Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Autor:
Pealkiri: Audi A4 B5 2.8Q 142kw - 1997 - muumitroll (Vastuseid: 90 | Vaatamisi: 15739)
muumitroll
huviline

Registreerunud 25.03.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S4 b5 1999 2.7BiT, Audi S6 c5 2001

postitati 29.10.12 15:07 Tsiteeri
Audi A4 B5 2.8Q 142kw - 1997 - muumitroll

Olen siis nüüdsest Audi A4 omanik, mis on B5 kerel, aastast 1997 ning mida veab edasi 2.8 30V 142kw mootor läbi mõlemi silla.

Auto on toodud Eestisse Soomest eelmisel aastal ning Eestis veel sõitnud ei ole. Enne Soomet oli auto Saksas ja mina olen auto kolmas omanik kes sellega sõitma hakkab. Autoga on Soomes põõsasse sõidetud ja tänu sellel on auto nüüd keretöödes, ehk varsti saab valmis ja saab ka pilte.
Muidu on auto heas korras, töötab vaikselt ja ilma tõrgeteta (va. roolivõim ei tööta). Autol on sees tume nahksisu, sportistmed, 4x turvapadjad, kliima, originaal 3 kodaraga sportrool, BOSE heli, 16" Keskini valuveljed jne.

Autol on äsja vahetatud silladetailid ja mootoririhmad koos rullikute ja veepumbaga ning õlid kuid termostaati ilmselt vahetatud ei ole kuna temp üle 60-70 ei tõuse. Mootor on ilus ja kuiv, võrreldes enamuste V6 mootoritega mis on suht tatised.

Avastasin ka, et õliradikalt on eemaldatud lõdvikud. Olen kuulnud, et vahel need õliradikad filtri küljes kipuvad lekkima, ilmselt selleparäst on ka lõdvikud eemaldatud. Igaljuhul see on mul palanis korda teha.
Millegi pärast ei tööta ka roolivõim, latt on kuiv, pump häält ei tee ja õli on normis. Kas pump lihtsalt õhtal?

Ehk leidub Lääne-Virumaalt klubilist kellel oleks selline auto. Piiluks hea meelega kapoti alla ja vaataks kuda näiteks need õliradika lõdvikud jooksevad ja ehk nipetnäpet veel, üks vaakumvoolik ripub ka mööda mootorit alla kuskile lõdvikute vahele. Mis selline isend enamvähem kütet tarbida võib? :D

Autol hetkel veel ülevaatust pole ja plaan olekski auto kiiremas korras tip-top korda saada nind ülevaatusele minna :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
muumitroll
huviline

Registreerunud 25.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 30.10.12 05:51 Tsiteeri

Sai just ära tellitud piduriklotisd x4 ja üks välimine veovõlli kumm mis vajab vahetust.

Unustasin vist mainida, et tegemist on manuaal kastiga :)

Olen kuulnud, et antud mootoril saab termostaati vahetada ka ilma rihma maha võtmata? On keegi nii vahetanud?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
muumitroll
huviline

Registreerunud 25.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 30.10.12 16:09 Tsiteeri

Küsimus suurele ringile?

http://img7.auto24.ee/auto24/560/316/28638316.jpg

Mis asi see must kopsik on seal paremas nurgas? Hüdroõli paagi kõrval. Minul seal nimelt on tühjus ja seal käiks nagu üks plaat mis mul lihtsalt ei ole kuhugile kinnitatud ja sinna lähevad kaks juhet, üks päris jäme, oleks nagu miski soendusplaat?

ragnara
huviline

Registreerunud 23.03.12
Kasutaja on eemal

Auto: A4 b9 2.0TDI Quattro

postitati 30.10.12 16:17 Tsiteeri

http://www.upload.ee/image/1263804/IMGP8005.jpg

Aju(ECU) peaks seal asuma.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
muumitroll
huviline

Registreerunud 25.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 30.10.12 16:49 Tsiteeri

see seal üleval ju peaks piduriõli olema? Mõtlen all pool.

ragnara
huviline

Registreerunud 23.03.12
Kasutaja on eemal

Auto: A4 b9 2.0TDI Quattro

postitati 30.10.12 16:52 Tsiteeri

Sain valesti aru vist, ma pidasin silmas kõige üleval paremas nurgas olevat musta kopsikut.

muumitroll
huviline

Registreerunud 25.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 30.10.12 16:57 Tsiteeri

Jah, mina pidasin silmas seda klaasipesu vedeliku paagist natuke all pool olevat korpust roolivõimu õli paagi kõrval

coupefänn
huviline

Registreerunud 17.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2,8Q

postitati 30.10.12 17:07 Tsiteeri

See mingisugune mõtetu kate lihtsalt, käib ära üles tõmmates.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
muumitroll
huviline

Registreerunud 25.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 30.10.12 17:10 Tsiteeri

Aga mis selle all on? Mulle tundub nagu mul peaks käima sinna üks plat mis mul seal küljes ei ole ja ripub põhimõtteliselt niisama, millel on küljes kaks juhet, üks jämedam, nagu oleks miski soendus.

coupefänn
huviline

Registreerunud 17.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2,8Q

postitati 30.10.12 17:29 Tsiteeri

Olid jah mingid juhtmed seal all, aga milleks ei tea. Ja kui ma õieti mäletan, siis B4 V6 oli vaatepilt täpselt sama.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 30.10.12 17:39 Tsiteeri

Sinna kaanekese alla kinnituvad pistikud.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Mütakas
huviline

Registreerunud 13.04.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C6 3.0TDI quattro

postitati 30.10.12 18:43 Tsiteeri

Minul asus seal kohas originaal signalisatsioon.

muumitroll
huviline

Registreerunud 25.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 30.10.12 18:46 Tsiteeri

Vot see võib küll olla, kuna mul seda peal pole ja järelikult ei saagi seal midagi olla. Aga siiski, mis on see plaat kuhu läheb lihtsalt kaks kaablit külge?

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 30.10.12 19:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: muumitroll
Vot see võib küll olla, kuna mul seda peal pole ja järelikult ei saagi seal midagi olla. Aga siiski, mis on see plaat kuhu läheb lihtsalt kaks kaablit külge?

Originaal signalisatsioon siiski peaks asuma salongis, pagassi küljetaskus.

muumitroll, ehk lisad mingi täpsustava foto, sest nagu näha, on iga teise autol mingi eri lahend.
Enese 2-l b5-l olnud/on "kand", kuhu kinnituvad pistikud, ka tuttavate omadel olnud sama seis.

E: ma vist hakkan möikama.
Nimelt antud plaadile peaks minama tegelikkuses 3 juhet, lihtsalt seletatult on, et 2 juhet on omavahel 1 klemmiga ühendatud ja teine (arvatavasti jämedam) on eraldi?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
muumitroll
huviline

Registreerunud 25.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 30.10.12 19:57 Tsiteeri

Nädalavahetusel saan alles teha täpsustava foto millest siin jutustan. Mul ka nagu miski kand mille küljes midagi ei ole.

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 30.10.12 20:11 Tsiteeri

Üldiselt arvan, et peaks olema fotol kujutatud olukord.

Kanna all pidasin mina silmas detaili nr.11 ja sinna kinnitub minu isendil 4 ümmargust (üks nendest jämedam) ja 1 kandiline pistik.
Plaati mul seal pole, kuid fotol kujutatud plaat oli mäletamist mööda mujal, kindel loomulikult pole, et tegu sellega oli.

Quattru
huviline

Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 V6

postitati 30.10.12 20:36 Tsiteeri

Meie ei näe seda fotot. Mul ka peaks seal roolivõimu potsiku külge mingi mustkate tehase poolt minema, aga mul tühjus. Ei pistikuid, ei juhtmeid, ei katet, Kuigi katte kinnitused on olemas ja nähe et kate on puruks läinud. 2.6 siis mul.

muumitroll
huviline

Registreerunud 25.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 30.10.12 20:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kuits
Üldiselt arvan, et peaks olema fotol kujutatud olukord.

Kanna all pidasin mina silmas detaili nr.11 ja sinna kinnitub minu isendil 4 ümmargust (üks nendest jämedam) ja 1 kandiline pistik.
Plaati mul seal pole, kuid fotol kujutatud plaat oli mäletamist mööda mujal, kindel loomulikult pole, et tegu sellega oli.

Väga hea pilt. On kuskil sellisele autole/mootorile jooniste kogu?
Muidu need pistikud ja kand on mul lihtsalt seal niisama, ripuvad. Oskab ka keegi täpsustada mis pistikud need on? Mul on kõik pistikud lahti ja midagi järgi seal ei ole. Pildilt on näha ka, et roolivõimule läheb 2 pistikut, ehk on mul need lahti, et roolivõim ei tööta?

See plaat millest jutustasin on pildi keskel, detaili nr 17 õleval, sinna läheb 2 juhet.

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 30.10.12 21:16 Tsiteeri

Antud foto ei ole rooivöimendiga üldse soeses.
Seal on kujutatud kliima ja ventilaatori juhtmestik.
Roolivöimendi on hüdrauline ja elektriga ei tehta seal suurt midagi.
Pihem arvan, et sinu isendil peale roolivöimu nt. ei tööta ka kliima, külma ei saa.
Roolivöimendi pump asub mootori katte all, seal kus on V6 kujutatud.
Roolivöimendi öli potsikus ikka öli ringlus toimub ja öli seal on?

muumitroll
huviline

Registreerunud 25.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 30.10.12 21:28 Tsiteeri

Õli on olemas ja normis kuid ringlust kui sellist ei täheldanud. Sorri sain valesti aru pildist algul. Kliima radikat pole küljes ja ei saa proovida ka, nagunii selliste külmadega vist enam proovida ei saa kas kliima töötab või mitte, ei pidavat +5 alla poole kliima enam külma laskma.

iuq
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi; Subaru; Isuzu; Ford; Yamaha ja veel mõni

postitati 30.10.12 21:32 Tsiteeri

Alates +2 ja allapoole ei hakka kliima enam tööle, aga kuna sul seda radikat seal niikuinii pole siis ei hakka ta sul +25 kraadiga ka tööle.

püstolett
huviline

Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4.2 Tdi 2007; C4 S6 Plus sedaan; C4 S4 turbo; RS6 C7.5

postitati 30.10.12 23:15 Tsiteeri

Kliimaradikas ju täitsa olemas pildil. Aga jah. Ei ta enam tööle hakka. Oota kevadeni. Seniks on muud võlud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
iuq
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi; Subaru; Isuzu; Ford; Yamaha ja veel mõni

postitati 31.10.12 05:05 Tsiteeri

Seal on jah, aga ma saan aru, et pildil ei ole teemaperemehe enda auto.

muumitroll
huviline

Registreerunud 25.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 31.10.12 07:41 Tsiteeri

Pildil ei ole jah minu auto. Keegi ei tea kus kohast võiks leida hea portsu jooniseid just selle mootori kohta? Pole nagu väga leidnud midagi, mõned üksikud pildid leiab. 12V mootorile on olemas küll joonistega lehekülgi ja jooniseid väga palju nagu.

EDIT: Piduriklotsid x4, termostaat, veovõlli kumm ja roolivõim lähevad nädalavahetusel vahetusse. Ilmselt saab auto ka kompuga kellad.

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 31.10.12 20:18 Tsiteeri

Mina üldjuhul VagCat´i kasutanud, kindlasti on ka etemaid lehekülgi.
Kuna sinu isendil kliimaradiaatorit pole, siis sealsega vöibgi sinu segadus seoses olla.
Hakkab kliima ka talvel tööle, lihtsalt sooja garaazi vöi parklat on vaja, kus temperatuur +5 vöi enam. ;)

Lehekülgi:  1  2  3  4
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 42.7% - SQL: 57.3%]