Aerodynamic
huviline
Registreerunud 30.06.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B4
|
postitati 20.11.04 08:33
|
|
|
Sigaretisüütaja, kui palju maksab?
Sigaretisüütaja ei tööta. Et on 2 võimalust, kas kaitse on läbi või on süütaja läbi? Kui palju see süütaja maksta võib?
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.11.04 08:37
|
|
|
Kas ta ei lähe soojaks või ei jää ta sisse? Kui soojaks ei lähe siis tuleks kõigepealt vool üle kontrollida (kuigi minuteada on sigarisüütaja kaitse
ka mitme muu asja kaitse, et siis ka miskit muud peaks vakka olema) võib ka olla, et süütaja enda pistikus miski kala.
Kui ei jää sisse siis lihtsalt vaja seal põhjas olevaid klemme natuke painutada muud ei miskit, need kipuvad seal liialt laiali minema kui kasutatakse
moblalaadijalt ja sealt vool võtta.
|
|
|
|
Aerodynamic
huviline
Registreerunud 30.06.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.11.04 09:36
|
|
|
Tegelt on nii, et see süütaja ongi sisse jäänud, autot ostes oli juba sisse vajutatud asendis. Sellest järeldan, et oleks vaja uut süütajat, kui palju
maksta võib see sigaretisüütaja!?
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.11.04 09:48
|
|
|
Nu siis võta asi lahti ja vaata kas pistik on taga ja kas ta mehaaniliselt kuidagi juba katki on, et kui mul nt automaki pistik tagant ära tuleb ei
lähe ma poodi uue maki järgi.
Ja selle hinnaga on selline asi, et foorum ei ole selle jaoks... selle jaoks on autokauplused ja ka romulad, olenevalt siis mida just omale saada
tahad.
Hetkel tegin sinu eest töö ära ja otsisin selle kataloogist välja ning revalis maksab see asi 310.- (kuid kohapeal olemas ei ole, et tuleb arvatavasti
siis tellida)
|
|
|
|
Aerodynamic
huviline
Registreerunud 30.06.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.11.04 09:51
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja ranz
Nu siis võta asi lahti ja vaata kas pistik on taga ja kas ta mehaaniliselt kuidagi juba katki on, et kui mul nt automaki pistik tagant ära tuleb ei
lähe ma poodi uue maki järgi.
Ja selle hinnaga on selline asi, et foorum ei ole selle jaoks... selle jaoks on autokauplused ja ka romulad, olenevalt siis mida just omale saada
tahad.
Hetkel tegin sinu eest töö ära ja otsisin selle kataloogist välja ning revalis maksab see asi 310.- (kuid kohapeal olemas ei ole, et tuleb arvatavasti
siis tellida) |
Suur tänu!!!
Eks ma siis lähen kaen seda asja.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 20.11.04 11:32
|
|
|
Kui sa ta pesast kätte saad, siis testri või kontrolllambiga saad ju proovida, kas käib vool läbi või ei.
|
|
|
|
Aerodynamic
huviline
Registreerunud 30.06.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.11.04 11:35
|
|
|
Sain korda! Otsad olid oksüdeerunud. Tänan nõuannete eest, vabandust, et reostasin mõttetu teemaga.
|
|
|
margus0000
huviline
Registreerunud 20.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: audi a3
|
postitati 21.11.04 12:02
|
|