Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: K: kütuselisandid (Vastuseid: 12 | Vaatamisi: 2011)
drizzle
huviline

Registreerunud 29.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad C5 TDI

postitati 21.12.04 23:21 Tsiteeri
K: kütuselisandid

Vaatan just Rooli Võimu saadet ja juttu kütuselisanditest. Et pidavat jube hästi mõjuma.
Noh, ise võtan ka vitamiine periooditi...
On nad siis nii head? Väiksem kütusekulu, puhtam mootor? Kaitseb? Hooldab?

Kuidas tegelikult on?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 Q 2006

postitati 22.12.04 02:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja drizzle
Vaatan just Rooli Võimu saadet ja juttu kütuselisanditest. Et pidavat jube hästi mõjuma.
Noh, ise võtan ka vitamiine periooditi...
On nad siis nii head? Väiksem kütusekulu, puhtam mootor? Kaitseb? Hooldab?

Kuidas tegelikult on?

katsetus no 1:
Hondal kui auto käima panin siis ei löönud üks pihusti kuna ise töötan tanklas siis neid lisandeid siin jalaga segada ja aega lugeda vaadata mis hea. Ostsin crc toodangu pihusti puhastaja mis puhastab pihusteid, kõrvaldab kontens vee, tagab parema käivituse, alandab kütte kulu jne.... Panin sisse (63,- maksis) mitte kui mitte midagi! Ja siis diilsli mehed kiidavad et hea kütte lisadn motipi toode ja maksab 25.- nii diili oma kui ka bensu oma eraldi pudelid mudugi. 25.- proovisin ära panin sisse(sama jutt oli peal kui eelmisel) ja auto peale paagi täit sõitmist hakkaski ilusti käima minema!
Audisse ostsin nüüd ka kuna diagnostis öeldi et pihustid sitad ja läheb ka hästi käima!!
Nii et polegi need odavad asjad alati nii s.. tad. Ja hind ei ole ka ju tappev??

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
cool90
huviline

Registreerunud 06.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: VW Golf III

postitati 22.12.04 15:58 Tsiteeri

minu audi 90 ei olnud tõmmet kasutasin kah crc pihustipuhastajat ja näe asu läx paremax.algul küll mootor jukerdas ei käinu dühtlaselt kasutasin ühe korra veel ja asi korras.tasub kasutada küll

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
8413
huviline

Registreerunud 09.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi avant

postitati 13.02.06 17:19 Tsiteeri

omal ka plaan lähiajal katsetada.
Mida soovitate kondensvee korral paaki lisada?

sain vist isegi auto korda ;-)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
taaduke
huviline

Registreerunud 31.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.02.06 17:48 Tsiteeri

Ise pole kasutanud, seega kogemus puudub aga möödund aastal käisin Viljandis Hr. Särg-i juures ja küsisin tema käest sama asja. Ütles, et kui kasutada uuel autol järjekindlalt siis on kõik korras aga kui panna vanemale autole, võib Paagist, Kütusetorudest jne. suuremat saasta lahti võtta ja pärast on kogu pritsung umbes.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
8413
huviline

Registreerunud 09.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi avant

postitati 13.02.06 19:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: taaduke
..võib Paagist, Kütusetorudest jne. suuremat saasta lahti võtta ja pärast on kogu pritsung umbes.

Ai, ai see oleks ka ju jama

Ometi on mul kahtlus, et vesi süsteemis:mad:

sain vist isegi auto korda ;-)
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 13.02.06 20:43 Tsiteeri

Piiritust,müüakse isegi tanklates.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Tige Kala
huviline

Registreerunud 18.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: B7 S-Line

postitati 13.02.06 21:09 Tsiteeri

Mina olen kasutanud crc ja kleen flo pihustipuhastus aineid. Mõlematega suht positiivsed tulemused.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
audi5000
huviline

Registreerunud 04.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: ammustel aegadel oli

postitati 13.02.06 21:12 Tsiteeri

kui mu 5000 enam sõnaotseses mõttes üle 50 ei läinud sai mindud pärnus autoelektriku juurde ta seal kontrrollis ,vaatas j.n.e. siis tul näitas 1 pudelit statoilis saadaval (nime ei mäleta hõbedane kimel või midagi) ütles 3sellist lased läbi mootorist (vastava kütte koguga muidugi)kui See ei aita võid tulla tagasi ja öelda,et ma olen loll.muidugi tagasi minna polnud vaja

elu on ikka seiklus
ash
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: typ85 CQ '87

postitati 13.02.06 21:32 Tsiteeri

Aitab ja hästi aitab. Kuna auto oli tutikas siis sain oma vitsad kohe kätte. Autoks turbo disla, masin oli läbi sõitnud kõigest 2000 km ja ennäe, statoilist sain solki. Alguses oli ok, aga kui seier umbes veerandi paagini jõudis olid kellad majas. Tossas nagu vene Maz ja edasi ei läinud absull. Sai siis kiirelt esindusse sõidetud, mehed pumpasid sodi välja ja ütlesid, et see diisel lihtsalt ei põlenud. Seekord pääsesin kõigest veakoodide kustutamisega auto ajust. Peale seda olen aga enam-vähem alati lisandit kasutanud, see mida mina kasutan on i "K- diesel SUPER 4" müüakse teda 0.3 liitrises valges pudelis, peal on ka märgid kui palju manustada (tavaliselt leiab seda statoilist) 1-st pudelist piisab 200 liitri jaoks. Uskuge või ei, aga vahe on märgatav. Kuna hakkasin seda juba suve alguses kasutama kui intsident juhtus, siis suvel oli sedasi, et kui kasutasin antud lisandit, sai paagitäiega 1100-1150 km keskmiselt sõidetud (seda nii linn kui maantee kokku). Kui aga lisandit ei kasutanud, siis andis 1000 km vaevu kokku sõita, ometi enda arvates ei tallanud autot rohkem midagi, sõitsin koguaeg samamoodi. Seega peale selliseid katsetusi olen alati üritanud midagi sisse kallata. Nüüd, talvel pole enam ühtegi tankimist vahele jäänud kui poleks pannud lisandit, paarkorda pole küll seda sama käepärast olnud, siis olen ostnud mõnda muud ja tolle kogu täiega sisse kallanud. Nii on hommikud muretud - auto läheb käima ja ei tossa ning küttekulu on ka mõistlikum kui teistel samasugustel autodel, millel lisandeid ei kasutata :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
puruvana
huviline

Registreerunud 18.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 b7

postitati 13.02.06 23:03 Tsiteeri

ma kasutasin just ise valvoline oma, ma ise kl aru ei saa, külmad ilmad ka, kas käib või mitte paremini , aga sõber pani valvoline-i scorpasse, ja läx paljuparemax mootroti töötamine, kuigi pöörded on madalad aga käib ühtlaselt, võrreldes, mis oli enne

Audiamus
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 13.02.06 23:12 Tsiteeri

Mul jälle võttis lisand kogu pasa lahti ja ummistas benafiltri täitsa ära. Ühesõnaga... filter tuli läbi puhuda. Enam ei julge küll kasutada yhtki lisandit

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Audiamus
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 13.02.06 23:12 Tsiteeri

Sry, benapumba siis

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 24.3% - SQL: 75.7%]