jürks
huviline
Registreerunud 09.09.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Avant Quatro/Audi 80 quattro
|
|
postitati 15.11.12 06:05
|
|
|
Audi a4 b5 ABS vahest töötab ja vahest ei tööta.
Probleem, siis selline, et suhteliselt tihti autot käivitades lööb absi tule ja hüüumärgi põlema ja abs ei tööta. Ja kui absi,m põlema alguses
käivitamise ajal ei löö, siis on teada, et lööb x- kilomeetrite läbimisel ja ka olen tähele pannud, et siis, kui olen proovinud tugevalt pidurdada,
et kas abs ikka töötab.
Suurem probleem on veel see, et kui absi tuli põleb ei lase absi ajule ligi, et veateateid teada saada. On kellegil mõni sarnane probleem olnud ? ja
sellele lahendust ?
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
|
postitati 15.11.12 07:38
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: jürks
Probleem, siis selline, et suhteliselt tihti autot käivitades lööb absi tule ja hüüumärgi põlema ja abs ei tööta. Ja kui absi,m põlema alguses
käivitamise ajal ei löö, siis on teada, et lööb x- kilomeetrite läbimisel ja ka olen tähele pannud, et siis, kui olen proovinud tugevalt pidurdada,
et kas abs ikka töötab.
Suurem probleem on veel see, et kui absi tuli põleb ei lase absi ajule ligi, et veateateid teada saada. On kellegil mõni sarnane probleem olnud ? ja
sellele lahendust ? |
Tundub, et ABS-i aju on vigane ja seda saab remontida, kui huvi võta ühendust.
|
|
|
|
|
|
Raul.
huviline
Registreerunud 11.07.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 15.11.12 10:41
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: samru
Tundub, et ABS-i aju on vigane ja seda saab remontida, kui huvi võta ühendust. |
Mis maksab aju remont?
|
|
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
|
postitati 15.11.12 15:25
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Raul.
| Tsitaat: | Algselt postitas: samru
Tundub, et ABS-i aju on vigane ja seda saab remontida, kui huvi võta ühendust. |
Mis maksab aju remont? |
Saatsin PS-i.
|
|
|
|
|
|
priks
huviline
Registreerunud 22.05.08
Kasutaja on eemal
Auto: A 4 2.8 quattro
|
|
postitati 22.07.13 14:52
|
|
|
Tere.
Tundub et mul sama probleem. Alguses aeg ajalt töötas abs aga nüüd käivatades läheb absi tuli põlema ja jääbki. Vaatasin et siin teadis üks isik
probleemile lahendust või õigemini pakkus probleemile lahendust. Võib olla teed mulle ka pakkumise?
|
|
|
|
|