Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: 1.9 TDI aju probleem (Vastuseid: 15 | Vaatamisi: 2443)
OttT
huviline

Registreerunud 22.07.12
Kasutaja on eemal

postitati 14.09.12 19:41 Tsiteeri
1.9 TDI aju probleem

Autoks on '92 aasta Audi 80, 66kw 1.9 TDI mootoriga, mootori koodiks 1Z

Peale pihustite remonti ja kõrgesurvepumba vahetust auto läheb ainult korraks käima (mõningase käiamise peale), ilma gaasi vajutamata täispööreteni ja siis sureb välja. Igaks juhuks ütlen ka seda, et peale pumba vahetamist on süüde reguleerimata ja kuna peale läks minu vana pumba kaan, siis ka kütusehulk on enam kui tõenäoliselt vale. Diislimeistrist öeldi, et aju juhtimisega on mingi jama. Midagi nagu üritab teha, aga ei õnnestu. Ühesõnaga kas aju katki või juhtmejama. Nii saan mina (kes ma elektriga eriline sõber pole) vähemalt asjast aru.

Küsimus on siis selline, et kas keegi on sellise probleemiga kokku puutunud või kas kellelgi on mingi analoogse mootoriga masin, mille peale saaks minu aju korraks panna ja seda proovida (esialgu vast teistpidi teha poleks tark?).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jyrisoo
huviline

Registreerunud 06.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio 1,9TDI

postitati 16.09.12 20:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: OttT

Peale pihustite remonti ja kõrgesurvepumba vahetust auto läheb ainult korraks käima (mõningase käiamise peale), ilma gaasi vajutamata täispööreteni ja siis sureb välja. Igaks juhuks ütlen ka seda, et peale pumba vahetamist on süüde reguleerimata ja kuna peale läks minu vana pumba kaan, siis ka kütusehulk on enam kui tõenäoliselt vale. Diislimeistrist öeldi, et aju juhtimisega on mingi jama. Midagi nagu üritab teha, aga ei õnnestu. Ühesõnaga kas aju katki või juhtmejama. Nii saan mina (kes ma elektriga eriline sõber pole) vähemalt asjast aru.

Küsimus on siis selline, et kas keegi on sellise probleemiga kokku puutunud või kas kellelgi on mingi analoogse mootoriga masin, mille peale saaks minu aju korraks panna ja seda proovida (esialgu vast teistpidi teha poleks tark?).

Pritsenurk või pumbakaas valesti peal. Ajuga vaevalt midagi pumbavahetuse ajal juhtus.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
OttT
huviline

Registreerunud 22.07.12
Kasutaja on eemal

postitati 16.09.12 21:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jyrisoo
Tsitaat:

Pritsenurk või pumbakaas valesti peal. Ajuga vaevalt midagi pumbavahetuse ajal juhtus.

Nõus, aga miks ta siis käima ei jää?

jyrisoo
huviline

Registreerunud 06.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio 1,9TDI

postitati 17.09.12 17:44 Tsiteeri

Nii ta teebki, kui mingis asendis valesti.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
andrec
huviline

Registreerunud 07.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B6 R30 VR6 turbo

postitati 17.09.12 17:48 Tsiteeri

Märgid ikka õigesti paigas? Vänt,nukk, pump.

12,72@178,14km/h @S4 // 241km/h @ S4 OMC
http://differ.ee https://www.youtube.com/andresleever
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 17.09.12 17:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:

Nõus, aga miks ta siis käima ei jää?

Just vastati ju???

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
OttT
huviline

Registreerunud 22.07.12
Kasutaja on eemal

postitati 17.09.12 18:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Nii ta teebki, kui mingis asendis valesti.

Lööb nagu mingisse avariisse või midagi sellist?

automees6: aru ei saa sellest, et kui ta juba käima läheb (!), miks ta siis käima ei jää (asjad on valesti jah, aga kas ta siis vähemalt kuidagi longata ei võiks?). Seda ei tea. Pole ise eriline diislispets ja ei tunne ka ühtegi.

PS! Mis juhtub siis, kui pumbakaas surnud on?

OttT
huviline

Registreerunud 22.07.12
Kasutaja on eemal

postitati 27.09.12 20:58 Tsiteeri

Jätkan lollide küsimustega:

Kas vanema tüübi (pumba nr. lõpp 998) pumbakaant/juhtmoodulit saab asendada ka uuemaga (pumba nr. lõpp 995 vist) kui sinna õige pistik otsa panna?
Kui süüde on sees ja pistik küljes, siis võiks gaasipedaali vajutamise peale liikuda ka see hoob pumbakaane sees (see, mis seda pumba võlli peal olevat rõngast liigutab). On mul õigus?
Kas sellel autol on veel mingi mootori aju peale selle, mis pumbakaane sees on? Kui jah, siis kuskohas?

Tehnic
huviline

Registreerunud 19.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a4 1.9tdi, A6 C5 Avant Quattro BAU

postitati 30.09.12 15:54 Tsiteeri

kindel et see uus pump korras ikka on?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
OttT
huviline

Registreerunud 22.07.12
Kasutaja on eemal

postitati 30.09.12 17:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Tehnic
kindel et see uus pump korras ikka on?

Jah.

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 30.09.12 18:44 Tsiteeri

Tsitaat:

Kui süüde on sees ja pistik küljes, siis võiks gaasipedaali vajutamise peale liikuda ka see hoob pumbakaane sees (see, mis seda pumba võlli peal olevat rõngast liigutab). On mul õigus?

Ei ole õigus, seda hooba liigutatakse ikka vastavalt vajadusele, see ongi seda tüüpi pumba peamine eelis, mittetöötava mootoriga ei peaks see midagi tegema.

Mootoriaju peab ikka kusagil eraldi olema, 2,5'sel on ta ntx kõrvalistuja jalge all, 1,9'se kohta ei tea. Paigast ära algseaded võivad mu arust täiesti vabalt sihukese olukorra põhjustada.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
OttT
huviline

Registreerunud 22.07.12
Kasutaja on eemal

postitati 30.09.12 18:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
Tsitaat:

Ei ole õigus, seda hooba liigutatakse ikka vastavalt vajadusele, see ongi seda tüüpi pumba peamine eelis, mittetöötava mootoriga ei peaks see midagi tegema.

Mootoriaju peab ikka kusagil eraldi olema, 2,5'sel on ta ntx kõrvalistuja jalge all, 1,9'se kohta ei tea. Paigast ära algseaded võivad mu arust täiesti vabalt sihukese olukorra põhjustada.

OK, aga sellisel juhul peaks ju starteri andmise ajal ta ikka liikuma?

Tehnic
huviline

Registreerunud 19.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a4 1.9tdi, A6 C5 Avant Quattro BAU

postitati 01.10.12 11:28 Tsiteeri

aju asub kapoti all juhi pool klaasi all mustas karbis. Lihtsam oleks arvuti järgi visata ja vaadata milles asi, korraks läheb käima ka ainult siis kui immo peal on.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
OttT
huviline

Registreerunud 22.07.12
Kasutaja on eemal

postitati 01.10.12 14:07 Tsiteeri

Tsitaat:
aju asub kapoti all juhi pool klaasi all mustas karbis. Lihtsam oleks arvuti järgi visata ja vaadata milles asi, korraks läheb käima ka ainult siis kui immo peal on.

Kütuse temperatuuri anduri ja needle sensori viga näitab KTS. Kütuse temp. andur on ju pumbakaanes? Misasi see needle sensor üldse on? Aju on seega kuskil kaitsmekarbi juures?

samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 01.10.12 14:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Kütuse temperatuuri anduri ja needle sensori viga näitab KTS. Kütuse temp. andur on ju pumbakaanes? Misasi see needle sensor üldse on? Aju on seega kuskil kaitsmekarbi juures?

Needle sensor on juhtpihusti (vt. pihustit millel on juhe küljes) ja audi 80 mootoriaju on tavaliselt ikka salongis tulemüüri küljes. Paremal pool ehk kõrvalistuja vasaku jala juures.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
OttT
huviline

Registreerunud 22.07.12
Kasutaja on eemal

postitati 02.10.12 15:37 Tsiteeri

Sisse jäävad vead O21D (kütuse temperatuuri anduri lühis) ja O21B (wiper travel sensori lühis). Samad asjad mõlema pumbakaanega. Siis peab ikka mingi juhtmejama olema? Ega kellelgi elektriskeemi pole? Misasi on wiper travel sensor?

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 42.2% - SQL: 57.8%]