Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Rattalaagri kinnitus mutter (Vastuseid: 1 | Vaatamisi: 1603)
Sniper
huviline

Registreerunud 26.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 20.12.04 12:44 Tsiteeri
Rattalaagri kinnitus mutter

~1000km tagasi vahetati ära tagumised rattalaagrid.Üleeile sai kummi vahetatud ja tundsin, et rattalaagrid täiesti lahti.Ok, ma saan aru, et väike lõtk sees aga mõlemil rattal oli tõsine loks lausa sees.Kui laagreid vahetati olin ise kõrval ja nägin, et splint ja stopper pandi mutrile korralikult peale.Miks mutter lahti logiseb, või on see uue laagri paigaldamisel normaalne, et mingi ajapärast tuleb pingutada? Kuna oli tol päeval vaja üks pikem ots teha siis pingutasin ise laagri mutreid.Väga suure jõuga ei keeranud kinni, loodan, et laagrile niimoodi viga ei tee.

Avastasin, et tegin topicu natuke vale teema alla, aga loodan, et väga ei pahandata:(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 20.12.04 14:30 Tsiteeri

Ilmselt ei paigaldatud välimisi saalesid päris õieti ja nende paikaliikumise tulemusel ongi sul nüüd seal loks.
Samas enne olgu kerge lõtk kui liig kõvasti kinni,muidu pole määrdel kuskile kilet tekitada.
Mina olen koonusrull laagrid alati kuskil 400 km pärsta üle kontrollinud.Reeglina tuleb natuke ikka peale tõmmata .

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 21.5% - SQL: 78.5%]