Haldz
huviline
Registreerunud 22.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 Avant B4 1.9TDI
|
postitati 30.12.04 19:02
|
|
|
Jama armatuurlauaga.
Jama on nimelt selles et armatuur laual mingi jama.Mingil ajal hakkas siis põlema õli tuli armatuur laua peal.ei sõit kuhugi viis siis sõber
remonti.Kontrolliti mootor ja kõik muu ok et armatuur jamab.Läks siis mingite elektroonika spetside juurde need mingi kuu aega jamasid ja ütlesid siis
et testime testisime ikka sama jama.järgmine päev helistati et kasutatud armatuur on üsk samasugune proovime peale.Läksin kohele proovisid peale üks
klemm jäi üle ei sobind.Panid vana tagasi ja nüüd hakkas ka airbag tule põlema.Sõitsin tagasi ja ütlesid et mingi klemm on lahti:Ma sõitsin siis
minema ei viitsind seda ootama jääma millal uuesti maha võtavad. Nimelt nüüd ongi 2 jama õli tuli põleb ja airbagi oma alguses vilgub ja siis hakkab
põlema.Olen helistand lammutustesse ei midagi pole.Plju uus maxab.Aidake mis teha?
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 30.12.04 19:37
|
|
|
kui ilma armatuurita süüde sisse keerata, siis võtab Airbagi aju vea sisse ning seda saab arvutiga kustutada aga teine viga tuleb üles leida ikkagi.
|
|
|
Haldz
huviline
Registreerunud 22.09.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.12.04 21:03
|
|
|
uut armatuurlauda vist vaja seda enam remontida vist ei saa või mis ? Püüdsid mingid elektrikud remontida seda kus on suunatuled ja näitab kui õliga
mingi jama
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.12.04 21:09
|
|
|
ei tea, üldjuhul on ikka need korda saadud aga sõltub muidugi sellest, kui palju need "elektrikud" seda "remontisid"
|
|
|
Haldz
huviline
Registreerunud 22.09.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.12.04 22:18
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja samru
ei tea, üldjuhul on ikka need korda saadud aga sõltub muidugi sellest, kui palju need "elektrikud" seda "remontisid"
|
ei tea jah ikka kaua aega oli see jubin nende käes.Väitsid et armatuurlauas on vesi sees olnud et vee plekid on ?Imelik hästi küll ei tahaks uskud mis
te arvate?Ja kas oskate soovitada mingit elektrikut kes oskaks teha midagi
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.12.04 08:55
|