Kickass
huviline
Registreerunud 21.03.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Cabrio
|
postitati 29.03.12 09:56
|
|
|
Audi A4 Cabrio 2.4 - 2002 - Kickass
Tervitused
Loeng on nii igav ja internet nii läbi vaadatud, et paras aeg teema tegemiseks vist käes
Kunagine A8 sai asendatud igatpidi kaks korda väiksema isendiga.
Auto on vist eelmine suvi saksast toodud, päris kindel ma ei ole aga vist oli nii.
Nagu pealkirjas mainitud siis tegemist 2002 aasta A4 Cabrioga. 2.4 , automaatkast, esivedu
Varustust on piisavalt. Kogu listi ei ole vast mõtet siin esitlema hakata aga kõik vajalik olemas.
Xenon, BOSE, Sportistmed, kliima.
Katus töötab väga kenasti ja olles talv läbi sellega nüüd sõitnud siis ma küll ei ütleks et cabrioga talvel külm on vms. Täpselt nagu iga tavaline A4
lihtsalt suvel teatud boonused.
Kõik on korras ja mingeid probleeme pole, ptüiptüiptüi.
Mootor töötab kenasti, veermik tihe (just sai rooliotsad ja mingid õõtsad ees vahetatud)
Preagu on 17'' originaalveljed lamellrehvidega. Pikemat aega juba otsin transpordivarianti et Oslost ühed suveveljed kohale toimetada aga ei suuda
lahendust leida asjale... Kui veljed peaksin lõpuks kuidagi kätte saama siis ilmselt läheb ka madaldus alla.
Samuti on masin ka müügis nagu mul alati kõik autod, ehk keegi tunneb huvi. Asi lihtsalt selles et tahaks nooruses igasuguseid erinevaid variante
proovida.
http://www.auto24.ee/used/775462
|
|
|
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2
|
postitati 29.03.12 10:07
|
|
|
Igati ilus. Kas sellesse nooblisse mudelisse peale kaheksat kuidagi kitsas või kipakas tunne istuda ei ole? Ma vahel kardan, et suure autoga harjununa
ei saa ehk väikesega kaubale enam. Äkki eksin.
Kas pehme katusega autol tagumine klaas kuidagi soojendust ka saab, et talvel sõita? Müra on kõvast katusest rohkem kuulda sõiduajal, või pole vahet?
|
|
|
|
Kickass
huviline
Registreerunud 21.03.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.03.12 10:24
|
|
|
Tagaklaas on klaasist ja soojendusega nagu tavalisel autolgi.
Müra tuleb küll natuke rohkem läbi, eks ta ei ole nii hästi tihendatud ikkagi. Statoili survepseulasse ei ole väga mõtet ronida, vesi tahab vägisi
aknavahelt sisse tulla. Selle põhjuseks on aknaraamita uksed.
Eks ta muidugi kitsam ole kui A8. Aga kuna enamuse ajast sõidan üksi või kahekesi siis suurt vahet pole. Muidugi A8t pean siiani ikkagi parimaks
autoks mis olnud on endal või kellelgi peres.
|
|
|
-anc-
huviline
Registreerunud 09.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: 2017 A5 Cabrio
|
postitati 29.03.12 11:36
|
|
|
Olen sind paar korda näinud tammsaare tee - sõpaka risti lähedal. Igati ilus sõiduriist!
|
|
|
|
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
|
Kickass
huviline
Registreerunud 21.03.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.04.12 22:58
|
|
|
Lõpuks veljed kohal. (8.5x19)
Rehviotsinguga tegelen väga aktiivselt aga ei ole veel suutnud otsustada kas osta tutikad või prooviks leida mingid kasutatud korralikud.
Velgede ET valisin suhteliselt tunde järgi ja õnne peale, lootsin et mul veab nagu tavaliselt selliste asjadega. Ja vedaski esialgse proovimise tulemusena istub velg täpselt nii nagu tahtsin, ehk siis
võimalikult väljas, ja seda ilma flantsita. Eks siis saab täpselt teada kui lõpuks rehvid ka peale saan neile, ilmselt järgmise nädala alguses.
Ja kui uued rattad alla saavad siis otsustan lõplikult kas otsin madalduse või ei. Preagu kaldun sinnapoole et mingi madaldus võiks olla, aga eks siis
näis.
|
|
|
Kickass
huviline
Registreerunud 21.03.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.04.12 17:28
|
|
|
Hetkel siis sai selline.
Madalduse osas ei oskagi seisukohta võtta, kindlasti oleks ilusam, aga kas teeolusid avestades on just parim mõte, seda ei tea. Samuti tuleks see
suurem väljaminek kui algselt arvasin.
|
|
|
|
sadguy
huviline
Registreerunud 16.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe, 9-5 T, Octavia
|
postitati 23.04.12 17:55
|
|
|
Üliilus! Kadedaks teeb, arvestades suve tulekut.
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.04.12 18:32
|
|
|
Ära hakka madaldama rohkem, nii on väga ilus.
|
|
|
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2
|
postitati 23.04.12 19:03
|
|
|
Mis mõõtu see rehv alla sai sinna?
Ma ei hakkaks ka ehk jamama selle madaldamisega lisaks, tundub päris sobiv niigi.
|
|
|
|
Kickass
huviline
Registreerunud 21.03.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.04.12 19:51
|
|
|
Rehv on 235/35
Otsisin küll mingeid korralikke kasutatud eksemplare aga mitte kuskilt ei suutnud välja võluda midagi sobilikku, kõik puhta pastlad. Siis sain hea
hinnaga uued Nankang NS2. Mõni tuttav on neid katsetand ja kiitnud, ise ka siiani rahul. Uus on ikka uus.
Mõtlesin et ehk panna mingid coilid alla ehk aga nüüd ei teagi. Kui paak täis on siis on tagant kõrgus enamvähem isegi.
Eks näis, nüüd peale veljeostu natuke vaja raha koguda jälle auto jaoks ehk tulevad facelift tagatuled ja S4 võre ka millalgi. Kui muidugi ära ei
taheta osta vahepeal. Tahaks juba midagi uut proovida
|
|
|
|
Kickass
huviline
Registreerunud 21.03.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.04.12 20:27
|
|
|
Siin kõrgusest vähe parem pilt
Siin näha fitmenti
ja niisama
Ilmselt on aru saada et ise olen rahul, leidsin ainult paar sellise veljega cabriot saksa foorumist ja tundus et sobib hästi sellele autole.
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 23.04.12 20:30
|
|
|
Tõepoolest, cabriole sobib ka 19 tolli alla, sedaanile või avantile oleks IMO kole, see aga väga ilus
|
|
|
tfu
huviline
Registreerunud 27.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: A4 Avant 2.5TDI 2003, VW Vento 1.8 1994
|
postitati 24.04.12 13:53
|
|