karvass
huviline
Registreerunud 17.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.01.13 15:47
|
|
|
A4 1999a 1,8 turbo 110kw amordi probleem
Tere. Mure. Autoks A4 1.8T 110 kw 1999 vahetasin taga amordid ära mainin ära et amordi mark oli kamoka omad 30 eu tk. Kõik vidinad, mis sinna
kuuluvad.Panin alla tagasi ja uued puksiid. Vedrusid ei vahetanud , aga ikka on kolin sees .Võtsin alt ära ka veel tagasilla, vahetasin puksid veel
ära, aga kolin ikka mõlemal poolel. Tegin veel pagassi tühjaks, et midagi lahtist ei oleks.Kolin ei kao ikka kuskile.Millest selline kolin võib tulla
?
karel.kala@mail.ee 56764341
|
|
|
varemax
huviline
Registreerunud 27.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a4 b8 2,0 tdi 2008
|
postitati 01.01.13 17:17
|
|
|
Tasub kontrollida piduri sadulaid, ehk on liugurpoldid kuivad ja kulunud?
|
|
|
mkb
meeskond
Registreerunud 21.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Avant Q
|
postitati 01.01.13 17:18
|
|
|
Kindel, et piduriklotsid ei kolise? Klambrid kipuvad mädanema ja paigast ära minema.
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R
|
postitati 01.01.13 17:32
|
|
|
Ma ka otsisin kunagi kolinad nagu loll ja lõpus selguski, et piduriklotsid kolisesid.
|
|
|
|
uaintfckme
huviline
Registreerunud 22.09.10
Kasutaja on eemal
Auto: AEL Q
|
postitati 01.01.13 18:22
|
|
|
No aga supportite, klotside kolina tesimiseks, kolina ajal vajuta òrnalt pidurit, vòi tõmba natuke kässarit, siis peaks kolin väiksemaks jääma, vòi
ära kaduma.
Milleks vedada mittevedavaid rattaid kaasas!?
|
|
|
|
karvass
huviline
Registreerunud 17.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.01.13 19:04
|
|
|
ostsin uued klotsid, vahetasin ära,aga kolin ikka alles.Käsipidurit tõmmates jääb kolin vaiksemaks, aga päris ära ei kao.
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 02.01.13 19:15
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: karvass
ostsin uued klotsid, vahetasin ära,aga kolin ikka alles.Käsipidurit tõmmates jääb kolin vaiksemaks, aga päris ära ei kao. |
Järelikult allikas leitud, et kolin tuleneb suporditest.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 02.01.13 19:30
|
|
|
Mismoodi se kolin on kostub salongi halval teel sõites kobinana? Mul c4 koliseb samamoodi vist. Olen sel amorte, rattalaagreid, tagasilla pukse ja
võlle vahetanud midagi ei loksu kuid kobin on koguaeg sees kui selline paroodatee või munakivi. Supordid on ka uued ja kelgud klotsid samuti. Se
esiveduse tagasild on lihtne kuid ei saa mina aru mis sel koliseda saab. Uued amordid võivad ka koliseda muidugi minul on sel neid mitmeid olnud ja
kolin on koguaeg allles jäänud. Huvitav on veel se, et külmaga on kolinat vähe kõige hullem on selline sulailm nagu hetkel on. Kui keegi sarnase
asjaga maadelnud võib mulle ka nõu anda.
|
|
|
karvass
huviline
Registreerunud 17.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.01.13 20:02
|
|
|
Jah kolin kostub salongi halval teel sõites kobinana, siis veel vahel krigiseb ka.Vaatasin need liugurpoldid ka üle, need liikusid ka hästi sisse
välja.Supordid on ka välisel vaatlusel nagu korras.Taga- silla poldid keerasin kunagi kõvasti kinni aga äkki peaks need korra üle veel vaatama? Kui
see ka ei aita, siis pean vist kuhukile minema.Siis on mõistus otsas.
|
|
|
ragnara
huviline
Registreerunud 23.03.12
Kasutaja on eemal
Auto: A4 b9 2.0TDI Quattro
|
postitati 02.01.13 20:17
|
|
|
Mul ees paremal kolin. Ja minul on põhjus mingisuguses plekis mis on suppordi sees ja surub neid klotse paigale vms. Ammu seletati, ei mäleta täpselt,
kuid mingi ülevaate saad ehk. Minul see plekk täitsa puudu.
|
|
|