitaat:
Algselt postitas: Kaits

Ma oleks jällegi huvitatud sinu ülejäänud jubinatest. :)

Ei saa :P

Sorry, et ma siin teemas segasin. Lähen ja vormistan nüüd korraliku ostukuulutuse turu alafoorumisse.

"RS6 is like a supermodel girlfriend - extremely high maintenance, but now and again, worth every penny."
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ulmefm
huviline

Registreerunud 28.04.09
Kasutaja on eemal

postitati 19.01.13 18:54 Tsiteeri

Oskab keegi kommenteerida, kas selline Nokia läbi maki kõlarite nö. handsfreena ka toimib?

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 20.01.13 10:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Mul kindalaeka kohal on see airbagi koht tühi ja sinna oleks suht hea mahutada see lisa kolakas. Pildilt jäi natuke segaseks mis jubinad need seal kiles on? Üks pildil ilmselt on antenni kaabel aga mis teine on? Kui plokk olemas siis muu vist juba tehtav?

Eks seal on veel mingeid kinnitusi ja üleminekuid ja siis toru ja ploki vahelise kaabli otsad võibolla. Originaalis käib see plokk ju pagasnikusse. Kui sa ta kindalaeka kohale üles seada plaanid, siis võimalik, et saad selle toru otsas oleva RJ45 pistiku otse ploki külge lükata. Eks pead uurima, mis pesa seal pool on.

Tsitaat:
Plaan on parema istme soojenduse nupu ja armatuuri vahelise ca. 2mm prao vahelt välja tuua mingi viisakas originaali välimusega kinnitus ja sinna külge see hoidik sättida. Väike ilussreeriv pilt ideest:
http://nagi.ee/photos/ulmefm/21914302/

Mingeid plekist raame müüakse ka, mis tavalise 1DIN automaki kõrvale hoidikualuse tekitavad. Laia maki puhul tuleks neid muidugi natuke modida.

Tsitaat:

Concert'il on küll selleks juba eraldi sisend olemas: http://www.ertasvc.ru/tovar/Audi-Concert-Blaupunkt.htm
Samas on ju ka Deltadega koos telefoni pakutud. Uuri skeeme.

Ära tee autot asjatult raskemaks, keskendu parem selle ventikaresti asemele seatud ülerõhunäidiku toimima panemisele. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ulmefm
huviline

Registreerunud 28.04.09
Kasutaja on eemal

postitati 20.01.13 10:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Concert'il on küll selleks juba eraldi sisend olemas: http://www.ertasvc.ru/tovar/Audi-Concert-Blaupunkt.htm
Samas on ju ka Deltadega koos telefoni pakutud. Uuri skeeme.

Ära tee autot asjatult raskemaks, keskendu parem selle ventikaresti asemele seatud ülerõhunäidiku toimima panemisele. :)

See toimib juba aga praegu veel näitab vaakumit, ülespoole nulli hakkab seier alles suvel liikuma ;)

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 24.9% - SQL: 75.1%]