rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R
|
postitati 30.11.04 17:13
|
|
|
Õismäe inimestele teadmiseks (käidi sees öösel vol1 30.11 vol2 25.02)
Täna öösel käidi siis ühe minu auto kallal, A80 siis, millel on korralik ja päris vali signa. Kuna kleepse autol pole ja tuluke ka väike, siis
võimalik et potensiaalne varas ei märganud signa olemasolu.
Kuna ma ise jälle sittagi ei kuulnud, siis ärkas üles ema ja nägin platsilt suht kiiruga lahkumas valget universaalkerega autot. Kuna meie auto jäi
vait ja rohkem ei karjunud, keeras uuesti magama. Hommikul oli signa veel aktiivne aga uksed lukust lahti. Autost midagi võetud ei olnud ja süütelukk
oli ka terve.
See jutt on siis lihtsalt Õismäe ja selle vahetusläheduses elavatele inimestele informatsiooniks, et nähes hiilimas ringi mõnda valget
universaalkerega sõiduautot (eriti öösel) tasuks silmad lahti hoida.
Ptui, ptui, ptui seekord läks õnneks. Autost pole muidugi suurt sittagi võtta kah.
|
|
|
|
-ummi-
huviline
Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.11.04 19:20
|
|
|
eks tuleb siis kah oma audil rohkem silma peal hoida,jama kui sellised tegelased ringi liiguvad
|
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.11.04 20:49
|
|
|
tulen praegu väljast ja käisin autot lähemalt uurimas siis (enne polnud aega). Autost võetud polnud tõesti midagi, vähemalt mitte midagi mis silma
paistaks, aga juhiukse lukk on (jälle) perses igatahes, võti sisse ei lähe. Ei mina seda ilmselt vahetama ka ei hakka, jumal sellega. Arvestades seda,
et kui ema aknale jõudis siis juba auto minema kihutas, piirdus kogu lugu ilmselt sellega, et uks lahti, kisa, uks kinni ja nahhui. Rääkisin veits
aega tagasi täna öise õismäe patrulliga ka paar sõna juttu ja nad lubasid valgete autode suhtes silmad lahti hoida ja neid öösel kontrollida kui tekib
kahtlus. Loodame et see ei jäänud vaid jutuks.
PS mul on siin muidu 24h kummitöökoda, aga just see öösel oli neil mingi paus ja kedagi siin polnud. Ok, eks vist läks õnneks seekord, käisin tegin
teise auto ka veidi turvalisemaks igaks juhuks. Täna öösel on kõrv terasem kui kunagi varem ja riided ning heebel on nagu tuletõrjujal valmis.
sitt tunne igatahes
|
|
|
|
-ummi-
huviline
Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.11.04 20:55
|
|
|
seal 24h kummiboxi juures jh hea tegutseda kui seal kedagi pole
|
|
|
|
kollerimees
huviline
Registreerunud 07.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: VW Touareg
|
postitati 01.12.04 05:07
|
|
|
mine nuhi jah selle auto juures,niikaua kuni endal käed raudus on
auto nr 27
|
|
|
|
Tige Kala
huviline
Registreerunud 18.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: B7 S-Line
|
postitati 01.12.04 09:34
|
|
|
Mul varastati Audi märk tagant ära, küll juba mingi 3 nädalat tagasi, aga ka oma maja eest Õismäel.
Rass oskad sa äkki midagi täpsemalt selle auto kohta öelda, need õismäe patrullid on mul tuttavad
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.12.04 11:22
|
|
|
Kahjuks ei oska, ema nägi, mina magasin, ütles vaid et mingi valge auto (ilmselt võis ka muud värvi hele sõiduauto olla) ja lahkus akadeemia tee
suunas kiiruga. Vähe infi küll aga kunagi ei kus võib abiks tulla see väikenegi teave.
|
|
|
|
kopamees
klubiliige
Registreerunud 14.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Honda Civic Tourer
|
postitati 01.12.04 12:02
|
|
|
Lisan ka siis siia oma mure. Asukoht samuti Õismäe.
Nädal-poolteist tagasi umbes läksid minu suunatulede klaasid jalutama maja ette pargitud (tänavalaterna all) eest. Samal öösel muugiti ühte Hyundaid
(vist) ning ühe Fordi juhipoolne küljeaken oli lumest puhtaks lükatud.
|
|
|
|
catman
huviline
Registreerunud 23.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Avant 1.9 TDI '01
|
postitati 09.12.04 09:45
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja kopamees
Lisan ka siis siia oma mure. Asukoht samuti Õismäe.
Nädal-poolteist tagasi umbes läksid minu suunatulede klaasid jalutama maja ette pargitud (tänavalaterna all) eest. Samal öösel muugiti ühte Hyundaid
(vist) ning ühe Fordi juhipoolne küljeaken oli lumest puhtaks lükatud. |
Olin ka 12-13 november tallinnas õismäel vennal külas. Õhtul vaatasin juba aknast välja, et keegi on lund käinud külje klaasidelt pühkimas. Pärast
filmi vaatamist ja enne magaminekut vaatasin veel aknast välja. Nüüd oli esiklaasilt ka lund pühitud. Õnneks hommikul oli auto alles, aga magada oli
raske.
Kusjuures vargad pidid olema sama õue ümber olevatest majadest. Sest pühitud oli ainult minu autot, ikkagi uus auto seal majade juures.
Kõige paremad Volkswagenid on AUDID!!!
|
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
airwolf
huviline
Registreerunud 30.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: audi A4 97a,volvo V40 2002a.suzuki GSXR-750, 99a
|
postitati 26.02.05 15:27
|
|
|
tänapäeval on neid pätte küllaga kes teise vara himustavad.endal signa küll peal,kuid tuleb salalukk ka veel panna.
|
|
|
Tige Kala
huviline
Registreerunud 18.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: B7 S-Line
|
postitati 27.02.05 18:48
|
|
|
Mul üritati mingi aeg nüüd V8-sse sisse saada, juhipoolne lukk katki aga uks kinni sama öö kadusid valukate kapsilid ära. Tegevuskohaks nagu ikka, Õismäe.
Rassile: Sinu autod seisavad üldse väga halvas kohas, seal hea ju pimedas kolistada, peale selle pole ühtegi teist autotseal ligiduses pargitud.
|
|
|