A6 xenonid
Probleem nimelt selline, et umbes kaks kuud tagasi sai ostetud A6 (C5 '97) ja lähituled olid sellised, et pimedas tule ette seistes ei näinud enda
pükstelgi valgusvihku. Vahetasin siis mingite 9 euroste vastu ja sellega korras. Iseasi oli, et esmalt proovides vasak korraks sekundiks läks põlema
ja siis kustus. Keerasin korra tuled maha ja kohe peale, kõik oli OK. Ja see probleem on hakanud juba vaikselt närvi ajama. Nüüd pean lõksutama oma
4-5 korda, enne kui põlema jääksid. Vahest harva, kui siin see külmem öö oli, peab kauem isegi uuesti põlema panema. Selle 19 kraadi juures ei läinud
kumbki põlema oma 10 minutit. Naljakas et alguses nagu sekundiks valgus käib läbi ja siis kõik kah, ei midagi. Kui autol mootor juba soe ja nad korra
põlema läinud siis jäävadki korralikult põlema. Neil uutel pirnidel tunduvad need nagad ka natuke väiksemad, mis peaks pessa kinnituma, kui
vanadel.
Kas asi võib olla plokis või on kellelgi olnud kogemusi sellise asjaga? Ma olen vist selle kahe kuuga juba pool nende eluaega ära klõpsutanud 
Ja äkki keegi aitaks digitaalse kella seadisamisega?! Kuskil foorumites seni leidnud pole, ainult analoogi õpetusi olen näinud.
Tänud!
|