Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Appi, katlamaja tuhk rikub autovärvi (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1912)
urquattro
huviline

Registreerunud 25.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: A4b5 1,8TQ & A6c4 avant 2,5TDI Q & S4c4 TDI

postitati 18.11.04 08:33 Tsiteeri
Appi, katlamaja tuhk rikub autovärvi

Probleeme on varemgi olnud, kuid siis sai leotuspesuga tuhaplekkidest jagu. Nüüd aga asi tõsine- auto jäi ka pärast hoolikat nühkimist täpiliseks. Kas keegi foorumist on soojamajandusega kursis, et palju saastet korstnast välja tulla võib? Kas on mingi alust neile kahjunõue esitada? See päev kui ma selle lataka kätte sai oli auto nagu liivaga kaetud.
Ma ei ole pahatahlik inimene, aga sellest on varemgi juttu olnud ja tundub, et ennem midagi ei muutu kui keegi neile konkreetse nõude letti lajatab.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
JohnDoe2200T
huviline

Registreerunud 14.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 AVANT 2210 ccm3 Turbo Q

postitati 18.11.04 09:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja urquattro
Probleeme on varemgi olnud, kuid siis sai leotuspesuga tuhaplekkidest jagu. Nüüd aga asi tõsine- auto jäi ka pärast hoolikat nühkimist täpiliseks. Kas keegi foorumist on soojamajandusega kursis, et palju saastet korstnast välja tulla võib? Kas on mingi alust neile kahjunõue esitada? See päev kui ma selle lataka kätte sai oli auto nagu liivaga kaetud.
Ma ei ole pahatahlik inimene, aga sellest on varemgi juttu olnud ja tundub, et ennem midagi ei muutu kui keegi neile konkreetse nõude letti lajatab.

tee igaks juhuks tõestus pildid enne kui maha pesed.

Peaasi, et kere massile oleks vastav mootor... 4 vedu teeb asja ilusaks ning mugavaks... 200% AUDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Sniper
huviline

Registreerunud 26.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 18.11.04 12:37 Tsiteeri

Kunagi kui Sauel masuudiga katlaid köeti siis oli samuti peavalu küllaga.Nimelt iga kindla kella tagant tehti korstnates nö.tahmapuhet(lasti suruõhk korstnasse, et tahm välja tuleks) ja siis jäi nendele perenaistele ainult kaasa tunda kes katlamaja läheduses oma pesu kuivatasid.Kuid oli kuulda ka autoomanike suurt pahameelt (tahma täpid ei tule värvi pealt ära).Kuna isa oli mul tihedalt seotud selle katlamajaga siis sain tema käest omalajal teada, et tahma sees on väga suur väävli sisaldus, mis näiteks niiske ilmaga veelgi võimendab väävli söövitamist.Nüüd meil siin õnneks gaasi peale üle mindud ja probleeme pole olnud rohkem.
Ei oska sulle muud soovitada, kui, et kata auto presendiga või lükka garaa¸i

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
krss
huviline

Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VAG

postitati 18.11.04 13:14 Tsiteeri

Maardus oli vanasti väävliühenditega sama jama, et söövitas kõike, sh ka auto klaaside välispinna nagu mattklaasiks. Samuti ei tohtinud niiske ilmaga nailonjopega väljas olla... Üks mu enda masinatest seisis niiviisi pikemat aega väljas, kuhu linnud peale lasid (erkpunane toon oli nagu märklauaks, autoümbrus kah täislastud). S*tt läks maha, kuid värv oli selle alt selline tumelilla. Ei aidanudki muu, kui algul natuke 0-liivapaberit ja seejärel kogu auto ülepoleerimine. Sinu puhul on vist parim lahendus jah present peale ja käid neile aegajalt presendi vahetamise arveid esitamas...

Kui tahad omada raudseid põhimõtteid, pead suutma murda oma põhimõtteid aeg-ajalt — et olla oma põhimõtte peremees. Mitte oma põhimõtte ori.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
JohnDoe2200T
huviline

Registreerunud 14.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 AVANT 2210 ccm3 Turbo Q

postitati 18.11.04 13:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja krss
Maardus oli vanasti väävliühenditega sama jama, et söövitas kõike, sh ka auto klaaside välispinna nagu mattklaasiks. Samuti ei tohtinud niiske ilmaga nailonjopega väljas olla... Üks mu enda masinatest seisis niiviisi pikemat aega väljas, kuhu linnud peale lasid (erkpunane toon oli nagu märklauaks, autoümbrus kah täislastud). S*tt läks maha, kuid värv oli selle alt selline tumelilla. Ei aidanudki muu, kui algul natuke 0-liivapaberit ja seejärel kogu auto ülepoleerimine. Sinu puhul on vist parim lahendus jah present peale ja käid neile aegajalt presendi vahetamise arveid esitamas...

Ei mäleta mis oli ühe pasta nimi kas commander või comandant kasutatakse värvi pinna süvapuhastuseks kunagi kui Taistos pahteldaja olin sai seal kasutatud "ja valge sai veelgi valgemaks" põhimõtteliselt tegi värvi puhtaks.... küsige auto värvide poest oli küll kallis aine kuid jah aitas ja oli odavam kui värvimine...

Peaasi, et kere massile oleks vastav mootor... 4 vedu teeb asja ilusaks ning mugavaks... 200% AUDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
margus0000
huviline

Registreerunud 20.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi a3

postitati 18.11.04 17:51 Tsiteeri

Selle asja nimi on COMMANDANT ja sellega saab vast maha küll aga tööd on palju

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 18.11.04 21:10 Tsiteeri

no ja kaua te arvate, et värv või lakk autol peal püsib, kui te tegelikult mitte ei puhasta vaid poleerite selle pastaga pindasid :P

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
TarvoL
huviline

Registreerunud 27.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 19.11.04 15:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja urquattro

Viisnurk jälle jah

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 32.4% - SQL: 67.6%]