Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi A6 C4 2,5 TDI - 1996 - 0tt - Müüdud (Vastuseid: 19 | Vaatamisi: 3810)
0tt
huviline

Registreerunud 20.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: R5 Tdi Q

postitati 28.04.12 20:58 Tsiteeri
Audi A6 C4 2,5 TDI - 1996 - 0tt - Müüdud

Tervist

Mõtlesin enda värskemast autost ka lõpuks väikese teema postitada.Eelmiste audidega kahjuks polnud mahti.
Märtsi algusest saati olin siis jalamees ja selle ajaga jõudsin oma käimad puhta ribadeks kõndida.Kevadeks tehtud suured plaanid lükkusid sügisesse ja ostustasin suveks istumise alla osta midagi ökonoomset.
Saigi siis endale nädalapäevad tagasi soetatud 1996. aastal tehasest välja veerenud Audi A6.

Autost:
Audi A6 Avant 96' 2,5TDI 103kw(AEL). (Passis odavama kindlustuse huvides 85kw);)
Automaatkast ja esivedu.
Värvus: Tumesinine met.
Ls 306000km.
Eestisse toodi aastal 2006 ja TÜV-i paberite järgi oli siis ls 210000km.Siis tehtud ka rihmavahetus.
Eelmine omanik tegi samuti ostes rihmavahetuse ls 285000.

Varustus:
•roolivõimendi
•kesklukustus (puldiga,infrapuna)Comfort süstm.
•ABS pidurid
•2x turvapadi
•signalisatsioon (mahuanduriga-väljalülitatav)
•immobilisaator
•lisapidurituli
•kliimaautomaatik
•2x elektrilised akende tõstukid
•elektrilised välispeeglid,soojendusega
•katuseluuk (klaasist, elektriline)
•toonitud klaasid
•peeglid päikesesirmides (valgustusega)
•kohtvalgustid
•nahkpolster
•4x istmesoojendused
•nahkkattega rool
•reguleeritav roolisammas (kõrgus ja sügavus)
•nahkkattega käigukanginupp
•käetugi ees (laekaga)
•käetugi taga
•iluliistud salongis (puitdekoor)
•jalamatid (tekstiilist, kummist)audi orginaal.
•katusereelingud,
•välistemperatuuri näidik
•pagasikate
•tagaklaasi puhasti
•veokonks
•autotelefon
•käed vaba süsteem
•16'' orginaal valuveljed
Kaasa anti veel plekkvelgedel korralikud naastrehvid koos audi kilpidega.

Tehniliselt heas korras kuid mõned vead on:
•Esitiivad roostes(9. mai saab uued tiivad ja värvimisse)tehtud
•tagaluugil väike mõlk ja värvikahjustus, samuti stangel lakikiht viga saanud.(9.mai)tehtud
•Kundepoolne tagumine küljekarp viga saanud(kaevukaane otsa sõidetud)
•Tagaluuk kesklukust ei avane( kuulda susinat)
•Katuseluuk ei toimi(olevat ise toimetama hakanud ja ühendati mingi pistik lahti). Ka vaja uut katuseluugi lüliti ja laevalgustuse paneeli, sest selle kinnitused katki.Tehtud
•Parempoolne rooliots vahetada.tehtud
•Summuti tripid vahetada (2 pragulised ja 1 katki)tehtud
•Varuratta all loik. (?)
•Raadio ei taha hästi kanaleid leida

Mõni müügikuulutuse pilt
http://www.upload.ee/image/2301401/IMG_0003.JPG

http://www.upload.ee/image/2301467/IMG_0008.JPG

Meenutus eelmistest liikuritest ka:
B4 92' 2,0 2008 suvi-2010jun
http://www.upload.ee/image/2334191/18332068.jpg
C5 02' 1,8t 2010 aug-2012märts
http://www.upload.ee/image/2334238/IMAG0169.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
paraciit
huviline

Registreerunud 06.08.11
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B6 Avant 2.5TDI

postitati 29.04.12 07:34 Tsiteeri

Sisu on vägakena :P nagu näha siis sul ka rooliga vedanud ;)
Edu ja jaksu autoga!

charley
huviline

Registreerunud 21.09.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 Avant

postitati 29.04.12 07:40 Tsiteeri

Ilus masin,mõned vead mida nimetasid on C4 tüüpvead ilmselt,nagu esitiiva rooste,keskluku jama ja katuseluugi anomaalia(tegi ka mul sellist trikki,et ise kruttis ennast lahti).Pildilt silman,et sul ei ole originaalraadiot,paistab Alpine toodang olema.Mul oli Sony raadio ja leidis hästi jaamad ülesse,soovitan sul makk eest võtta ja uurida antenni juhet.Ise oleksin eelistanud manuaalkastiga isendit,aga C4 on väga mugav auto,hea valiku oled teinud.Tundub hästi hoitud masin ka olema.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
egert20
huviline

Registreerunud 12.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 29.04.12 12:03 Tsiteeri

Kas need uued esitiivad said lammarist või ostad B osana nad?
Ma arvan,et järgmine kuu võite poisile originaal makki ka pakkuda,miski muu ju ei sobi lihtsalt sinna:P

Egert
Priit86
huviline

Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C

postitati 29.04.12 21:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: egert20
Ma arvan,et järgmine kuu võite poisile originaal makki ka pakkuda,miski muu ju ei sobi lihtsalt sinna:P

Mida juttu ? Kui see on omaniku soov, siis küll, kuid on palju erinevaid makke, mis ilusti kõige muuga kokku sobivad ning on võimekamad, kui originaal. Aga sisu on tõesti kena, paistab hästi hoolitsetud/hoitud. Oled kütusekulu ka arvutanud juba? Ma ei tea, kuidas sinuga, kuid mina tunnen püsikiirusehoidjast tõeliselt puudust . Edu autoga !

Priit86

Sõidame ikka mõistusega !
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
egert20
huviline

Registreerunud 12.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 30.04.12 06:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Priit86
Tsitaat:

Mida juttu ? Kui see on omaniku soov, siis küll, kuid on palju erinevaid makke, mis ilusti kõige muuga kokku sobivad ning on võimekamad, kui originaal. Aga sisu on tõesti kena, paistab hästi hoolitsetud/hoitud. Oled kütusekulu ka arvutanud juba? Ma ei tea, kuidas sinuga, kuid mina tunnen püsikiirusehoidjast tõeliselt puudust . Edu autoga !

Priit86

Originaal maki soov oli tal ka eelmise autoga ja sellest ka minu arvamus.;)

Egert
riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 30.04.12 07:20 Tsiteeri

Püsika lisamine pole ju probleem vaja vaid kang osta. Uus oli vist revalis 113 euri aga kasutatud peast on suht raske leid. Mõned juhtmed on diislil vaja vaid ühendada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
0tt
huviline

Registreerunud 20.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 02.05.12 21:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Ilus masin,mõned vead mida nimetasid on C4 tüüpvead ilmselt,nagu esitiiva rooste,keskluku jama ja katuseluugi anomaalia(tegi ka mul sellist trikki,et ise kruttis ennast lahti).Pildilt silman,et sul ei ole originaalraadiot,paistab Alpine toodang olema.Mul oli Sony raadio ja leidis hästi jaamad ülesse,soovitan sul makk eest võtta ja uurida antenni juhet.Ise oleksin eelistanud manuaalkastiga isendit,aga C4 on väga mugav auto,hea valiku oled teinud.Tundub hästi hoitud masin ka olema.

Esitiiva rooste pidavat olema tehasepraak, logarite ja stange vahel mingi pilu kust pritsib kogu vee otse tiiva servale vms.
Millise lahenduse katuseluugi probleemile leidsid?
Makk tõesti Alpine toode, kuid jah, raadiojaamadele ei suuda pihta saada. Linnadest mõnikümmend kilomeetrit eemal on vaid sahinat kuulda.. :D
Ma eelistaksin ka ise kepiga käigukastis õli segada, et käike vahetada kuid parasjagu ei sattunud turgu mõnda sobivat isendit manuaalkastiga. :P

Tsitaat:
Tsitaat:

Priit86

Egert lihtsalt teab kuidas ma orginaalsust eelistan. :cool:
Kütusekulu pole arvutanud.Pühade ajal sai Hiiumaal käidud ja minu rõõmuks liigub seier üpris vaevaliselt.
Püsikaga pole minu omandusse veel ühtegi autot sattunud seega ei oska millestki puudust tunda. :D

Tsitaat:
Algselt postitas: riio
Püsika lisamine pole ju probleem vaja vaid kang osta. Uus oli vist revalis 113 euri aga kasutatud peast on suht raske leid. Mõned juhtmed on diislil vaja vaid ühendada.

Kuna ei plaani autot kaua omada siis ei tasu see väljaminek end arvatavasti ära. Kuid minetea, ehk juhtub mõni püsika kang hea hinnaga müüki.. ;)

Tsitaat:
Kas need uued esitiivad said lammarist või ostad B osana nad?

Tiivad tulevad B-osana. Paku oma makki koos box-iga :D

Audi 80 B4 2,0 1992 -} Audi A6 Avant C5 2002 1,8T -} Audi A6 Avant C4 2,5TDI 1996 -} Subaru L-Series Wagon 4x4 1.8 1992 -} Mazda Eunos 800 2.5 1994 -} Ford Falcon Sedan 4.0 1998 -} Audi A6 Avant C4 2.5TDI Quattro 1997
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 02.05.12 21:24 Tsiteeri

Esimeste poritiibade roostetamist originaalolukorra puhul tekitab veel tiiva siseservas asuv pehmendus (svamm/pehmem kork vms), iseasi on aeg, millal kipub uss tegudele asuma.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 03.05.12 05:00 Tsiteeri

Kena masin! Püsikas on fantastiline lisa, kui oled kord juba harjunud kasutama, siis kasutad linnas ka, maanteel ikka täiesti asendamatu, minu silmis teine väga oluline lisa kliima kõrval. Sisu ilmselt nii hästi ei säilu neil c4-del ja paistab, et on üle tehtud, kena on ikkagi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
egert20
huviline

Registreerunud 12.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 03.05.12 17:20 Tsiteeri

Oma cd-boxi ei raatsi kindlasti ära müüa,ega ka makki millegi muu vastu vahetada.
Püsika võin maha ärida,kui kompu asemele otsid:D

Egert
0tt
huviline

Registreerunud 20.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 03.05.12 19:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kuits
Esimeste poritiibade roostetamist originaalolukorra puhul tekitab veel tiiva siseservas asuv pehmendus (svamm/pehmem kork vms), iseasi on aeg, millal kipub uss tegudele asuma.

Mul roosteuss hammastele kõvasti valu andnud, maaler vaatas ja ütles kohe et nendest tiibadest enam asja ei saa.Relakaga peale minnes poleks tiivaäärtest midagi järgi jäänud. Katsetades väikese võtmega läks võti tiivast läbi nagu nuga võist..:D

Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
Kena masin! Püsikas on fantastiline lisa, kui oled kord juba harjunud kasutama, siis kasutad linnas ka, maanteel ikka täiesti asendamatu, minu silmis teine väga oluline lisa kliima kõrval. Sisu ilmselt nii hästi ei säilu neil c4-del ja paistab, et on üle tehtud, kena on ikkagi.

Olen sõitnud autodega millel püsikas peal ja tõesti on see üks väärt lisa. Plaanis hetkel veel seda lisada pole, kuid hoian silmad lahti ja olen avatud pakkumistele.;)
Esiistmete suhtes on sul õigus, need on ülenahatatud :cool:

Tsitaat:
Oma cd-boxi ei raatsi kindlasti ära müüa,ega ka makki millegi muu vastu vahetada.

Pühadeks kingin sulle siis mõne kasseti, mida sa oma lindivedajas kuulata saaksid.:D
Kompu kuluks endalegi ära;)

Audi 80 B4 2,0 1992 -} Audi A6 Avant C5 2002 1,8T -} Audi A6 Avant C4 2,5TDI 1996 -} Subaru L-Series Wagon 4x4 1.8 1992 -} Mazda Eunos 800 2.5 1994 -} Ford Falcon Sedan 4.0 1998 -} Audi A6 Avant C4 2.5TDI Quattro 1997
0tt
huviline

Registreerunud 20.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 03.05.12 19:54 Tsiteeri

Avastasin tagaistme käetoe tagant suusaluugi koos suusakotiga.Mõtlesin siiani et selline lisa vaid sedaanidel.

Priit86
huviline

Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C

postitati 03.05.12 20:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: 0tt

Tsitaat:

Pühadeks kingin sulle siis mõne kasseti, mida sa oma lindivedajas kuulata saaksid.:D

Huvitav, kas V6 kellad kompuutriga traktorile ei sobi?

Sõidame ikka mõistusega !
0tt
huviline

Registreerunud 20.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 04.05.12 17:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Tsitaat:

Huvitav, kas V6 kellad kompuutriga traktorile ei sobi?

Kuskilt on nagu kõrva jäänud et ei sobi :)

charley
huviline

Registreerunud 21.09.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 Avant

postitati 04.05.12 19:25 Tsiteeri

Minu probleem lahenes auto müügiga :D,sulle aga soovitan esimese variandina võtta katuseluugi lüliti maha ja puhastada sealseid kontakte.Väike õpetus sellel lehele,küll A4-ja jaoks,kuid põhimõte on sama:http://www.audiworld.com/tech/elec109.shtml

0tt
huviline

Registreerunud 20.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 10.05.12 20:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: charley

Minu probleem lahenes auto müügiga :D,sulle aga soovitan esimese variandina võtta katuseluugi lüliti maha ja puhastada sealseid kontakte.Väike õpetus sellel lehele,küll A4-ja jaoks,kuid põhimõte on sama:http://www.audiworld.com/tech/elec109.shtml

Mugav lahendus sul :D
Kuna luugilüliti ja laetule korpuse laekinnitus on katki siis ostan kogu selle kupatuse uue.

0tt
huviline

Registreerunud 20.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 10.05.12 20:43 Tsiteeri

Audi sai omale uued tiivad ja praegu on värvimises.

Sellist pilti ei pea siis varsti enam häbenema:
Tiivad
http://www.upload.ee/image/2334346/IMAG0316.jpg
http://www.upload.ee/image/2334350/IMAG0318.jpg

0tt
huviline

Registreerunud 20.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 04.07.12 20:33 Tsiteeri

Nonii, pole ammu miskit siia üles kirjutanud, eks see laiskuse arvele läheb. Kuid auto pole ka "eriti" põhjust andnud raporteerimiseks.

Selline seik siis jaanipäevast:
http://www.upload.ee/image/2485415/IMAG0385.jpg
Nimelt käisin jaanipühasid tähistamas ida-virumaal peipsi ääres. Reedel(22.juuni) seisma jäetud auto ei tahtnud pühapäeval enam kuidagi eluvaimu näidata. Peale pikka pusimist selgus tõsiasi ,et starter on õhtal.
Ei jäänudki siis enam muud üle kui omale puksiir järgi kutsuda ja audi selle kukil koju ära vedada.
Esmaspäeva lõunaks sain kinnituse et starter läbi ja õhtuks oli juba uus muretsetud. Teisipäeval(26.juuni) võis jälle asfaldi kilomeetreid mõõtma hakata.
Ahjaa, jaanireedel sain sõbra auto ratta alt lennanud kiviga esiklaasi täkke, mis ka koheselt praona 5cm edasi ronis.

Kokkuvõttes läksid pühad päris kalliks maksma.
240km. puksiirteenust
uus(kasutatud) starter + vahetus.
Tuuleklaasi vahetus tuleb ka plaani võtta millalgi. praegu see veel ei häiri sest kahjustus on juhikojamehe all ja väljavaadet ei sega. :cool:

0tt
huviline

Registreerunud 20.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 09.02.13 08:15 Tsiteeri

Auto müüdud juba sügisel. Sai omale hea omaniku siit audiklubist.
Müügi põhjuseks pikem viibimine välismaal. Juba üle kolme kuu austraalia sooja päikese all oldud.. :D

Teema endiste alla.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 41.7% - SQL: 58.3%]