Probleem selles, et kompus mingitel asjaoludel hetke kütusekulu jääb seisma (nö. külmub) mingiks ajaks ja sellest tulenevalt näitab ka kõik seonduv
statistiline info võssa. Mõne aja pärast (viimati aitas üks Tallinna tänava auk) hakkab x põhjusel tööle.
Kas on ettepanekuid või mõtteid, mida kontrollida? Kas ehk on tegu mingit sorti 'tüüpveaga'?
Hetkel el. skeemi käepärast ei ole ja juhe haaval kontrollimine on ka loomulikult variant, kuid selline on-ei ole viga võib olla suht raske leida.
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Oma autole ostan
rehvid Baltyre'st
Zandr
klubiliige
Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex steroididel Sigar
postitati 20.06.12 19:03
Ma ei tea kas tüüpviga, aga kompu järgi mina ei usalda kütusenäitu. Esimese punase kriipsu juures näitab mul vist juba alles jäänud läbisõiduks L ehk
tühja paaki. Kuskilt on kõrvu jäänud, et punaste kriipsudega on võimalik sõita u 70km. Ilmselt samal põhjusel näitab ka mu auto-check
mootoribensiiniga aiateibaid (teinekord annab esimest hoiatust juba poole paagi peal).
Quattro, the only antidote known to man against the white cocaine like substance..
Jürgen
klubiliige
Registreerunud 11.11.04
Kasutaja on eemal
postitati 28.07.12 08:12
Pole vahepeal jõudnud täpsemalt uurida, aga selgeks on saanud, et kui keskmise kütusekulu näit ära külmub ei toimi ka cruise. Kui tavapäraselt on
hästi kuulates võimalik cruise'i rakendumisel mingi relee lülimist kuulda, siis sellises olukorras seda ei ole.
Suht-koht hakkab tekkima ka veendumus, et kellad tuleb niikuinii üle käia, kuna aeg-ajalt vajavad erinevad pirnid, näidikud (nt. spido) koputamist, et
taas toimiks.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 18.3% - SQL: 81.7%]