jyrgen2020
huviline
Registreerunud 26.09.12
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 28.11.12 13:21
|
|
|
Tagumise ukse tuled ei põle kui uks on avatud
Selline probleem siis et kui tagumine uks avada siis ukse küljes olevad tuled ning samuti istme all olevad tuled ei põle. Samas kui teise poole uksel
põlevad. Samuti ei näita ta ekraanil et tagumine uks lahti on kui ta lahti. Oskab keegi nõu anda mis probleem võib olla. Kas viga võib olla
kaitsmetes? Tegu on audi a4 2002 a isenduga. Samuti pole ma kaitsmeid üles leidnud.
|
|
|
|
Eero
meeskond
Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: B2 2dq
|
|
postitati 28.11.12 13:25
|
|
|
Minu loogika ütleb, et asi on selle konkreetse ukse anduris, mille avamisel tuled ei sütti. Otsi see ukse raami seest üles ja sudi veidi, äkki on
kinni kiilunud vms.
|
|
|
|
|
|
jyrgen2020
huviline
Registreerunud 26.09.12
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 28.11.12 13:28
|
|
|
Vahepeal läheb ta isegi põlema. Äkki asi on tõesti selles.
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
|
postitati 28.11.12 13:39
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: jyrgen2020
Vahepeal läheb ta isegi põlema. Äkki asi on tõesti selles. |
99% selles asi, vahel töötab vahel mitte, seega vajab vast puhastust. b6-l vist aga pole see asi enam lihtsasti kätte saadavas ukseraamis, vaid luku
sees ja asi suti keerulisem. Mina enda autol ei viitsinudki seda tagumise ukse värki korda teha, vahel põles, vahel mitte, elasin ka maal, seega ka
see alarmi mitte tööle hakkamine sellises olukorras polnud probleemiks ja mahuandur oleks vast lõpuks ikka hakama saanud auto kaitsmisega
|
|
|
|
Toomas15
huviline
Registreerunud 22.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant C5
|
|
postitati 29.11.12 16:01
|
|
|
c5 kere puhul probleem ukseluku sees olevas lülitis. Kasuta ka otsingut !
|
|
|
|
treffer
huviline
Registreerunud 09.11.12
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 29.11.12 18:19
|
|
|
olen kuulnud teooriat, et ukse ja kerevaheline juhtmepundar on viga saanud ja seal üks juhe ära murdunud.
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
|
postitati 29.11.12 18:29
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: treffer
olen kuulnud teooriat, et ukse ja kerevaheline juhtmepundar on viga saanud ja seal üks juhe ära murdunud. |
Pakun huupi, et see rohkem esiuste probleem, tagauksi kasutatakse üldiselt vähem või väga palju vähem, seega väänutatakse seda juhtmepundart vähem,
seal pigem surevad need mikrolülitid väga vähese kasutamise vms tõttu ära.
|
|
|
|
mike1
huviline
Registreerunud 15.12.08
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 29.11.12 19:38
|
|
|
Ukselukus mikrolüliti vigane + võimalus, et luku enda keelel oleva plastik ära kulunud ning sellisel juhul ainult lüliti vahetusest ei piisa.
|
|
|
|
kaits68
huviline
Registreerunud 29.06.09
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2,8Quattro`97; A6 1,9TD`02
|
|
postitati 07.01.13 15:36
|
|
|
Samasugune mure, et vag-com andis esi- ja taga paremale veateated, kus siis kirjas sellest mikrolülitist. Kuid, kas sellest lülitist on ka see sõltuv,
kui uksed lukku panna, siis parempoolsed saab seest ikkagi lahti- tegelikult ei peaks saama. Ja ka ei kustu salongituled ära, kui puldist lukustada ja
lüliti on salongis sees asendis. On see kõik siis mikrolülitite viga või?
|
|
|
|