Registreerunud 17.11.12
Kasutaja on eemal
postitati 02.12.12 08:49
Soovitage A8 D3 alumiinium keretöö tegijat
Sai siis väike avarii tehtud ja nüüd on tagumise tule kõrvale kerge voldi sisse löönud taga tiival ja stange sai ka kriimud peale aga mitte sügavad ja
taga tulel ka mõra sees kuigi katki ei ole .Paluks abi kus seda korda teha ja mis hind võiks olla ilma tule vahetuseta (auto värv tumesinine).
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2
postitati 02.12.12 09:28
Kahtlustan, et sedasi ei oska eriti täpselt ennustada keegi. Keretööd on sageli esinduses kõige mõistlikum teha, alumiinium ajab vahel muud kohad
segadusse. Kirjelduse järgi midagi täpset pakkuda on keerukas, mis see sulle annabki? Kui ütlen, et tuhandega peaks korda saama, kas sellest on kasu?
akaheksa
huviline
Registreerunud 17.11.12
Kasutaja on eemal
postitati 02.12.12 09:39
Tänan vastuse eest nüüd siis 1 varjant olemas teha esinduses .
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
postitati 02.12.12 10:53
Smartservice või mis ta oligi, ei saa sellega hakkama? Nende mõlkide väljarullimistehnoloogia puhul pole ju väga vahet, mis materjal on. Peaasi, et
liiga väljaveninud pole. Värv tundub ok või on praod sees?
akaheksa
huviline
Registreerunud 17.11.12
Kasutaja on eemal
postitati 02.12.12 11:02
Värv on ok . Uurisin ka seda smartservist jäi lihtsalt selline mulje neist et teevad ainult pisikesi mõlgikesi a la parklas teise ukse kõks jne. Mul
on aga taga tule kõrgune volt (mitte terav)
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2
postitati 02.12.12 11:44
Avariilisi mõlke selle "masseerimisega" enamasti ei eemaldata. Ma ei tea, kui oluline see asukoht on, ise olen abi saanud sellistel puhkudel isand
Joel'ilt http://www.molk.ee/
Materjalil on vahe sees küll, alumiinium on palju keerulisem. Aga ega nägemata ei oska niikuinii keegi autot korda teha.
akaheksa
huviline
Registreerunud 17.11.12
Kasutaja on eemal
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 0.1% - SQL: 99.9%]