Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Kasutatud auto müügilepingu lõpetamine (Vastuseid: 26 | Vaatamisi: 8029)
Tipitiri
huviline

Registreerunud 13.10.12
Kasutaja on eemal

postitati 13.10.12 17:16 Tsiteeri
Kasutatud auto müügilepingu lõpetamine

Tere,

Ehk oskab nüüd keegi pisut nõu anda, ise olen pisut võhik sellistel teemadel.
Nimelt minu pereliikmetel sai ostetud Audi, hiljem selgus, et autol on vigu ikka päris palju, kuigi lepingus on kirjas, et müüja ei vastuta vigade eest mis tulevad autol välja. Nüüd saab peagi ostust kaks kuud aga küsimus on selles, et kas autot on võimalik üldse tagastada ja leping üles öelda? Auto on võetud järelmaksuga. Sissemakse sai tehtud sularahas 2500 eurot ja ilma tšekita. Garantiid autole ei antud, oleme omalt poolt ostnud autole päris mitmeid uusi osasid nagu on ka lepingus nõutud. Nagu ma lepingust välja lugesin siis kirjas on vaid nii palju, et lepingu ülesütlemisel jäävad kõik uued osad müüjale tasuta aga pole välja toodud, et kas ja kui kaua on aega leping üles üldse öelda. On kellegil kogemusi selle teemaga ja kas üldse lepingu ülesütlemisel antakse senimakstud summad tagasi? Oleme praeguseks kokku maksnud ligi 3000 eurot sellele firmale.
Pealegi laenulepingus on auto kogusummaks märgitud 3400 eurot aga intressita järelmaksugraafikuga tuleb summaks 3750 eurot, intressiga siis suurem summa.

Tänud igasuguse info eest!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
rix30
huviline

Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S3 1,8T 8L

postitati 13.10.12 18:14 Tsiteeri

Tegelt on asi lihtne- maksa see 750e veel ära ja tee auto korda. 14 päeva on tavaliselt tagastus õigus aga sul mingi imelik leping ja pealekauba kui oled juba 2 kuud omanud autot siis oled ikka täisvereline omanik. Võid ju kohtu vaidluse alustada ja pead korraliku juristi palkama endale, mis kindlasti kordi suurematesse summadesse küündivaid summasi nõuab. Mõtle sügavalt järgi kas on mõtet jagama hakata;)

Adolf Hitler!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 13.10.12 21:31 Tsiteeri

Mõelgem nüüd natuke. Auto osteti 2 kuud tagasi, vahepeal selgus, et vana autot on tarvis ka hooldada, aegajalt mingeid asju (tõenäoliselt kuluosasid) vahetada, tehnohooldused teha, et kõik see maksab. Hinna järgi arvestades võib olla tegemist u 2000 aasta autoga, ma üldse ei imestaks, kui tegemist oleks 2,5 tdi V6'ga.

Kuidas auto müüja peaks asjasse suhtuma? Mis siis saaks kui kõik ostjad hakkaksid tahtma 2 kuud peale ostu autosid tagasi anda, tasuta seejuures? Ma arvan, et kõige mõistlikum oleks siiski müüja endaga suhelda ja küsida mis tingimustel saaks auto tagastada. Ma usun, et normaalne müüja võtaks auto ikka tagasi, loomulikult selle eest mõistliku tasu saades.

Enne kasutatud (vana) auto ostu võiks auto ikka üle vaadata/kontrollida ja teha enese jaoks selgeks vana auto ostuga kaasnevad riskid.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 14.10.12 06:34 Tsiteeri

Normaalne müüja ei võtaks autot tagasi, selline kes 2 kuud hiljem võtaks on ebanormaalne IMO.

ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 14.10.12 06:57 Tsiteeri

Kahjuks tuleb tõdeda, et auto ost on üks suur loteriimäng ja hilisemaid tagajärgi mis autol ilmnevad peab kahjuks ikka ostja ise likvideerima. Kui veab - satud hea kauba otsa ja kui ei - maksad ennast vigaseks. Autot ostma minnes võib kaasa võtta tuttava inimese kes autodest rohkem teab kui sa ise, kuid tuleb arvestada, et ka temal puuduvad selgeltnägemis võimed ja paljud asjad jäävad ka kõige kogenumal autospetsil visuaalsel vaatusel nägemata. Kaabli järgi viskamine masinale võib tuvastada nii mõndagi kuid ka siinkohal on nutikamad mehed suutnud paljusid vigu compu eest varjata. Lootuses ülevaatuspunkti peale enne auto ostu - et teha müügi eelne kontroll. Sealt võib leida nii mõndagi, kuid päris kindlasti mitte kõiki vigu. Nüüd kus olen palju võimalikke variante siia teemasse toonud, tuleb kahjuks siiski tõdeda, et peale ostu tuleb enamalt jaolt ise asjadega hakkama saada kuna tegemist pole uue autoga millel on garantii. Erandiks võiks minu silmis lugeda masinad, mis on mitmest autost kokku keevitatud ja eelnevalt sõidukõlbmatuks tunnistatud või masinad mis on varastatud. NB! Palju on olnud muresid selles valdkonnas, et ostu eel on kuulutusse või isegi müügiplatsil oleva kaupmehe sõnade kohaselt üles loetletud auto erinevad lisad. Need lisad (kliima, istmesoojendused, peeglisoojendused jms) võivad ju autol olla aga kui nad ei tööta ja kui neid lisasid enne ostmist ise järele ei proovi, siis pole tagant järgi ka nende osas mingit nurisemist mõtet tekitada. Nii et kallid klubikaaslased. Lähete autot ostma siis:

1) Mõni pädevam tegelane kaasa kes asjast rohkem tead (juhul kui te ise ei tea)
2) Võtke aega, et visuaalselt järgi vaadata auto väline seisukord ja ärge laske end häirida sellest, et müügimees närviliselt selja taga passib ja loodab et te ostu kiirelt ära vormistaksite.
3) Proovige järgi kõik varustuses olevad lisad ja veenduge, et need toimiksid ning kui mõni lisadest ei tööta, võib selle pealt ostuhinnas alla tingida.
4) Võimalusel oleks hea, kui autole saaks kaabli abil sülearvuti taha panna ning veakoode (kui neid esineb) kontrollida.
5) Võimalusel minge autoga lähimasse ülevaatus punkti ja laske autol tehniline ülevaatus teostada ning ka sellest lähtuvalt kui esineb vigu, saab hinnas alla tingida,
6) Kui juba ülevaatuspunktis olete, siis laske selle astuse meestel veenduda, et tegemistei ole varastatud või mitmest autost kokku lapitud isendiga.

Nendest soovitustest esialgu peaks piisama, et ost paremni sujuks :)

Võiks panna siia juurde lingi oma eelmisest (ka praegu toimivast) autost, mille ostmisel tegin päris palju vigu ning see õpetas mind päris palju, et tulevikus ostuga mitte orki langeda :)

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=92890

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE

postitati 14.10.12 06:58 Tsiteeri

Olgem ausad iga kasutatud masin tahab natuke turgutamist ja raha..ainuke variant on osta poest tutikas auto garantiiga.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
AndresL
huviline

Registreerunud 30.07.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 2.5TDI 132kw. Quattro 2003

postitati 14.10.12 07:27 Tsiteeri

Sõidukit ostes oli sul võimalus tutvuda autoga ja selle olukorraga. Nüüd kaks kuud hiljem usutavasti müüja sind enam jutule ei võta. Maksad 750€ ära ja likvideerid puudused ning sellega asi piirdubki. Tegu pole siiski uue autoga ning vanemate isenditega kulub seda rahakest ikka.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
fireplay
huviline

Registreerunud 03.02.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C6 3.0TDI Q

postitati 14.10.12 07:44 Tsiteeri

Tean olukorda,kus peale 4-6 kuu möödumist (autokasutust) autoostust maksis autoaed auto remondi kinni,summas ~6600€.
Vajadusel võin kohtulahendi siia panna,kuidas asi lahenes.

Võibolla mingi lahendus on,aga kas selle summajuures asjal mõtet on.

Ostan mobiiltelefone ja erinevat rikkis elektroonikat k.a rikkis/vanad mobiilid!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tipitiri
huviline

Registreerunud 13.10.12
Kasutaja on eemal

postitati 14.10.12 15:40 Tsiteeri

Aitäh senise informatsiooni eest!
Muidu jah -tegemist on 2000 aasta V6-ega.
Ma usun, et meile on rohkem tähtsam, et saaks selle auto vaid käest ära anda, seega kasvõi automüüjale selle eest makstes. Loodan, et meid ikka võetakse jutule, plaan on nüüd lähipäeval sinna autoaeda kohale minna.

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 14.10.12 16:07 Tsiteeri

IMO täiesti mõttetu kurtmine. 2 kuud hiljem ei võta sind ükski mõistusega müüja jutule enam. 12a vana auto puhul ei tohiks olla ju üllatus, et auto võib remonti vajada. Kas siis autot ostes üldse ei kontrollinud, mida ostad? Jääb ka arusaamatuks, miks sa tahad auto käest ära anda, oled nõus kasvõi peale maksma? Kui suurt remonti see masin siis veel vajab?
Ise automüüja rollis oleksin, siis sellise kliendi, kes 2 kuud hiljem tuleb minujuurde ja tahab autot tagastada, saadaksin pikema jututa uksest välja.

Üldiselt võib vist selle teema võtta kokku sellise ütlusega: Omad vitsad peksavad.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Soyer
huviline

Registreerunud 14.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 14.10.12 18:54 Tsiteeri

Imelik, autmüüale oled nõus maksa et ta auto tagasi võtaks aga remondi peale ei ole nõus raha kulutama. Mis hullu tal siis viga on? Nukad vajavad vahetust? Varaiant 1. Müüge se raibe siis maha kui te teda ei taha. Variant 2. Andke mulle ja ma ei taha selle eest raha ka saada :D

hookus
huviline

Registreerunud 19.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi TT Quattro (165kw)

postitati 15.10.12 09:02 Tsiteeri

Kuna asume ka Euroopas siis lihtsalt näiteks.
"Kasutatud auto ostmine Euroopast"
http://www.cityoigusabi.ee/et/news/69/Kasutatud-auto-ostmisel-kehtivad-tarbija-oigused-Euroopas
Pole ikka nii, et müüd oma saani kähku maha ja uus omanik vastutab saba ja sarvedega kuna "tegemist on ju vana autoga ja peabki lagunema"
Müüja ei tohi vigu varjata
https://www.riigiteataja.ee/akt/108072011021

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 15.10.12 09:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: hookus
Kuna asume ka Euroopas siis lihtsalt näiteks.
"Kasutatud auto ostmine Euroopast"
http://www.cityoigusabi.ee/et/news/69/Kasutatud-auto-ostmisel-kehtivad-tarbija-oigused-Euroopas
Pole ikka nii, et müüd oma saani kähku maha ja uus omanik vastutab saba ja sarvedega kuna "tegemist on ju vana autoga ja peabki lagunema"
Müüja ei tohi vigu varjata
https://www.riigiteataja.ee/akt/108072011021

Seda küll, aga eks tõesta ära, et müüja pidi neist vigadest teadlik olema. Kuna inimesed ja nende teadmised/kuulmine on väga erinevad, siis jäädki kohtuvahet jooksma. Sisuliselt on peale tehingu sõlmimist ikkagi eraisikuga asi lõppenud, firmaga on teisiti.

hookus
huviline

Registreerunud 19.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 15.10.12 09:33 Tsiteeri

Esimeses postituses on kirjas, et auto osteti "OÜ Delfi Grupist".
Kuna lootust on siis kiiresti vaja teavitada eelmist omaniku ja uurida tarbijakaitsest.
Küll spetsialistid kindlaks teevad kas masina vead võisid olla eelmisele omanikule teada või mitte.
Kui varjatud vead on kolmandik auto hinnast siis ei tasuks küll niisama jätta.
Võs muidugi eeldab, et kaup vaadati piisavalt põhjalikult üle :)
Välistatud pole ka muidugi see, et ostjal pole jaksu auto omamisel jne.
Jõudu igatahes.

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 15.10.12 09:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Esimeses postituses on kirjas, et auto osteti "OÜ Delfi Grupist".
Kuna lootust on siis kiiresti vaja teavitada eelmist omaniku ja uurida tarbijakaitsest.
Küll spetsialistid kindlaks teevad kas masina vead võisid olla eelmisele omanikule teada või mitte.
Kui varjatud vead on kolmandik auto hinnast siis ei tasuks küll niisama jätta.
Võs muidugi eeldab, et kaup vaadati piisavalt põhjalikult üle :)

Siis on 2 nädalat selleks ajaks, on ka eraisiku puhul, aga seda raske hakata pärast klattima, seda ma mõtlesin. Möödas on aga kaks kuud, kes ütleb, et omanik ise ei ole vigast detaili külge kruttinud jne jne, minu silmis tundub praktiliselt võimatu case olema.

Tipitiri
huviline

Registreerunud 13.10.12
Kasutaja on eemal

postitati 15.10.12 11:47 Tsiteeri

Nagu alguses juba mainisin siis auto ostsid minu pereliikmed, ise ma ei viibinud nendega ostmisel kaasas, aga kuna tegemist on minu perega siis puudutab see ka mind.
Ise ma oleks viimsegi välja üritanud juurida vigadest ja kõigest.
Mainin ära ka selle, et alguses oli probleem uksega, et uksel põles üks tuluke isegi siis kui uks oli kinni, oli mingi probleem elektrisüsteemiga, aku oli täiesti läbi ja lisaks ka nahksisustus oli pisut katki ja paljudest kohtadest katki minemas, peale auto ostu tuvastati ka ülevaatusel käigukastil mõlk, hiljem hakkasid tulema teised probleemid välja -oli vaja välja vahetada genekas ja veel mitmed osad, lisaks oli põhjal midagi riidest kaltsuga kinni seotud ja siis tuli lasta põhjale panna tugevdus ja vajas pikka remonti, hetkel ongi autole pandud juba üüratud summad ja usun, et sellega asi ei piirdugi -kogu see remont läheb rohkem maksma kui auto ise, seega ei ole mõtet hakata närve sööma sellega. Aga seoses nii paljude osade väljavahetamisega saaks pigem müüja omale kasu mitte kahju, talle lähevad need lepingu järgi ju kõik tasuta.
Kõige enam ärritab see, et müüja ei lausunud sõnagi auto vigadest, kui nt minu lähikonnast tuli ütlemist, et kindlasti on autol sada viga küljes, et pole üldse mõtet seda võtta, et enne tuleks veel ringi vaadata -siis mõlemal automüüjal olid vaikides pilgud arvutisse suunatud. Kõige hullem, et nõnda vastutustundetult lasti kirjutada lepigule allkiri, enne ei lastud ka läbi lugeda ega informeeritud ka suuliselt lepingu tingimustest, tean muidugi, et lepingu allkirjasta oleks pidanud ka ise huvi tundma ja enne küsima pikemat tutvumist lepinguga enne kui liialt usaldab müüjat aga sellegi poolest minu kogemuste põhjal enamus kohtades ja selliseid tehinguid tehes ei lubata enne allkirjagi anda kui pole müüja või firma poolt antud lepingut hoolega ja põhjalikult läbi loetud, selliste lepingute puhul on liiga suur risk ja vastutus ka müüjal endal.

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 15.10.12 11:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Tipitiri
Nagu alguses juba mainisin siis auto ostsid minu pereliikmed, ise ma ei viibinud nendega ostmisel kaasas, aga kuna tegemist on minu perega siis puudutab see ka mind.
Ise ma oleks viimsegi välja üritanud juurida vigadest ja kõigest.
Mainin ära ka selle, et alguses oli probleem uksega, et uksel põles üks tuluke, oli mingi probleem elektrisüsteemiga, peale auto ostu tuvastati ka ülevaatusel käigukastil mõlk, hiljem hakkasid tulema teised probleemid välja -oli vaja välja vahetada genekas ja veel mitmed osad, lisaks oli põhjal midagi kaltsuga kinni seotud ja siis tuli lasta põhjale panna tugevdus ja vajas pikka remonti, hetkel ongi autole pandud juba üüratud summad ja usun, et sellega asi ei piirdugi -kogu see remont läheb rohkem maksma kui auto ise, seega ei ole mõtet hakata närve sööma sellega. Aga seoses nii paljude osade väljavahetamisega saaks pigem müüja omale kasu mitte kahju, talle lähevad need lepingu järgi ju kõik tasuta.

Ja siinkohal tekib jälle see küsimus: Miks inimesed ei kontrolli ostes, mida nad ostavad ja seejärel on hädas oma lolluse tagajärjel? Eeldan, et su pereliikmed ei ole ka väga udud (vaevalt nüüd sina oled peres see ainuke terav pliiats ja ülejäänud on nürid, no offence). Kui juba kastil avastati mõlk, kuidas siis ei nähtud, et kaltsuga oli midagi kinni seotud? :o Ka elektrisüsteemi viga oleks pidanud tegema ettevaatlikuks või vähemalt tõstatama küsimusi. Üsna mõistmatuks jääb see värk tegelikult, mida pikemalt sa teemat seletad. Ehk sa loetleksid üles, mis autol veel vaja teha on, et ta korda saada? Ma olen enam kui kindel, et müüja saadab su siiski pikalt. Temal ei ole mitte vaja seda ronti tagasi endale. Ära solvu, aga müüja ilmselt hõõrub käsi rõõmust, et leidis ullikesed, kellele romu pähe määrida ja kindlasti ta seda enam tagasi ei osta. Võibolla tõesti siis, kui sa maksad talle arvestatava summa peale (ma ei räägi siin 200-500 eurist).
Oota, mismõttes ei lastud lepingut enne allkirjastamist läbi lugeda? :D Seda teades ei ole siin küll midagi enam plõksida, vaid teha auto korda või siis sellisena maha müüa vaid.

EDIT @ Maku postitus: Jäi ennist mul mainimata kah seesama seik, et Tarbijakaitseamet saab aidata sind vaid siis, kui auto müüjaks oli juriidiline isik. Kes oli auto passis omanik? Kas OÜ Delfi Grupp või mõni eraisik? Kellega tehti müügileping, kes müüja oli, kas keegi eraisik või see ettevõte? Kui ettevõte, siis on sul mõtet pöörduda Tarbijakaitseametisse, kui soovi on (ilmselt on). Kui aga auto müüjaks oli eraisik, siis pole tõesti muud, kui leida hea advokaat ja kohtusse minna, mis aga läheb ilmselt veel kallimaks, kui kogu asi väärt on.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 15.10.12 12:39 Tsiteeri

http://www.maaleht.ee/news/tarbija/seadus/kas-eraisikult-ostetud-autot-on-oigus-talle-tagastada.d?id=64474332

Müüsin hiljuti ära oma auto, millel oli olemas ülevaatus ja kindlustus. Kui müügist oli möödunud ligi kolm nädalat, võttis ostja minuga uuesti ühendust ja soovis auto tagastada. Ta väitis, et auto ei ole tehniliselt korras. Kas eraisikule müüdud auto tagastamine kuulub selle paragrahvi alla, et tarbijal on õigus ostetud asi tagastada 14 päeva jooksul või kehtivad siin muud seadused?

Hanna Turetski, TKA avalike suhete osakonna juhataja:

Selle juhtumi juures on kõige olulisem detail, et tehing toimus kahe eraisiku vahel. Tarbijakaitseseaduse sätted kehtivad vaid sellistel juhtudel, kui tehingu on teinud eraisik ja juriidilisest isikust kaupleja. Samuti on tarbijakaitseseadusega määratud, et tarbijakaitseamet tegeleb tarbija ja kaupleja vahel tekkinud vaidluste lahendamisega.

See tähendab, et eraisikute vahelisest tehingust tulenev vaidlus on tsiviilõiguslik, ja kui omavahel kokkulepet ei saavutata, tuleb pöörduda kohtusse. Tarbijakaitseamet siin sellisel juhul appi tulla ei saa.

Tarbijakaitseseadusega saab lähemalt tutvuda Riigi Teatajas: https://www.riigiteataja.ee/akt/757827.

Teine pool küsimusest puudutas tarbija õigust lepingust 14 päeva jooksul taganeda. Selline taganemisõigus on tarbijal vaid koduuksemüügi ja kaugmüügi (kataloogist, internetist, telefoni või muu sidevahendi teel kaupa tellides) korral.

Lisaks tuleb meeles pidada, et seegi õigus kehtib vaid siis, kui tehing on sõlmitud eraisiku ja juriidilise isiku vahel. Koduuksemüügi ja kaugmüügi korral kehtivatest õigustest saab täpsemalt lugeda tarbijakaitseameti veebilehelt http://www.tarbijakaitseamet.ee/internetikaubandus-ja-kaugmuuk/.

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
Tipitiri
huviline

Registreerunud 13.10.12
Kasutaja on eemal

postitati 15.10.12 17:09 Tsiteeri

Tegemist on siiski juriidilise isikuga, aga suured tänud viimasele postitajale!
Ja mis puudutab mind siis ma olen naine ning seega autode teemal täielik võhik ja minu vaatlemise põhjal ei saaks kuidagi targemaks nagu ka alguses mainisin, aga lihtsalt oleksin küsimustega neid pommitanud korralikult.

yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.

postitati 15.10.12 17:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Tipitiri
aga samas on ka palju inimesi kes on neilt petta saanud, odomeetri näidu võltsimise poolest nagu ma välja lugesin ja on ka juhtum mil on kas vildika või tavalise värviga kriime parandatud. Seega ei teagi kohe mida arvata aga eks homme selgub mis saab.

Ma tahan/tahaks näha seda Eesti firmat, kes võib 100% öelda, nemad nii ei tee ;).

Audi varuosad, http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=181792 Autode ost/müük, hooldus ja remont Haapsalus, JanekCars OÜ
Best ET 12.08 :)
rix30
huviline

Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S3 1,8T 8L

postitati 16.10.12 13:16 Tsiteeri

Samas on odomeetri näidu kerimine neile topskitele kes ostavad autot läbitud kilomeetrite ja võimalikult uue aasta ning madala hinnaga. Ja lõpptulemuseks on inimesel kodus õuel neljarattaline vähekasutatud (väidetavalt õige läbisõiduga) iseliikuv peldik:D.

Adolf Hitler!
hookus
huviline

Registreerunud 19.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 16.10.12 13:44 Tsiteeri

OT:
Lisaks võiks kõik ehitajad soojustuse ja villa asemel sõnnikut kasutada, et neile topskitele ära teha kes pole ehituses veel magistrit saanud.
Las soojal suveööl siis haiseb see karp ja ehitajad naudivad seda pettusega (loe:kavalusega) teenitud õiglast raha.
Kredex võiks sellistele ettevõtetele veel lausa toetust maksta, et sellistel topskitel kott pähe tõmmata.
Korstna peaks sedasi ehitama, et kolmanda kütmise juures maja maha põleks, sest tööd peab ju hoidma.
Vat see oleks alles lilleline elu!
:cool:
Savisaar täna lubas kohtus, et kui tema võimule tuleb siis saaks tulevikus autorongis rahulikult lõpmata suure kiirusega kihutada.
Politsei poolt sellises olukorras sõiduki peatamine on ilmselgelt liiga tegemine.

automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 16.10.12 15:47 Tsiteeri

Tsitaat:
OT:
Lisaks võiks kõik ehitajad soojustuse ja villa asemel sõnnikut kasutada, et neile topskitele ära teha kes pole ehituses veel magistrit saanud.
Las soojal suveööl siis haiseb see karp ja ehitajad naudivad seda pettusega (loe:kavalusega) teenitud õiglast raha.
Kredex võiks sellistele ettevõtetele veel lausa toetust maksta, et sellistel topskitel kott pähe tõmmata.
Korstna peaks sedasi ehitama, et kolmanda kütmise juures maja maha põleks, sest tööd peab ju hoidma.
:cool:
Savisaar täna lubas kohtus, et kui tema võimule tuleb siis saaks tulevikus autorongis rahulikult lõpmata suure kiirusega kihutada.
Politsei poolt sellises olukorras sõiduki peatamine on ilmselgelt liiga tegemine.

Mis sa arvad, et ehitustel sitta ei tehta?

Tipitiri
huviline

Registreerunud 13.10.12
Kasutaja on eemal

postitati 16.10.12 18:44 Tsiteeri

Nonii, täna sai autoaias ära käidud ja meid siiski võeti jutule ja olid ka väga vastutulelikud. Auto saadetakse homme remonti nende poolt ja andsid ka otsustamisvõimaluse, et kas jätame peale seda auto omale või pannakse see uuesti müüki. Minu arust igatahes väga vastutulelikud müüjad. :)

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 16.10.12 19:44 Tsiteeri

Tsitaat:
OT:

Öeldu mu meelest iseloomustabki suurepäraselt eesti tänast elu. Nagu seesinane teemagi. Mitte mingit enesekriitikat, õiglus- ja vastutustunnet ei eksisteeri, saaks ainult teisel naha üle tõmmata.:D

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 46.5% - SQL: 53.5%]