rgz
huviline
Registreerunud 16.03.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.11.04 10:22
|
|
|
käigukangi nahk
..tahaks naha ära vahetad aga ei saa sindrinahale ligi 
olen aru saand, et nupp maha keerata ja siis a la kruvikeeraja selle plastikaluse vahele ja kangutama asuda ? .. no kangutan palju tahan, näen et seal
allpool paistavad 2 plastmassist "naga".. kummagilpool otsas siis 2 ja tee mis sa teed, a kardan ära lõhkuda asja, et nagad murduvad ära vms
? mis teha, kangutada tugevamini ? 
|
|
|
martinjev
huviline
Registreerunud 02.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1.8 aut. -95.a
|
postitati 24.11.04 10:29
|
|
|
konsooli kyljed tuleb maha võtta. see raam, millel nahk on, on kruvidega kinni ja ligi pääsed kyljepealt. minumeelest oli nii
|
|
|
janar
huviline
Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant
|
postitati 24.11.04 10:41
|
|
|
konsooli küljes on väike ruudukujuline luuk, käsipidurikangi otsajuures. Sellele ajad kruvika taha ja tõmbad ära. Seal sees on väike rispeaga kruvi.
Keerad selle lahti ja siis tõmbad naha koos alusega pesast välja...edasi näed juba ise. Rohkem midagi lammutada pole vaja
|
|
|
|
rgz
huviline
Registreerunud 16.03.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.11.04 10:43
|
|
|
tuli silme ette kohe asi...
tänan kiire vastuse eest 
|
|
|
Ahti
klubiliige
Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Q7 3.0 TDI S-line
|
postitati 24.11.04 10:56
|
|
|
kui see on nii nagu B3-l siis on seal nupu juures kust käsipidur yles tõuseb allpool väike plast kaas mis tuleb ära kruvikaga nokitsedes ja seal all
on väike polt selle lahti keerates saad selle raami kätte kuhu kinnitub käigukangi nahk.....
|
|
|
Ahti
klubiliige
Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Q7 3.0 TDI S-line
|
postitati 24.11.04 10:57
|
|
|
oeh kiired mehed siin jäin hiljaks 
|
|
|
rgz
huviline
Registreerunud 16.03.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.11.04 11:00
|
|
|

|
|
|
ado
huviline
Registreerunud 17.07.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.11.04 14:38
|
|
|
a kuskohast ma seda "nahkkotti" b-4'le osta saaksin ja mis hinnaga umbes?
|
|
|
Andy
huviline
Registreerunud 17.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: B4, B5
|
postitati 24.11.04 15:35
|
|
|
Kui sa mu ukse taga koputaksid, siis saaksid sellise (ise õmmeldud, naturaalsest nahast, mitte termantiinist) alla koidula kätte.
|
|
|
V200
huviline
Registreerunud 11.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2,6 Q, A4 1,8 T Multitronic, A4 1,8 TQ Avant Tiptronic, S4 3,0 TQ S tronic, Tesla S 85 kWh
|
postitati 24.11.04 17:14
|
|
|
Kuidas 95' aasta A6-l käigukangi ümbert naha kätte saaks?
See nahk on vist pooltel Audidel lagunenud. Paistab, et Audi hoidis materjali pealt 0,98 DEM-i kokku omal ajal.
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 24.11.04 18:29
|
|
|
Mina registreerun ka selle käigukangi naha tahtjate järjekorda. Võib olla ka see kummist variant mis vanematel sigaritel on.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
catman
huviline
Registreerunud 23.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Avant 1.9 TDI '01
|
postitati 24.11.04 18:40
|
|
|
Tahaks ka uut nahka saada
Kõige paremad Volkswagenid on AUDID!!!
|
|
|
|
rgz
huviline
Registreerunud 16.03.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.11.04 11:44
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja audifan
konsooli küljes on väike ruudukujuline luuk, käsipidurikangi otsajuures. Sellele ajad kruvika taha ja tõmbad ära. Seal sees on väike rispeaga kruvi.
Keerad selle lahti ja siis tõmbad naha koos alusega pesast välja...edasi näed juba ise. Rohkem midagi lammutada pole vaja |
nooo, oleks see vaid nii lihtne. keerasin selle kruvi sealt välja, ja ennäe imet, mitte mingit tolku ei andnud see?? lahti tuli vaid käsipiduri pealne
konsool ning seda ka poolenisti.
´käigukangi nahk koos alusega ei hakanud absoluutselt liikuma, ma ei tea mis värk on, täiesti nõutu olen.
|
|
|
mag
huviline
Registreerunud 20.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80(B3) 1.6
|
postitati 25.11.04 12:16
|
|
|
1. võtad tagumise tuhatoosi välja
2. seal all 2 kruvi keerad lahti
3. käsipiduri kangi juurest väike plastkate maha
4. sealt alt kruvi lahti
5. käigukangi nupp maha keerata
nüüd peaks see 2-st tükist koonsool täiega lahti olema. Esmalt proovid tagumise poole esimesest eemaldada, et saaks esimese välja võtta. Tagumine pool
ei tule nii lihtsalt välja, kuna käsipiduri kang takistab - aga seda pole vajagi.
Kui esimene pool konsoolist juba käte vahel on, siis saad selle nahkkoti kinnitusele kah juba pihta.
|
|
|
rgz
huviline
Registreerunud 16.03.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.11.04 12:27
|
|
|
su jutust selgub et ikkagi paras peavalu on see 
kas on siis kahte varianti on neid autosid siis ? et üks seletab ühtmoodi teine teistmoodi, aru ma ei saa
|
|
|
teints
huviline
Registreerunud 12.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: A80 Avant 2,3
|
postitati 25.11.04 12:34
|
|
|
millest sa aru ei saa? Võta ristpeaga kruvikeeraja näppu, mine auto juurde ja tee nii nagu audifan juhendas 
|
|
|
rgz
huviline
Registreerunud 16.03.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.11.04 12:53
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja teints
millest sa aru ei saa? Võta ristpeaga kruvikeeraja näppu, mine auto juurde ja tee nii nagu audifan juhendas |
3x juba nii tehtud, ainuke asi see, et see nahk selle alusega ei liikund karvavõrd ka.
|
|
|
Firehead
huviline
Registreerunud 08.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: S2 coupe
|
postitati 26.11.04 08:46
|
|
|
B3 igatahes käib jah asi nii nagu Audifan ütles. Oled sa kindel et sa ikke õiget asja keerasid? Tglt on selle väikese plastluugi taga kaks asja mida
keerata saab: üks on keskel ja kohe nähtav, seda õiget väikest ristpeaga kruvi (vähemealt minu autol) esimese hetkega ei näe, tuleb laskuda pikal ja
siis on ta seal üleval paremal pool. Olen ise selle nahavahetuse kah üle elanud ja kui ma õieti mäletan kruvisid mul mehed just seda vale jullat ja
käsipiduri konsool tuli hoopis lahti. Mina "avastasin" selle väikse kruvi ülal paremal ja saime naha kätte, midagi lammutada nagu ei tulnud... aga võibolla on B4 siis veic teistmoodi.
Dreams first, needs later
|
|
|
|
rgz
huviline
Registreerunud 16.03.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.11.04 11:02
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Firehead
Oled sa kindel et sa ikke õiget asja keerasid? |
enam ma pole selles absoluutselt kindel.
Nimelt seda ristpeaga väikest kruvi eelmised korrad absull ei märgand, kuradi peitusmäng, nüüd igatahes asi selge ja sain lahti. väägadi lihtne on
ikkagi kõik lõpuks 
tänud vastanuile.
|
|
|