Registreerunud 01.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: audi rs6, c5
postitati 15.12.04 21:35
b3 1,8s ei suuda käima jääda külmalt
sry.. kuid ei saanud otsingust abi.
mure siis selline, et auto läheb külmalt ilusti käima kuid ei suuda käima jääda.. soojalt kõik normis.. nii kui külmalt gaasi annad tahab välja surra
ja üldjuhul surebki..
ja seda olen ka tähele pand, et külmalt käiama ei pea läheb kohe käima( ainult, et ei jää käima.. korra lööb pöörded peale kuid siis hakkab kohe
surema) a soojalt tahab ka rohkem käiamist?
tänud kes reageerivad..
Registreerunud 08.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C4 2.5TDi Avant atm; Audi A3 1.8; Audi 80 Avant 1.9 TDi, BMW X3 E83 3.0D
postitati 16.12.04 05:53
mul on vahest sama, eriti niiskete ilmadega. Vahetasin küünlad ja õhu- ning bensiinifiltri-auto käib tunduvalt paremeni(külmalt). Üks asjalik mees
keeras mul küünla välja(kohe peale külmkäivitust) ning ütles, et segu koostis on vale. Soovitas mul reguleerida ning puhastada karburaatorit.
ml110
huviline
Registreerunud 01.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: audi rs6, c5
postitati 16.12.04 11:20
küünlad vähe sõitnud alles, mõlemad filtrid ka vahetatud.
ja mul pritsung..
täna siis võtsin hommikul külmkäivitus pihusti maha ja käivitasin.. käiab käiab-- iga u kahe seki tagant nigu laheks käima kuid ei saa kuidagi hoohu
sisse.. ja nii pikalt pikalt.. panin külmkäiviti tagasi asi läks käima nigu kellavärk.
nii siis töötab külmkäivitus korralikult.. a miks ta siiski käima ei taha jääda.. gaasi ei kannata üldse puudutada.. järsult annad siis kohe hing
kinni.:
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 28.4% - SQL: 71.6%]