Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: B3 odomeeter (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 898)
ivar80
huviline

Registreerunud 22.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: A90 B3 2,3, Seat Altea XL 2,0TDI DSG

postitati 23.05.12 12:18 Tsiteeri
B3 odomeeter

Et säästa end vastavasisulise kirjanduse uurimisest, siis küsin siit nõu.
Aut kastiga B3, 89a - kiirust näitab aga odokas kerib ainult siis, kui auto mootor pole veel töösoe.
Kas see kolme klemmiga andur edastab odokale ja spidokale eraldi signaale?
Kunagi ma seda andurit pisut lappisin küll, kui too laiali lagunes...
Kui andurilt tuleb üks signaal, siis peab ilmselt kellad ära vahetama.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
uaintfckme
huviline

Registreerunud 22.09.10
Kasutaja on eemal

Auto: AEL Q

postitati 23.05.12 13:29 Tsiteeri

Odokas peaks kerima ennast ainult vastavalt spido näidule (Vb eksin). Ju need hammakad seal oma aja ära elanud. Kui anduriviga siis peaks spidomeeter ka teibaid viskama.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kulufield
huviline

Registreerunud 30.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A3 1998a 1,8 , Toyota avensis 2007

postitati 23.05.12 13:45 Tsiteeri

Seal olnud jah arvatavasti tegu kerimisega, hammakad viga saanud või midagi, aga sama ei tea kunagi. Ma soovitan sul just kasutada otsingut ja säästa teisi teemadega, mis tuleks võibolla juba tunni ajase otsinguga välja, tihti tuleb nii 5 min...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rehepeks
huviline

Registreerunud 23.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 23.05.12 19:02 Tsiteeri

Pigem kahtlustaks külmjooteid. Minu omal oli kunagi odokat edasi keerava mootori ühe juhtme jootekoht mõraga ja luges ka kuidas jumal juhatas neid kilomeetreid. Peale seda kui kellad lahti võtsin ja kõik vähegi kahtlasemad kohad üle jootsin (spidokas kukkus ka kohati nulli ja oli muudes kohtades külmjooteid) hakkas kõik tööle nagu peab.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
ivar80
huviline

Registreerunud 22.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 24.05.12 14:38 Tsiteeri

Tänud! Uurin seda spidoplokki siis täpsemalt.
Aga milleks sellised soovitused, et ära siin jumala eest küsi midagi? Foorum ju osalt selleks ongi, et probleemidele lahendusi leida?
Otsinguga siit foorumist analoogset teemat ma ei leidnud. Samuti võib tulevikus minu loodud teemast kellelegi kasu olla.
Kui teen omale elektriskeemi selgeks, siis ei tea ma ikkagi, et millised tüüpvead võivad selliseid sümptomeid põhjustada. Sa näed ju pealkirjast, et millise teemaga on tegu. Sa ei pea seda siis ju kohe lahti klikkima, kui sinu jaoks on see teema häiriv. Milleks leiutada uuesti jalgratast, kui keegi on seda juba teinud?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 24.05.12 15:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ivar80
Tänud! Uurin seda spidoplokki siis täpsemalt.
Aga milleks sellised soovitused, et ära siin jumala eest küsi midagi? Foorum ju osalt selleks ongi, et probleemidele lahendusi leida?
Otsinguga siit foorumist analoogset teemat ma ei leidnud. Samuti võib tulevikus minu loodud teemast kellelegi kasu olla.
Kui teen omale elektriskeemi selgeks, siis ei tea ma ikkagi, et millised tüüpvead võivad selliseid sümptomeid põhjustada. Sa näed ju pealkirjast, et millise teemaga on tegu. Sa ei pea seda siis ju kohe lahti klikkima, kui sinu jaoks on see teema häiriv. Milleks leiutada uuesti jalgratast, kui keegi on seda juba teinud?

Otsimiseks pole mul hetkel aega, aga üks 5 teemat on küll analoogse asjaga seotud olnud mida olen juhtunud lugema ning olles ise usinalt otsingut kasutanud tean, kui tüütu on kui üht ja sama asja on kümnes teemas üle korratud. Mingit lisaväärtust sinu teema ei anna, pigem vastupidi. Ega kes järgmine kord ka otsida ei viisti põhjalikult, see ka sinu teemat ei leia ja teeb ikka uue, nii see juba kord on, ei ole sa paraku ainuke:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ivar80
huviline

Registreerunud 22.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 24.05.12 16:31 Tsiteeri

No andke andeks, et julgesin küsida midagi. Vabandan väga...

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 19.1% - SQL: 80.9%]