tavka007
huviline
Registreerunud 16.03.07
Kasutaja on eemal
|
|
TaSa
huviline
Registreerunud 20.01.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4,Audi A4 b5
|
postitati 03.06.12 18:30
|
|
|
Piltidelt on aru saada,et kere on kõver.Kindlustus kandis maha,aga ju siis mõni meister mõtles et teeb korda ja müüb maha ja arvab,et kuskilt ei tule
see kunagine avarii välja
|
|
|
ülks
huviline
Registreerunud 04.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2.5Tdi & Cabrio 2.8 & Chevrolet Astro AWD
|
|
tavka007
huviline
Registreerunud 16.03.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.06.12 18:38
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: TaSa
Piltidelt on aru saada,et kere on kõver.Kindlustus kandis maha,aga ju siis mõni meister mõtles et teeb korda ja müüb maha ja arvab,et kuskilt ei tule
see kunagine avarii välja |
Kust kohast sa aru saad, et kere kõver on? Ainuke kahtlane pilt on auto vasakust küljest tehtu. Aga mul on treenimata silm ka. Sellepärast ei saagi
aru. VIN koodi panek kuulutustesse peaks olema kohustuslik. Sellise autoga pole vast midagi tarka teha ja kui oleks võimalik kontrollida
kindlustusajalugu juba kodus, siis jääks kohapeale minemise vaev ära.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 03.06.12 18:49
|
|
|
Tasub meeles pidada, et kindlustus tunnistab auto taastamiskõlbmatuks tihti mitte seepärast, et selle taastamine looks midagi eluohtlikku, vaid
lihtsalt kuna odava auto taastamine läheks neile maksma liiga suure protsendi selle auto turuväärtusest. Samas leiad kellegi, kes teeb selle töö ära
"eraisikuhinnaga" ja tasub ära küll.
Ma olen ka ühe auto "taastamiskõlbmatuks" sõitnud ja hiljem maha müünud. Polnud tal reaalselt häda midagi (võrreldes teiste sama vanade pannidega).
Ei saanud tal kere kõveraks ega sillad kuidagi nihkesse.
|
|
|
|
TaSa
huviline
Registreerunud 20.01.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4,Audi A4 b5
|
postitati 03.06.12 18:56
|
|
|
Tsitaat: | Kust kohast sa aru saad, et kere kõver on? Ainuke kahtlane pilt on auto vasakust küljest tehtu. Aga mul on treenimata silm ka.
Sellepärast ei saagi aru. VIN koodi panek kuulutustesse peaks olema kohustuslik. Sellise autoga pole vast midagi tarka teha ja kui oleks võimalik
kontrollida kindlustusajalugu juba kodus, siis jääks kohapeale minemise vaev ära. |
Ütleme siis nii,et olen näinud päris palju autosid mis on välja venitatud ja korda tehtud,aga nendelt piltidelt ilusti aru saada,et pole viitsitud
vaeva näha masina korda tegemisel.
|
|
|
sibidisah
huviline
Registreerunud 07.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.06.12 20:59
|
|
|
Seleta siis mulle kui poolpimedale oma kotkasilmaga ära kuhu see auto paugu on saanud? Tahaks ka teada.
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 03.06.12 21:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: sibidisah
Seleta siis mulle kui poolpimedale oma kotkasilmaga ära kuhu see auto paugu on saanud? Tahaks ka teada. |
Panustan, et tagumise otsa keskele, teise külje pildidlt otseselt ei saa aru, kas mölk on vöi mitte, kuid tagastange peal asuv plastkate on omajagu
laineline/auklik ning salongis asuv kate on samuti lukustusmehanismi juurest murdunud.
Päris lihtsalt viimane just ei purune, seega eeldan, et pauk omajagu tugev.
Kehv ka loomulikult see, et AIRBAG tuli pöleb, kuid see ei pruugi avariiga otseselt seoses olla.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|