Audiga siis läbitud minupoolt esimesed 10k kilomeetrit. Ja siiamaani suht rahul. Ostust siiani siis vahetud piduriklotsid, õhufilter, numbrivalgustuse
tule pirn ning õli ja õlifilter.
Auto käis õlivahetuses endises Viljandi Linna Autos, kolm päeva hiljem kui ise olin Singapuris, helistas mul elukaaslane et autol põleb õlituli ning
autoall suur õlilaik. Kõik õli oli välja voolanud
Alguses tuli hirm peale aga siis hakkasin mõtlema et see asi ei saa olla juhuslik et paar päeva peale õlivahetust selline asi juhtub. Helistasin Linna
Autosse ning rääkisin loo ära ning kui auto sinna saan kuidagi siis hakkavad kohe vaatama milles viga(lubati ka treila kinni maksta), lasin
kindlustuse treilal siis auto sinna viia.
Helistasin järgmine hommik et mis autol viga ning vastati, et tegelikult pole nende viga sest õlipumba õliväljalaske poldi seib on puruks, aga nende
töökoja juhataja läks juba tartusse uue seibi järgi ning uue 9L õli eest pole mul ka vaja midagi maksta ning enne kui järgmine hommik auto kätte anti
oli ka auto puhtaks pestud.
Veider on asjajuures see et Linna Auto ütles et see polnud nende viga aga kuna nad tegid oma kulu ja kirjadega kõik siis pole mul vahet.
|