sama jama
Autoks oli Audi 80. 2.0i. 89 aasta.
Esimesed pidurid jookid pidevalt peale. Reeglina jooksid peale niipalju et sõita sai, aga vaba jooks oli kadunud. Samuti kuumenesid pidurid sageli
kärssamiseni. Aegajalt jooksud nii kinni, et võttis rooli värisema - siis polnud muud teha, kui maha lasta jahtuda, samal ajal pidurisuportit
kolrides. Asi ajas ikka päris vihale, vahetasin mõlemad esimesed suportid ära. Asi toimis pool aastat ja algas jälle otsast. Kuna mootoril jõudu oli,
siis see pidur eriti ei kottinud aga pentsu läks küll veidi rohkem vahepeal 
Lõpuks saigi üks ketas sedasi peeti aetud.
Muide väga kahtlane oli see, et suportis kolv oli suht kinni ikka (ei liikunud vabalt), pindmisi kahjustusi ei olnud kolvil... ma ei tea mis ta
selleni oli viinud, et kinni jäi. Ma ise kahtlustasin, et mingi jura pidulivedelikus või trumlis, mis pidurid peale jookutanud ja sealt edasi juba
suporti peeti pannud.
soovitan oma masina vabajooksu kontrollida, läkake kasväi ise parklas autot (kas veereb veidi ikka edasi kaa). Kui esineb tahtmatuid pidurdamise
ilminguid, soovitan soojalt PROHVESIONAALI poole pöörduda, sest minu auto luksepp seda probleemi ei suutnud fixida, kahjuks oli ta nii loll ja mulle
läks see palju maksam.
Parimat!
|