Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Autor:
Pealkiri: Vene bensiin? (Vastuseid: 79 | Vaatamisi: 8349)
melnits
huviline

Registreerunud 19.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Quattro 3.0 (162 kw) sedaan 2002.a

postitati 27.03.12 17:55
Vene bensiin?

Küsimus nimelt selles, kui hea või halb vene bensiin on? On seda ohutu oma masina paaki valada ja sellega sõita? Võib see midagi kahjustada või päris per**e keerata? Omal autoks profiilis märgitud masin, et rohkem huvituks kuidas mõjub selle ajastu masinatele.
Tänud lugemast ja vastamast!:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Amadeus
klubiliige

Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: C7q

postitati 27.03.12 18:08

Vene EURO'l pole viga, peaks vastama kõikidele standarditele. Reeglina tuuakse siia vene pliikütust, mida müüakse Euro pähe. Viimasel juhul hüvasti katalüsaatorid ja lambda'd.

Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audicabrio
huviline

Registreerunud 30.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: C4 2,5TDiQ Avant;C2 2.1;C6;Cabrio;200 2,2TQ, Suzuki Tl1000R,D-max,Renegade800

postitati 27.03.12 18:10

Oskan niipalju selle kohta öelda, et sõida, kui tead kindlalt, et on ikka sama oktaanarv ja ei segata mingit p.... sulle kokku. Töö käigus olen kokku puutunud annelinnas paljude selliste segajatega, isegi sai selliselt kunagi ostetud ning oi kuidas auto puterdama külmalt hakkas. Pidi olema ka hea mees, kes ei jamaks jne. Mingit jura ta igastahes mulle müüs. Soovitan osta isikult keda tead, või siis ise üle piiri käia. Ps: vene viisa rõvedalt kallis.

urmasu
huviline

Registreerunud 21.05.10
Kasutaja on eemal

Auto: 100 c3

postitati 27.03.12 18:11

Tsitaat:
Algselt postitas: melnits
Küsimus nimelt selles, kui hea või halb vene bensiin on? On seda ohutu oma masina paaki valada ja sellega sõita? Võib see midagi kahjustada või päris per**e keerata? Omal autoks profiilis märgitud masin, et rohkem huvituks kuidas mõjub selle ajastu masinatele.
Mõtle ikka enne kui vene riiki toitma hakkad. :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
MatuAudi
huviline

Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line

postitati 27.03.12 18:13

Tsitaat:
Algselt postitas: urmasu
Tsitaat:

Noo, eks see hinnavahe mängib. :D

Defu - Matu
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
alexnurp
huviline

Registreerunud 05.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: 20 vt

postitati 27.03.12 18:19

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=49132&page=8

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
mokits
huviline

Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4.2 V8 b5 Quattro, Trafic

postitati 27.03.12 18:20

Tsitaat:
Algselt postitas: urmasu
Tsitaat:

Mis sellest p**ses eestistki toita selle aktsiisi arvelt... :D

Alla kolme liitristesse käib piim ja vesi!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 27.03.12 18:24

Mina proovisin diislit ja ütlen otse välja et pask mida need vahenajad müüvad.

melnits
huviline

Registreerunud 19.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Quattro 3.0 (162 kw) sedaan 2002.a

postitati 27.03.12 18:36

Tänud vastamast kõigile!:)
Pilt nüüd selgem asjast, et vene EURO-ga kõlbab sõita küll jah. Peab veel selle EURO asja üle pärima, et kas on või ei! Kattidest ja lambdadest küll lahti saada ei taha!:mad:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 27.03.12 18:40

Eks see sõltub müüjast puhtalt. Mina nt olen üsna pikalt juba sõitnud ainult Venemaa Neste 95-ga ja auto käib nagu kell. Läheb hästi edasi, käivitub iga ilmaga, igas asendis, kulu on normaalne (8.5). Mootor küll vanakooli 2.0 85kw, kuid siiski. Tuttav sõidab Venemaa diisliga, BMW 325TDS E36 ja pole ka probleeme. Hinnavahe on see, mis paneb ostma.
On ikka päris suur vahe, kas maksad liitri eest 1.434 eur või 1.05 eur.

Sõber uuris Vene viisat, et ostaks USA bussi ja hakkaks ka üle käima. 100 euri on viisa 1 kuuks. Lisaks siis veel bussi ost. Samas klientuuri leiaks, niiet kiiresti saaks kulud tasa ilmselt.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
vreps
huviline

Registreerunud 04.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,5tdi nüüdseks ajalugu

postitati 27.03.12 18:47

Enamus meie tanklate kütusest on vene päritolu.Ei too neste ega stat seda soomest norrast.Venemaa autopark pole enam ammu ainult sigullid,mossed jne.Kõik need sealsed välismaist päritolu masinad ju sõidavad seal.Kui keegi on siin saanud vahendajatelt sitta vene kütust siis vist tuleks selle müüja stomotoloogiaga tegeleda:)

Numerus stultorum infinitus est.
alexnurp
huviline

Registreerunud 05.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 27.03.12 18:47

Tsitaat:
Algselt postitas: jokerAudi
Eks see sõltub müüjast puhtalt. Mina nt olen üsna pikalt juba sõitnud ainult Venemaa Neste 95-ga ja auto käib nagu kell. Läheb hästi edasi, käivitub iga ilmaga, igas asendis, kulu on normaalne (8.5). Mootor küll vanakooli 2.0 85kw, kuid siiski. Tuttav sõidab Venemaa diisliga, BMW 325TDS E36 ja pole ka probleeme. Hinnavahe on see, mis paneb ostma.

Sõber uuris Vene viisat, et ostaks USA bussi ja hakkaks ka üle käima. 100 euri on viisa 1 kuuks. Lisaks siis veel bussi ost. Samas klientuuri leiaks, niiet kiiresti saaks kulud tasa ilmselt.

100 eur aasta ikka.

vreps
huviline

Registreerunud 04.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 27.03.12 18:53

Tsitaat:
Algselt postitas: alexnurp
Tsitaat:

100 eur aasta ikka.
Ja äriviisa oli 600 EEKu

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 27.03.12 18:56

Tsitaat:

Samas oleks see ikka täielik neegritöö! Ei tea, kas väiksena ka unistas, et saaks hakkata sisuliselt riigi tagant ehk enda rahva tagant varastama ja mingit sellist tööd tegema. Elu ei ole ainult pidev säästmine ja sendi pigistamine, audi omanik peaks sellest aru saama. Minu arust on väärikas ja isegi stiilne see, et ostad oma riigist kütust ja toetad sellega ka oma riigi eksistentsi, kui ei ole raha, et sõita, siis no ma ei tea, käi jala:cool: Samal põhjusel ei käi näiteks mina läbi ka kõiki poode, et leida soodsaim kaup, vaid tunnen mõnu ostufiilingust, et nüüd tahan ja saan, mitte ei pea nagu mingi rott seda kõige odavamat leidma või kauplema. Enamik siisetel foorumlastel tundub olevat enam kui küll raha auto tuunimisele ja remondile, seega vabandus, et pole raha, ei ole usutav.

vreps
huviline

Registreerunud 04.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 27.03.12 19:06

Aga minu arvates on väärikas ja väga patriootlik vene tankide eest kütus ära kulutada:DJa tegelikult pole ükski töö neegritöö juhul kui saad väärilist tasu.Lisaks veel arvamuse,et riik ja rahvas on meil üksteisest vägagi kaugele nihutatud.:(

fireplay
huviline

Registreerunud 03.02.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C6 3.0TDI Q

postitati 27.03.12 19:07

Üldiseltntuuakse venemaalt 92,kuna 95 on võrdlemisi kallis seal.

Ostan mobiiltelefone ja erinevat rikkis elektroonikat k.a rikkis/vanad mobiilid!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
100
Aeg maha

Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: 100

postitati 27.03.12 19:07

Venemaal sõidavad ka ju 2002(+) aasta Audid, BMW-d... ringi, kui kütus p*** oleks, siis ei sõidaks ju. Kui sama kütust saad, siis pole probleemi, lihtne ja loogiline? :P

audicabrio
huviline

Registreerunud 30.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: C4 2,5TDiQ Avant;C2 2.1;C6;Cabrio;200 2,2TQ, Suzuki Tl1000R,D-max,Renegade800

postitati 27.03.12 19:11

Aga kui mõni inimene vajab autot tööl käimiseks, et raha tuua perele ning võibolla ainuke transpordivahend, millega saab liikuda tööle ja koju tagasi. Ei ole vähe neid peresid, kus
elatustase on madal ning iga säästetud sent on võib olla elulise tähtsusega. Muide vene viisa tartus fortest reisid 161.-euri viisa pluss siis kindlustus pea 30.-euri. Aastane viisa. Tallinnas lux reisid pakkus kümme kakskümmend odavamalt. Vene viisa hind tõusis eelmine aasta pea topelt.

Edit: Venemaale viidavad BMW-d, uued vähemalt, lähevad ilma kattideta !

vreps
huviline

Registreerunud 04.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 27.03.12 19:16

Tsitaat:
Algselt postitas: audicabrio
Aga kui mõni inimene vajab autot tööl käimiseks, et raha tuua perele ning võibolla ainuke transpordivahend, millega saab liikuda tööle ja koju tagasi. Ei ole vähe neid peresid, kus
elatustase on madal ning iga säästetud sent on võib olla elulise tähtsusega. Muide vene viisa tartus fortest reisid 161.-euri viisa pluss siis kindlustus pea 30.-euri. Aastane viisa. Tallinnas lux reisid pakkus kümme kakskümmend odavamalt. Vene viisa hind tõusis eelmine aasta pea topelt.

Edit: Venemaale viidavad BMW-d, uued vähemalt, lähevad ilma kattideta !
Neid ju pannaksegi kokku iidses vene linnas nimega Königsberg.:DJa viisat ei pea sa mitte läbi reisifirmade hankima vaid on ka teisi variante.

Priit86
huviline

Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C

postitati 27.03.12 19:25

Tsitaat:
pluss siis kindlustus pea 30.-euri.

Mis kindlustusest sa räägid ? Peale rohelise kaarti ei pea sul midagi olema !
Ja ega see kütuse toomine ka mingi kerge äri pole. Istuvad seal piirijärjekorras tagasi tulles vahest ikka üle 10h.

Sõidame ikka mõistusega !
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
audicabrio
huviline

Registreerunud 30.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 27.03.12 19:26

Piiril istud siis kui ei ole ennast ära reganud. Narva kaudu saad käidud 3-4h vabalt.
Ega autot ei kindlustanud. Enda kindlustus.

alexnurp
huviline

Registreerunud 05.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 27.03.12 19:38

Tsitaat:
Piiril istud siis kui ei ole ennast ära reganud. Narva kaudu saad käidud 3-4h vabalt.
Ega autot ei kindlustanud. Enda kindlustus.

Õige. https://www.eestipiir.ee/yphis/index.action?request_locale=et

Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 27.03.12 20:06

Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
Tsitaat:

Samas oleks see ikka täielik neegritöö! Ei tea, kas väiksena ka unistas, et saaks hakkata sisuliselt riigi tagant ehk enda rahva tagant varastama ja mingit sellist tööd tegema. Elu ei ole ainult pidev säästmine ja sendi pigistamine, audi omanik peaks sellest aru saama. Minu arust on väärikas ja isegi stiilne see, et ostad oma riigist kütust ja toetad sellega ka oma riigi eksistentsi, kui ei ole raha, et sõita, siis no ma ei tea, käi jala:cool: Samal põhjusel ei käi näiteks mina läbi ka kõiki poode, et leida soodsaim kaup, vaid tunnen mõnu ostufiilingust, et nüüd tahan ja saan, mitte ei pea nagu mingi rott seda kõige odavamat leidma või kauplema. Enamik siisetel foorumlastel tundub olevat enam kui küll raha auto tuunimisele ja remondile, seega vabandus, et pole raha, ei ole usutav.

1 muidusööja 101'st? Mis erakonnast? Sellist p***a suudavad ainult poliitikud suust välja ajada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 27.03.12 20:16

Mäletan et Helsingil oli kõikidel vene nr. autodel talvel hall toss taga erinevalt Soome nr autodest.Idakeskuse ümruses oli neid ikka murdu kohe-uuemad ja vanemad.

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 28.03.12 05:33

Tsitaat:
Algselt postitas: Harry_R
1 muidusööja 101'st? Mis erakonnast? Sellist p***a suudavad ainult poliitikud suust välja ajada.

Ju ma siis olengi mingi pasaajaja! Vaata, kus ma asun ja siis paku uuesti, kas meil asub se 101-liikmeline organ ikka selles linnas. Ma ei ole üldse poliitikas, mitmedki klubilised teavad seda ja mina ei ole kuskil midagi varjanud, kasuta oma suuri teadmisi siis vähemalt selleks, et tänapäeva internetiga teada saada 5min kes ja kus ma olen ja mida teen, sest hetkel oled ju sina see pasaajaja! Kas sina oled ka selline, kes arvab, et kogu riigi võim on kurjast ja kõik ainult varastavad ja kõik seal eesotsas on lollid jne jne, nagu mingi kibestunud penskar? OK, see pole siin õige koht selle arutamiseks, aga olen põhimõtteliselt sellise suhtumise vastu.
IMO on OK, kui vene kütust ostavad need, kes on majanduslikult vähem kindlustatud, aga kes omab ikka alla 10a vana audit, see peaks ikka nii palju raha ja väärikust omama, et kütus ametlikust kohast osta. Või ostate alkoholi ka kõik salakaubana?

Lehekülgi:  1  2  3  4
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 47.3% - SQL: 52.7%]