Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Autor:
Pealkiri: Audi Cabrio 2,8 A/T - 1994 - KKra (Vastuseid: 92 | Vaatamisi: 15334)
KKra
huviline

Registreerunud 11.12.11
Kasutaja on eemal

postitati 31.10.12 20:42 Tsiteeri
Audi Cabrio 2,8 A/T - 1994 - KKra

Tere!
Olen seda foorumit mõnda aega lugenud,sirvinud ja mõne postitusegi üles pannud.Nüüd aga olen sealmaal ,et lõpuks sõidan kauaihaldatud auto roolis ja sooviks seda teilegi tutvustada.
Auto,mis kõnealla tuleb on 1994 aasta Audi 80 cabriolet.Minuni jõudis see masin läbi kahe vahetuse ja suure jamamise ,aga kätte ma ta lõpuks sain.

Värvus:must

Mootor:2,8 V6 128kw
Automaat kast
Esivedu

Lisavarustus/mugavusvarustus:
4x el aknad
istmesoojendused
el peeglid
hele nahksisu
udukad ees ja taga
kesklukk
konditsoneer
s-rool
el katus
ja muud pisemat pudipadi.

Talveks on autol all 17 tollised rh zw1 replicad ja suveks esialgu mingid intra veljed ,samuti 17 tollised.Homme peaks vb saama samas ühed 16x9 veljed aga need ilmselt müün maha ja jätan talveveljed suveks ja talvel sõitma väga ei hakka.

Hetkel muret tekitavad asjad on esisild ,mis klobiseb jubedalt.Asemele vaataks midagi poweflexilt,ehk mingid poly puksid.Suveks tahan kondi tööle saada ja el.katuse ka.Hetkel viimane ei kõssa ka.Samuti peab ilmselt teise mootori kõrvale ostma ja tollele kapitaalremondi tegema, praegune võtab kohutavalt õli.Aku on samuti suhteliselt suremise piiril.Suveks kindlasti 60/40 madaldus, vb isegi suts suurem ,kui võimalik.Siinkohal sooviksgi teada , et kas tavalise sedaani vedrud sobivad ka cabriole?Või ainult coupe omad?Ja kui võtta mingi väiksema mootoriga masina vedrud , siis kas need madaldaks minu autol rohkem?

Kere poolelt on auto üllatavat heas korras aga stanged vajavad tegemist.Siin-seal on ka väiksemaid olmemõlke ja tagatiival on kellegi aretatud antennikoledus ,mis sealt lähema kuu jooksul kaob.

Lõpetuseks panen paar pilti vaatamiseks ja järgmise suurema uuendusena on ilmselt oodata katusesüsteemi põhjalikku lahkamist ja remontimist.

stay tuned ;)

http://i48.tinypic.com/1zv49p1.jpg

http://i47.tinypic.com/20uskmd.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 31.10.12 20:52 Tsiteeri

Ma võin eksida aga vist Promatic'u endine masin. Õli sõi ta ka mõned aastad tagasi aga v6 teevad seda ikka. Jõudu ja paksu rahakotti uuele omanikule.

KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2

postitati 31.10.12 20:54 Tsiteeri

Lahe kui unistused saavad reaalsuseks. Endalgi juhtus see aasta tagasi ja siiamaani ei suuda ära imestada. Pole küll cabrio, aga vahet polegi.
Cabriot võiks isegi omada suveautona, kuid ise vahetaks mootori 1.9Tdi vastu.
Edu ehitusel!

Polyurea ülitugevad pinnakatted sõidukitele- https://polyterm.ee/
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Renee
huviline

Registreerunud 13.08.08
Kasutaja on eemal

postitati 31.10.12 21:05 Tsiteeri

;) 777TFE on jäänud minu ja veel ilmselt nii mõnegi teise foorumlase mällu.

http://images.orkut.com/orkut/photos/PQAAAFa7Z7NWtXt18mt5-DiMvK-_L6VuJOtUMLFRzsOymCEEQsaumYLAVjnGa05A-kdhFEeBPEfnCu-jOusTzx6IVukAm1T1UOsJOh_oR1i
zO80kMa8UBw3xjJ9S.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
KKra
huviline

Registreerunud 11.12.11
Kasutaja on eemal

postitati 31.10.12 21:25 Tsiteeri

veljed on ikka samad all :D ,tuli välja et kaks aastat tagasi oli see mul ühe tutava auto,kes selle R1 vastu vahetas.Mina sain selle auto põlvamaalt.Katus oli poolenisti töötanud ,kui see tutava käes oli.Nüüd on täiesti null ja tsentraalne aknalüliti ka ei toimi.Kõlarijuhtmeid sa ka välja vahetatud ,kuna need olid ala mingid lambijuhtmed seal.Õli võtab ikka liiga palju, 1l umbes 1000km kohta.Nagu võrriga sõidaks :D

Renee
huviline

Registreerunud 13.08.08
Kasutaja on eemal

postitati 01.11.12 07:12 Tsiteeri

Usun ,et sellega selle paari aasja jooksul pole muud tehtud kui ainult sõidetud. Mina taastasin veermiku sellel pea, et täielikult. Ning lisaks täis ring laagreid, kettaid jne.

Remondi nimekiri oli päris pikk ikka. Investeerisin sinna umbes 20000.-. Katus ei toiminud juba sel ajal korralikult, läks poolepeale ja siis hangus. Mina sellest suurt numbrit ei teinud ja keegi sel ajal viga üles ei leidnud. Akende tsentraal lüliti ei toiminud samuti juba sel ajal korralikult. Tegelikult vag-com suhtleb katusega ja kui tahta siis saaks isegi vea teada.

Minu käes oli siiski ta suht heas korras selle 70000km juures, mis ta temaga läbisin. Vahetatud sai kasti multilüliti, asendiandurid jne, lõpuks ikka hakkas kast väsimusemärke näitama ja loobusin. V6 õlikulu on samuti suht selline tavaline teema. Aga õli ja bensiini oskas ta võtta juba sellel ajal.

Välimus on endiselt autol hea ja äratundmisrõõm missugune!

KKra
huviline

Registreerunud 11.12.11
Kasutaja on eemal

postitati 01.11.12 08:50 Tsiteeri

Ilmselt müüsid sa siis auto 40 ja natuke peale tuhandega maha minu tuttavale?Tema igatahes vahetas kasti välja ja katusega oli tal veel sama seis ,et sõitis poole peale ja siis hangus.Ise arvan , et pagassi mikrolüliti on asjaosaline.Samuti vahetas mul tuttav hammasrihma välja.Esisild on igatahes kutu nüüdseks.Eelmine omanik küll väitis ,et tegi mootorile pm kap remondi , aga ega see väga välja ei paista.Vb tegi ka aga siis sellest küll mingit kasu ei olnud.

Renee
huviline

Registreerunud 13.08.08
Kasutaja on eemal

postitati 01.11.12 08:59 Tsiteeri

Põlvamaale mina seda autot ei müünud.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 01.11.12 09:05 Tsiteeri

Cabrio ei ole tegelikult 80.

Tagasild on tal B4 oma, Coupe'l on B3 oma. Vastavalt ka vedrustus.

Tuttavad Intrad. Ei usu, et neid siinmail kuigi palju on. :) Kui samad, siis ühel peaks servas väike mõlk olema. Sai kunagi esimese lume ajal suvekatega 20cm äärekivist üles keeratud, et mitte X5 taguotsa ümber disainida. Enamik aftermarket velgi oleks sellise kohtlemise peale barankad olnud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Helina
huviline

Registreerunud 19.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: A5 coupe 3.2fsi q 195kw 2008

postitati 01.11.12 09:07 Tsiteeri

Selle autoga on ka omal mälestusi :) Jõudu ja jaksu temaga!

Kiil
klubiliige

Registreerunud 03.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad TDI manuaal

postitati 01.11.12 09:22 Tsiteeri

Black, Cabrio tagasild on ikka sama mis Coupel (ehk B3).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
motoroller
huviline

Registreerunud 20.05.12
Kasutaja on eemal

postitati 01.11.12 15:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Cabrio ei ole tegelikult 80.

Tagasild on tal B4 oma, Coupe'l on B3 oma. Vastavalt ka vedrustus.

Tuttavad Intrad. Ei usu, et neid siinmail kuigi palju on. :) Kui samad, siis ühel peaks servas väike mõlk olema. Sai kunagi esimese lume ajal suvekatega 20cm äärekivist üles keeratud, et mitte X5 taguotsa ümber disainida. Enamik aftermarket velgi oleks sellise kohtlemise peale barankad olnud.

Cabrio on 80. Passis neil kirjas mudeliks 80 cabrio. Edasikaebamisele ei kuulu!

Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 01.11.12 15:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: motoroller
Cabrio on 80. Passis neil kirjas mudeliks 80 cabrio. Edasikaebamisele ei kuulu!
ARK on varemgi leiutanud mudeleid mida kunagi tootmises pole olnud, näiteks "Audi RS2", see mida nad sinna passi kirjutavad ei kipu küll tihti eriti tõene olema.

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
KKra
huviline

Registreerunud 11.12.11
Kasutaja on eemal

postitati 05.11.12 10:24 Tsiteeri

Asjad hetkel nii kaugel , et järgmisel nädalal kaotan selle jubeda antenni ära ja värvin tagatiiva ära.Loodetavasti saan ühekorraga ka esitiivast,küljekarpidest ja stangedest jagu , siis peaks kere tip-top koras olema.

Küsimus aga laiale ringile.Olen plaaninud 5x112 peale üle minemist.Saan aru , et tagasillaga on asi lihtne , sobib audi a4 B5 rumm/ketas ja pidurisadulad koos klotsidega.Seal peaks kõik nö bolt-on olema.Esisillaga on asi hetkel arusaamatu.Lihtsam on võtta ilmselt S2 rumm,käändmik ja laagrid.Samas v6 laagrid on juba 82mm välisläbimõõduga.Ja Audi a6 c4 laagrid on samuti 82 välismõõduga.Minu kõsimus oleksgi , et kas on võimalik asi klappima panna ka Audi A6 c4 rummudega.
http://www.ladu24.ee/et/ladu2/4640/100013,100206,0,1/04P157,129
nendega siin.

Audi A6 laagrid on ka 82 läbimõõduga ja laius on samuti 37mm.
http://www.ladu24.ee/et/ladu2/4640/100013,100206,0,1/103669,301

veovõlli otsad klapivad hambumuse poolest ka.
http://www.ladu24.ee/et/ladu2/4640/100014,100071,0,1/22591,1
A6 omad
http://www.ladu24.ee/et/ladu2/1511/100014,100071,0,1/22639,1
võrdluseks originaal cabrio omad.

Laagritel e paista ka erinevust oelvad.
A6 omad
http://www.ladu24.ee/et/ladu2/4640/100013,100206,0,1/103669,301
Audi Cabrio omad
http://www.ladu24.ee/et/ladu2/1511/100013,100206,0,1/VKBA1356,50,961

Seega minu küsimus oleksgi , et kas selline kompott toimiks , kui kasutada lihtsalt A6 rumme?Või on rummu nihe teine?

KKra
huviline

Registreerunud 11.12.11
Kasutaja on eemal

postitati 23.01.13 14:20 Tsiteeri

Nonii , vahepeal olen autoga niipalju tegelenud , et see lollakas antenn sai ära kaotatud ja mõlemad tagatiivad ning tiivaliistud korralikult üle värvitud.Selle nädala jooksul tahaks madalduse ka alla ära panna ja tugilaagri välja vahetada.
Natuke negatiivset ka , nimelt olin kuidagi suutnud (Tallinna siledatel tänavatel) oma esimesele veljele sellise paugu kirja saada , et vajas teine lausa keevitus ja vajab sirgendamist.Seoses sellega võtsin vastu otsuse , et kevadeks lähen ikkagi 5x112 valemi peale üle ja otsin mingid uued veljed alla.Uue aku ostsin ka, vana oli juba pikalt üle pensioniea.

KKra
huviline

Registreerunud 11.12.11
Kasutaja on eemal

postitati 26.01.13 21:24 Tsiteeri

Tugilaager vahetatud ja ette madaldus ka alla pandud.Vajus oma 5cm allapoole.Laagrit vahetades sain aru , millise debiilikuga oli eelmise omaniku näol tegemist-sälguga mutter , mis peaks tugilaagrit kinni hoida oli lihtsalt puudu.Seetõttu hüppas amort edasi-tagasi laagri peal ja lõpuks murdis mõrad sisse.Uskumatu! :mad:

KKra
huviline

Registreerunud 11.12.11
Kasutaja on eemal

postitati 09.05.13 18:59 Tsiteeri

Aega on natuke mööda läinud ja minu idee teha 5x112 auguvalemile ümber lükkus tahaplaanile...nüüd tahtsin teha 5x120 ,et panna alla 18 tollised e39 m5 veljed.Võib öelda , et nüüd on asjad sealmaal , et asi ootab kokku ladumist , ja peakski mul olema ilmselt ainuke 5x120 Audi.
Paar pilti ka eesmistest rummudest.
http://i40.tinypic.com/ojmk37.jpg
http://i42.tinypic.com/mrko8.jpg
Sai ka ostetud uued klapisääre- ja klapikambrikaanetihendid.Samuti ka nukasimmerid ja natuke väiksemat kraami veel.

Kiku
huviline

Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal

Auto: S2, 90q 20vt

postitati 09.05.13 19:48 Tsiteeri

Mille rummud tulid ja kuidas sul ET jääb?

WWW.MOTORAL.EE (Motul õlid [] KS, Triumf ja CP tööriistad [] Corghi, Uni-troll, Apac ja ATH garaa˛iseadmed)
kristjan@motoral.ee
KKra
huviline

Registreerunud 11.12.11
Kasutaja on eemal

postitati 09.05.13 20:18 Tsiteeri

Rummud on originaal audi 80 b4 v6 omad , seega eest ei muutu midagi.Taga on enne 98 aastat toodetud Audi A4 (1,6 mootor) kettad (mis on ühtlasi ka rummud).Nendel on 5x112 originaalis sees ja tuli lihtsalt 5 auku juurde puurida.ET muutub 5 võrra väljapoole.

Kiku
huviline

Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 10.05.13 18:22 Tsiteeri

Ehk nii ette kui taha puurisid uued augud(5x120)? Tõesti nii palju ruumi jäi siis vabaks, et ohutult asi lahendada?

WWW.MOTORAL.EE (Motul õlid [] KS, Triumf ja CP tööriistad [] Corghi, Uni-troll, Apac ja ATH garaa˛iseadmed)
kristjan@motoral.ee
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 10.05.13 20:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KeveN
Bmw auguvahe Audile, minu väike ajukene halvemat ideed ei oskaks välja mõelda. Need kaks automarki kokku ei käi. Sorry

Pole hullu, Lambo omab samuti 5x120 valemit, niisamuti 2006 ja edasi 4wd Honda Legend, LD Discovery ja RR Sport, Lexus LS 460 ja LS 600H, Lotus Espirit, Rolls Royce (´97 +), WV Touareg 2.5TDI, pole BMW ainulaadne oma valemiga maailmas ühti ;).

KKra, nagu fotolt vöib välja peilida, siis vanad augud keevitati täis, pingis siledaks ja uued augud asemele?

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KKra
huviline

Registreerunud 11.12.11
Kasutaja on eemal

postitati 10.05.13 20:36 Tsiteeri

Selle auguvalemi peale läksin juba seetõttu üle , et veljevalik on 17+ tolli velgede puhul 4x108 puhul pea olematu ja 19 tolliseid pole pm üldse saada.Eesmised rummud said lahendatud niimoodi , et olemas olevad augud sai läbi puuritud (keere maha , et keevis puhtam jääks) , täis keevitatud ja siis rõngas ümber keevitatud (muidu ei mahu 5x120 tõesti peale) ja siis kogu kompott treipinki ja 5x120 sisse.Augud tegin 13 mm ja kasutasin pressitavaid tikkpolte m12 keermega.Nüüd on rummul täpselt sama palju materjali augu servas , kui oli originaalis.Tagumised kettad läksid 1997 aasta 1,6 mootoriga A4 pealt ja sinna lihtsalt uued 5x120 augud olemaolevate 5x112 aukude vahele.Nüüdseks asi juba niikaugel , et ette on tikkpoldid ära pressitud ja kettad peale pandud (jäi väga hea) ja taga kettastel on augud sees ja keermestatud.

Kiku
huviline

Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 10.05.13 20:51 Tsiteeri

Huvitav, kui tugev ta reaalselt ka jääb? Tekitab igasuguseid ideesid...

kristjan@motoral.ee
KKra
huviline

Registreerunud 11.12.11
Kasutaja on eemal

postitati 10.05.13 20:55 Tsiteeri

Reaalselt jääb ta täpselt sama tugev , kui originaaliski.Nii eesmised , kui tagumised rummud said "läbi mängitud" vastavatel programmidel ja kaks autoinseneri on asja üle vaadanud ja mingeid probleeme nad ei leidnud.Ainuke konks on selles , et minu uus esirumm ei mahu enam originaal ketta sisse ära , sestap tuli otsida asendusvariant...tunde sai veedetud varuosade katalooge läbi lapates , aga lõpuks sain ilmselt õige ketta kätte. :D

KKra
huviline

Registreerunud 11.12.11
Kasutaja on eemal

postitati 10.05.13 21:09 Tsiteeri

Paar pilti eesmistest kompotist.
http://i43.tinypic.com/vdn228.jpg
Siin näha kui täpselt mahub rumm uue ketta sisse (vahe on 4 mm diameetri peale)
http://i39.tinypic.com/2udub6h.jpg
Ahjaa , katusesüsteem sai ka üle vaadatud.Aju oli natuke pihta saanud ja ilmselt on ka pistikutega probleeme.Manuaalselt saime kõik mehanismid liikuma ja kõik lõpulülitid said ka kontrollitud.Nüüd on sama seis , nagu oli ennem mind , ehk et katus tõstab ennast poole peale ja siis hangub , aga lahendus on lähedal...loodetavasti.

Lehekülgi:  1  2  3  4
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 39.8% - SQL: 60.2%]