Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi 80 b3 1.8 66kW - 1990 - gertb (Vastuseid: 17 | Vaatamisi: 2518)
gertb
huviline

Registreerunud 03.06.12
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4 2.3E

postitati 04.06.12 18:03 Tsiteeri
Audi 80 b3 1.8 66kW - 1990 - gertb

Tervist

Sai äsja, siis soetatud endale Audi, väga viisaka hinna eest :D
Ning mõtlesin, et võiks seda natukene teistega samuti jagada.
Mootoriks on, siis 1.8 66kW karburaatoriga.
Auto on seisnud 1 aasta kuna eelmisel omanikul ei olnud enam seda finantsi, et kütet osta kindlustust maksta ning parandada, ehk siis ühesnaga andis alla.
Ütleme nii, et auto on väga viisakas seisukorras, vasakul ja paremal karbil on väikest viisi roostet aga see on nii olematu seal , et see isegi ei häiri.
Sellessuhtes on väga huvitav auto, et aastaaega pole keegi teda tööle pannud, enne ostmist proovisime, et mis ta teeb, panime aku peale ning 3l kütet sisse, keerasin võtit ning poole pöörde pealt läks tööle.
Tööle minnes ei teinud auto mitte mingisugust sellist häält mida ta ei tohiks teha, käigud lähevad ilusti sisse, pidurid toimivad, käsipidur toimib, rool keerab kõik asjad sellesuhtes toimivad mootori suhtes.
Sisutus on ka väga ilus ning korralik, no sellessuhtes et istmed on terved, ruumi on palju, armatuur korralik. Ühtegi niisugust julma viga siiamaani ma selle auto juures pole nagu leidnud ega esile pole tulnud, mootori välja suretamise järel panin uuesti tööle ning samamoodi poolest pöördest läks tööle.
Helitehnika on ka sees eelmine omanik jättis sisse, subwoofer, gazi ovaalid, lg cd-makk ning mürtsub väga hästi (Y)
Praegust on muidugi mõttes, et teha väikesed kere muudatused, panna näiteks Audi 90 mõned detailid peale.
Angel - eyes tuled, hetkel nagu midagi rohkem pähe ei löö, eks aja vältes tuleb igasuguseid uusi mõtteid pähe.

http://en.fotoalbum.eu/gertb/a702342

Jääks ootama teiste inimeste arvamusi selle auto kohta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 04.06.12 18:30 Tsiteeri

No näed siis. Väga kobe Audi on. Hind jääb saladuseks? Kas pilt petab või on juhipoolsel esimesel poritiiva kaarel ka roostet? Tundub nagu midagi olema, kuid see võib ka olla peegeldus vms.
Välimusest- kui mina midagi selle autoga teeks, siis vast toonklaasi paneks peale ja edevama velje alla ning sellega piirdukski. Vb ka valged suunad ette ja punased suunad (nagu B4) taha. Teine variant on tõesti ette panna 90 tuled (aga siis koos põrkerauaga, kuna 90-l on udukad ja suunad põrkerauas) ning ka taha 90 paneel. Ainuke asi, et 90 pikkasid tulesid on üsna raske leida soodsa hinnaga. Uued on aga üsna kallid (90 omi täpselt ei tea, aga B4 pikad esituled maksid uuena 300 euri tükk, kui otsisin enda Coupele). Need angel-eyesid on rohkem bemmiteema minuarust.
Aga edu!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
gertb
huviline

Registreerunud 03.06.12
Kasutaja on eemal

postitati 04.06.12 18:36 Tsiteeri

Sellessuhtes, et hind oli 350 eurot.
Jah, esimesel poritiivadel on roostet, nii paremal kui vasakul.
ülejäänd kere on korras, põhi on väga korralik ning rooste vaba.
aga muidu ma ise ka mõtlesin, et panen järgmine suvi uued veljed alla.
Kusjuures ma vaatasin huvi pärast milline jääb 80 peale pannes 90 tagu paneel ja esituled, väga ilus jääb, aga eks see nats kaugem tulevik praegu lihtsalt tahaks ära teha niisugused esmased remondi teemad, nag näiteks õlivahetused kindlasti, rihmad peaks ära vahetama uued peale panema ning nipet näpet veel asju.

Eks aja möödudes paneks ka uuemad ning paremad pildid ka ülesse.

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 04.06.12 18:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: gertb
Sellessuhtes, et hind oli 350 eurot.
Jah, esimesel poritiivadel on roostet, nii paremal kui vasakul.
ülejäänd kere on korras, põhi on väga korralik ning rooste vaba.
aga muidu ma ise ka mõtlesin, et panen järgmine suvi uued veljed alla.
Kusjuures ma vaatasin huvi pärast milline jääb 80 peale pannes 90 tagu paneel ja esituled, väga ilus jääb, aga eks see nats kaugem tulevik praegu lihtsalt tahaks ära teha niisugused esmased remondi teemad, nag näiteks õlivahetused kindlasti, rihmad peaks ära vahetama uued peale panema ning nipet näpet veel asju.

Eks aja möödudes paneks ka uuemad ning paremad pildid ka ülesse.

Esimese asjana tee kindlasti rihma-rullikute-veepumba-õli-õlifiltri vahetus ära. Eriti veel arvestades, et auto on aasta seisnud, rihm võib olla rabedaks muutunud, samuti on ka õli määrdeomadused küsitava väärtusega peale aastast seismist. See mootor ei talu rihmapurunemist. Mis 90 juppidesse puutub, siis minu arvates on Audi 90 üks ilusamaid nö oldschool Audisid üldse (vb ka seepärast, et mul endal oli kunagi 90...oli ka selline 80 B3, aga no seal 90-ga polnud midagi võrrelda).
Roostega on see, et kui on alles pindmine rooste, siis seda saab väga lihtsalt koduste vahenditega ära likvideerida sealt. Liivapaberiga rooste maha, krunt alla, värv peale ning siis ka lakk. Üldiselt saab sellise pisikese asja remontimisel hakkama ka nende värvide-kruntidega, mida müüakse autokaupade poodides (Motipi spreivärvid).

Aga hind oli küll väga hea ikka.

gertb
huviline

Registreerunud 03.06.12
Kasutaja on eemal

postitati 04.06.12 19:04 Tsiteeri

Jah remondi teemad on mul esiplaanil praegu ennem kui ma temaga koguaeg sõitma hakkan teeksin kõik vahetused ja remondid ära, et probleeme vältida.
Muidugi pean ka ringi suverehve ostma, kuna praegu on talvekad all, ning oleks väga rumal nokkida naelad välja, sest muster on väga korralik ja naelu kuskilt puudu ei ole.
Esialgu talve peaks nendega üle elama ilusti ning järgmine aasta vaatama midagi pikemaks perioodiks alla.
Oskad sa äkki mõnda head ning normaalset kohta pakkuda kus nag saaksin ära teha need õlivahetused, rihmavahetused jne.
Ise ei ole eriline automehaanik ja laseksin teha kuskil korralikus töökojas ära.

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 04.06.12 19:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Jah remondi teemad on mul esiplaanil praegu ennem kui ma temaga koguaeg sõitma hakkan teeksin kõik vahetused ja remondid ära, et probleeme vältida.
Muidugi pean ka ringi suverehve ostma, kuna praegu on talvekad all, ning oleks väga rumal nokkida naelad välja, sest muster on väga korralik ja naelu kuskilt puudu ei ole.
Esialgu talve peaks nendega üle elama ilusti ning järgmine aasta vaatama midagi pikemaks perioodiks alla.
Oskad sa äkki mõnda head ning normaalset kohta pakkuda kus nag saaksin ära teha need õlivahetused, rihmavahetused jne.
Ise ei ole eriline automehaanik ja laseksin teha kuskil korralikus töökojas ära.

Ei oska nagu Tallinnas midagi soovitada nii...aga alati võid ju vaadata www.autohooldus.ee või uurida klubilise juks11 käest. Tema seal majandab ja siiani nagu pole siin foorumis väga nurisetud selle koha üle. Sellel mootoril muidu peaks oskama iga vähegi mehaanik need tööd ära teha. Õlivahetus on nii lihtne, et seda saaks isegi teha, vaja vaid kanalit või estakaadi, kuhu peale sõita (või siis tõstukit), et auto alla pääseda.

ahtokas
huviline

Registreerunud 30.01.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 05.06.12 07:44 Tsiteeri

Mina jätsin selle helitehnika sinna sisse, mitte eelmine omanik:D.Omasin seda autot 2 aastat,ostsin selle kunagi karksi-nuia autoaiast.Kas käigukangi nupu valgustus töötab ikka? Sportpüti panin ka taha,selle sain kasutaja jk. käest,spidoka vahetasin ka lahedama vastu:D
Ainuke viga mis oli oli pöörete kõikumine. Vahepeal oli ka elektriga jama, sai siis elektriosasid vahetatud.Summutit lasin ka 100x vuntsida.Muidu oli lahe auto.Ps. kui tagavara võtit tahad siis mul peaks see kuskil olemas olema:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ahtokas
huviline

Registreerunud 30.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 05.06.12 07:48 Tsiteeri

Ahjaa,supakas oli ka loll ümmargune,sõitis seal taga ringi koguaeg.Peaksid mingisugused kinnitused leiutama:)

http://www.upload.ee/thumb/2401982/Pilt246.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
gertb
huviline

Registreerunud 03.06.12
Kasutaja on eemal

postitati 05.06.12 18:19 Tsiteeri

Ohohh

Kuule see supakas mürtsub ikka päris kobedalt.
Käigukangi nupp toimib ilusti punaselt :D
Praegu on ka muidu väikene pöörete võnkumine aga mitte hullusti.
Kui on võimalik oleks see varuvõti alati teretulnud :D:D

ahtokas
huviline

Registreerunud 30.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 05.06.12 19:26 Tsiteeri

Supaka ja võimu sain streetrace foorumist 700krooniga:D

gertb
huviline

Registreerunud 03.06.12
Kasutaja on eemal

postitati 05.06.12 19:30 Tsiteeri

Väga vinge
Aga räägi kui sa ostsid selle auto mis sa parandasid sel autol üldsegi ?
Ning mida sa üldsegi sel autol jõudsid teha ? :D

gertb
huviline

Registreerunud 03.06.12
Kasutaja on eemal

postitati 05.06.12 19:34 Tsiteeri

Küsimus

Mul on selline probleem või rohkem nagu kartus, et amordipadjad vms on natukene väljas ja ma saan panna oma sõrme sinna alla, et kas see on halb või hea ?

http://en.fotoalbum.eu/gertb/a702342/00000006

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 05.06.12 20:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Küsimus

Mul on selline probleem või rohkem nagu kartus, et amordipadjad vms on natukene väljas ja ma saan panna oma sõrme sinna alla, et kas see on halb või hea ?

http://en.fotoalbum.eu/gertb/a702342/00000006

Märksõna amorditugilaagrid, kasuta sel teemal otsingut siin foorumis, üldiselt on selline pilt normaalne.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
gertb
huviline

Registreerunud 03.06.12
Kasutaja on eemal

postitati 06.06.12 09:02 Tsiteeri

Aaa okei, aitäh sulle.
Sellessuhtes, et see on jah väga kõvasti seal kinnitatud, et päris käega ega millegagi ei liiguta seda.

ahtokas
huviline

Registreerunud 30.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 21.07.12 10:11 Tsiteeri

Nägin täna autot koplis:D Mis parempoolse esitiivaga lahti on, et nii palju ussitab? Mu sport pütt oli ka tagant kadund!:D

gertb
huviline

Registreerunud 03.06.12
Kasutaja on eemal

postitati 30.09.12 20:20 Tsiteeri

Tundub, et olen vahepeal selle teema unarusse jätnud, kuna polnud pikka aega audiga enam sõitnud. Sai vahepeal endale soetatud teist liiki ja marki elukas, mis ostutus kahjuks ebaõnnestuks. Ehk, siis sai endale soetatud Mercedes-Benz, mis oli alguses väga ilus ja tore pärast tuli halvad ja pahad välja.
Elu läks edasi, kuid jäin ikkagist oma Audile truuks, ütleme nii, et umb 5 päeva tagasi hakkasin sellega uuesti sõitma.
Eelnevalt ta seisis mul ütleme laias laastus kuu aega. Audi rooli oli algul istuda nagu oma keskkonda kus tunnen ennast turvaliselt ja kindlalt.
Seistes tekkisid ka probleemid mis olid vältimatud minu enda lolluse pärast.
Eks esimene oli see, et autol tühjenesid rehvid (2tk), ei läinud tööle enam ning ka paak oli tühi XD
Need asjad said likvideeritud suhteliselt hästi ja valutult, tööle läks ta pms järgmine päev kui ma eelnevalt proovisin, eks iga auto vajab jälle natukene silitamist ja hakkab uuesti nurruma :D
Kohe sai joostud, muidugi ilusti forssi, ostsin ära küünlad, küünlajuhtmed, karburaatori tugipadi, õhufilter, jagaja.
Viimane kord ennem kui Audi seisma jäi oli probleem, et ta räigelt kakkus kui gaasi vajutada, see probleem sai lahendatud tänu uute küünalde ja juhtmetega.
Pöörded on ka nüüd ühtlased tänu tugipadjale.

Endiselt on suur probleem mul spidoplokiga kuna sellel ei tööta valgusti ja kilomeetrid ei jookse.
Ma tean, et ma pean selle kiiremas korras uue ostma kuna talv on kohe kohal.
Äkki keegi oskab soovitada kohta kust saaks mõistliku hinnaga ?

Aga tõesti üle pikaaja uuesti Audi roolis olla on fantastiline ta võib vana olla aga ta on ikkagi oma....

ahtokas
huviline

Registreerunud 30.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 09.10.12 07:30 Tsiteeri

Selle spido bloki panin ka ise, kupee audi pealt ning kilomeetreid ei lugenud see juba minu ajal:D Siin foorumis ikka aeg ajalt liigub neid juppe või siis lammutusest!

Crp
huviline

Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi C4 2.5TDI Quattro + Audi 90 Type85 + Hunnik teisi kolusi

postitati 09.10.12 07:39 Tsiteeri

Audi 90 esistange saaksin pakkuda sulle väga hea hinnaga + veel seal küljes üks suunatuli ja udutuli, mõlemad kergete mõradega, kui huvi lase kiri postkasti!

Müüa erinevaid audide varuosi, võite pakkuda enda avariilist ja rikkega autot. Järvamaal sõiduautode salongi tekstiilipesu ja rehvivahetus - 58367192
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 39.3% - SQL: 60.7%]