Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Sigatsemine foorumis - keegi adminnidest (Vastuseid: 25 | Vaatamisi: 3775)
eraisik
huviline

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: autota.

postitati 17.11.04 20:43
Sigatsemine foorumis - keegi adminnidest

Lugupeetud klubilised!

Audiklubi foorumis on alatu administraator, kes on valmis kinni mätsima kasutajanime ABSOLUT taha peituva kodaniku mannetut üritust teil nahk üle kõrvade vedada kummide Nokian WR müügiga. Julgen seda väita, sest seltsimehe AUSA tegevuse puhul puuduks igasugune vajadus kaotada teemasid foorumist mida aga just tehti!!

Tõestus on see, et teema mille link on
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=10579&page=1#pid84516
ei oma enam juurdepääsu.. JUST EI OMA JUURDEPÄÄSU mitte ei ole kustutatud.

EHK SIIS lugupeetud klubilised - leidub inimesi kes tsenseerivad kirjutisi - kes mida öelda tohib ja kes ei tohi.

SAMUTI püütakse mõningate "liikmete" äri edendamiseks peita tõest informatsiooni.

Lihtsalt pean vajalikuks selle informatsiooni teile edastada, et teaksite - kui teie jutt (MIS OLI TÄIESTI VIISAKAS NING ARGUMENTEERITUD!!) kellelegi ei meeldi, siis see tsenseeritakse - keegi administraatoritest teab ülimat tõde ning arvab endal olevat õiguse otsustada mida teie lugeda võite ja mida mitte.

parimat,

eraisik

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
eraisik
huviline

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.11.04 21:27

vähemalt hetkeks on õiglus jalule seatud - kõik huvilised võivad teemaga ise tutvuda - teema on jälle loetav

Absolut
huviline

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Corvette C5 `01

postitati 17.11.04 21:28

sry aga kui sul on soov minuga rääkida rehvidest või mis iganes probleemidest mis sind vaevavad, siis palun väga....

52 85820
rain@absull.ee
rain@faktoauto.ee

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
eraisik
huviline

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.11.04 21:29

jääb teadmatuks, kas keegi teine adminnidest pani tagasi või esialgne "ainuvalitseja" sai aru, et selline tegevus POLE asjakohane. Loodan muidugi viimast.

jõmm
klubiliige

Registreerunud 20.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.11.04 21:33

Adminnid on meil inimesed ja teema äratõstmine oli kellegi subjektiivne otsus (mina ei tea, kelle). Eks ta ju läbu oli ja kummid pealegi juba müüdud niikuinii. Aga samas on jälle selline poole verise võitluse pealt teema kõrvaldamine segadusttekitav küll, olen nõus. Panime nüüd tagasi ja lukku, loodetavasti nii sobib.

Sinu konspiratsiooniteooria, et äratõstmine oli kellegi poolt ja/või kellegi vastu tegutsemine, on tiba liialdatud. Ilmselt oli äratõstja sooviks lihtsalt foorumit sellisest isiklikku laadi sõimust, milleni asi läks, puhtana hoida.

Sinul kui teema algatajal on muide võimalik kustutada see teema siin ;).

eraisik
huviline

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.11.04 21:34

Tere Rain!

Mul ei ole sinuga palju millestki rääkida. Ma rääkisin oma rääkimised ära. Minu arust on sinul rääkimata üks asi - mille rääkimiseks me ei pea kokku saama - foorum käib ka - kuid ma ei hakka seda sulle sulle ette kirjutama. Kui mõtled, siis mõtled selle ise välja.

Nii palju - veel - ma tegeikult ei tea, kas esialgse teema kaotamisel oli sinu käsi mängus või mitte - JUHUL kui tegu oli lihtsalt üliagara adminni isetegevusega, SIIS JA AINULT SIIS

VABNDUSED, ET SIND ALUSETULT SÜÜDISTASIN.

Tegelikult oleks nyyd vaja, et asjaosaline adminn tuleks ja räägiks miks ta selle teema kaotas ning kas ta tegi seda ainult omast tarkusest

parimat.
eraisik
PS! tegelikult olen ma väga rahumeelne inimene - ainult, et mulle meeldib, et TÕDE oleks jalule seatud...

Absolut
huviline

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.11.04 21:37

Pkuks välja rehvitesti kuhu leian erinevad alternatiivid ning arvestame erinevaid teekatteid....mis arvad?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kala
klubiliige

Registreerunud 16.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Subaru forester; Audi 100 C4 2.0

postitati 17.11.04 21:43

rahvas .. teie nääklemist on juba kõik lugenud ja aru saanud et kaks oinast on kaks oinast :P .. ühel sillal

no krt lõpetage palun ära.. kontaktid teil on mõlemal olemas.. rääkige omavahel asjad klaariks.

ei pea kõiki siia segama.

ja selle adminniga saad sa ka asjad kindlaks teha pöördudes foorumi super-admini pooel ja tema saab ju ometi logist vaadata kes mdia kuna tegi .. ja räägi siis temaga ka asjad sirgeks.

aga palun lõpetage see nääklemine

nagu krdi laste aed.

lumi on maas.,.. minge harjutage oma heade/halbade/keskmiste mis iganes kummidega sõitmist parem :cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
eraisik
huviline

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.11.04 21:45

Tsitaat:
Esialgne postitaja jõmm
Adminnid on meil inimesed ja teema äratõstmine oli kellegi subjektiivne otsus (mina ei tea, kelle). Eks ta ju läbu oli ja kummid pealegi juba müüdud niikuinii. Aga samas on jälle selline poole verise võitluse pealt teema kõrvaldamine segadusttekitav küll, olen nõus. Panime nüüd tagasi ja lukku, loodetavasti nii sobib.

Sinu konspiratsiooniteooria, et äratõstmine oli kellegi poolt ja/või kellegi vastu tegutsemine, on tiba liialdatud. Ilmselt oli äratõstja sooviks lihtsalt foorumit sellisest isiklikku laadi sõimust, milleni asi läks, puhana hoida.

Sinul kui teema algatajal on muide võimalik kustutada see teema siin ;).

Niih - see kiri laekus vahepeal, kui ma teises aknas kirja kirjutasin siia samasse teemasse... saadud lahendus rahuldab mind täiesti.
siin sinu lauses "eks ta ju läbu oli" peitubki ilmselt palju - sest minu jaoks oli see oluline vaidlus ja ilmselt siis mõningatele teist mitte.

PÕHJUS miks ma EI SAA - seda teemat kustutada on lihtne - julgesin selle teema teha, julgen ka selle siin lõpuni väidelda.

EHK jäävad järgnevad asjatud tsenseerimise katsed olemata. KUIGI PEAN TUNNISTAMA, et sinu poolt toodud väide äratõstja soovi kohta pisut õigustab teda.

b

AudiTeam
klubiliige
ac aasta auto 2012 & 2013 võitja

Registreerunud 30.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S7 Sportback & Sport Quattro "Lang"

postitati 18.11.04 07:29

Nägu ühest postitusest välja loen siis kummid müüdud - müügikuulutused pärast asja maha müümist lukustatakse ja enamus kustutatakse koheselt foorumi puhtana hoidmiseks. Pole seda teemat kuhugi ise ära kaotand aga arvatavasti oleks sama teinud - asi müüdud siis pole seda teemat rohkem vaja.

NB! eraisik kas sa oma profiili ei taha ära täita?
Millegipärast arvan et vastus on ei.

Smoke Quattro Tires - Not Drugs
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 18.11.04 08:34

Minu arvates sigatseb ka hr. eraisik. Selle asemel, et viisakalt nende kummide omadustest rääkida ülbitsetakse stiilis: "mina ei paneks neid tasuta ka alla". See ei ole mitte nõu andmine vaid konkreetne labane ülbus.
SRY, isiklik arvamus, aga mina nimetan selliseid inimesi kes oma arvamust viisakalt ei oska avaldada samamoodi nagu Absolut.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kiireaudi
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Sline-10; Q7 4,2 TDI; Stang-68

postitati 18.11.04 09:02

Kle,eraisik,ma vaatasin mõlemaid teemasid.

Ega ka Sinust pole ilus hakata peetima kellegi poolt müüdavaid asju.

/me@ei viitsi süveneda nendesse rehvidesse ega nende pidamis või misiganes omadustesse.

Ja veel...adminn on jumal,kelle tegusid ei ole põhjust kellelgi kahtluse all seada.Ja kellele see ei sobi,võib ju mitte sõna võtta?

11,823@191,5km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
prr
klubiliige

Registreerunud 20.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: A3 & A4 Cabrio

postitati 18.11.04 09:11

säästame inimeste emotsioone ja paneme selle loba nüüd lukku.

lapsest peale on hobused meeldinud
Absolut
huviline

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 18.11.04 09:31

Mis mulle aga arusaamatu on, siis iga aasta on rehviteemades igatsugu "tarku", kuid kui pakkuda et teeks reaalseid teste meie kliimas, ise ning ilma erinevate tootjate mõjutamisteta....siis on mehed kadunud...
Kas siis teema tõesti nii ebahuvitav, et kannatab vaid foorumis lahmida?

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 18.11.04 09:32

:o:o:o
mis see siis nüüd on ????
pöörduksin kohe hea meelega isiklikult herr eraisiku poole....aga pole nagu miskit kontakti :(

ja eraisik: ehk ostis keegi need omale suverehvideks ???? sest hind oli ju hea :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
eraisik
huviline

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 18.11.04 10:24

Tsitaat:
Esialgne postitaja tonny
:o:o:o
mis see siis nüüd on ????
pöörduksin kohe hea meelega isiklikult herr eraisiku poole....aga pole nagu miskit kontakti :(

ja eraisik: ehk ostis keegi need omale suverehvideks ???? sest hind oli ju hea :)

U2U - ja räägi mis sul mureks.

suverehvideks - jajahh - aga kahjuks meil on ilmselt väga erinevad nõudmised rehvidele ja mina isiklikult ei paneks neid ka suvel alla. Lihtsalt nad ei kõlba suviseks sõiduks

kala
klubiliige

Registreerunud 16.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Subaru forester; Audi 100 C4 2.0

postitati 18.11.04 10:24

ja no andke andeks .. aga palju meie seas neid hellperseid on kes tunnevad mingi testis skooride vahega 0.1-0.2 punkti vahega rehvide erinevust ka tavaliikluses sõites?

kindlasti on rehvil ja rehvil vahe

aga kui inimesele hind ja kvaliteet sobib siis keegi hr. eraisik ei ole just see ütleja mis minule minu rahakotiga ja minu sõidustiiliga kokku jookseb.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
eraisik
huviline

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 18.11.04 10:28

Tsitaat:
Esialgne postitaja Absolut
Mis mulle aga arusaamatu on, siis iga aasta on rehviteemades igatsugu "tarku", kuid kui pakkuda et teeks reaalseid teste meie kliimas, ise ning ilma erinevate tootjate mõjutamisteta....siis on mehed kadunud...
Kas siis teema tõesti nii ebahuvitav, et kannatab vaid foorumis lahmida?

NATUKENE imelik siit seda lugeda pärast seda mis ma sulle privas kirjutasin - aga olgu peale - kordan siis siin kõigile teadmiseks lühidalt üle, et ma olen isegi teinud igasuguseid "teste" - kuid ANTUD jhul kui on tehtud ÜHIStest 5 SUURE ajakirja poolt siis on ei ole erilisi põhjusi kahelda algandmete adekvaatsuses - need ajakirjad omavahel juba kokku ei lepi, et teeme selle rehvi võitjaks. Ning selge on see, et nende poolt tehtud test on kvaliteetse mõõtmisega. Järelikult minule täiesti sobivad sealt saadavad meetrid - ajakirjaniku subjektiivne jutt mind isiklikult ei huvita - vaatan neid meetreid ja teen omale ise järeldused. SEEGA MA TÕESTI EI NÄE PÕHJUST SELLE TEMA JAOKS HAKATA TESTI TEGEMA

eraisik
huviline

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 18.11.04 10:30

Tsitaat:
Esialgne postitaja kala

aga kui inimesele hind ja kvaliteet sobib siis keegi hr. eraisik ei ole just see ütleja mis minule minu rahakotiga ja minu sõidustiiliga kokku jookseb.

KUI sa täpselt vaidluse aluseks olnud threadi loed, siis näed täpselt, et ma PALUSIN OSTJAL TEHA OMAD JÄRELDUSED!!!!! minu poolest vaba riik ja vaba mees - sõida millega tahad SENI kuni sinu otsused ei muutu ohtlikuks teistele...

eraisik
huviline

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 18.11.04 10:34

Tsitaat:
Esialgne postitaja kiireaudi
Kle,eraisik,ma vaatasin mõlemaid teemasid.

Ega ka Sinust pole ilus hakata peetima kellegi poolt müüdavaid asju.

/me@ei viitsi süveneda nendesse rehvidesse ega nende pidamis või misiganes omadustesse.

Ja veel...adminn on jumal,kelle tegusid ei ole põhjust kellelgi kahtluse all seada.Ja kellele see ei sobi,võib ju mitte sõna võtta?

erinevalt sinust ei pea ma adminni jumalaks - eksik surelik nagu iga teinegi.

kui sina süveneda ei viitsi siis jäta teema reostamata.

Peetimisest on meil isesugune arusaam!! Ma LIHTSALT soovitasin ostjal hankida lisainformatsiooni sest "testis arvestataval kohal eespool" olev rehv on eesti oludesse MINU arvamuse kohaselt kõlbmatu - samas ostja seda ei pruukinud teada - ja olekski ostnud "testivõitja" mis oleks teiste liiklejatega võrreldes olnud suhteliselt kehvem.... ma ei hakka teoriteseeima kuidas see oleks mõjuda võinud - kuid teatud jamad oleks MINU arvamuse kohaselt jäänud sellise müügikuulutuse tõttu müüja südametunnistusele...

MarkoC
huviline

Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3xx bemuur

postitati 18.11.04 10:36

eraisik kle, on sul IGAV ? :D
Ütlesid ära mis sul öelda oli, äkki aitab ?
Ingoognito tegelane nagu sa meil oled siin ...
Selliseid mölamokkasi on aga terve internet täis :D

www.puhas.ee soodsaim pesula linnas :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
eraisik
huviline

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 18.11.04 10:38

Tsitaat:
Esialgne postitaja ferdinand
Minu arvates sigatseb ka hr. eraisik. Selle asemel, et viisakalt nende kummide omadustest rääkida ülbitsetakse stiilis: "mina ei paneks neid tasuta ka alla". See ei ole mitte nõu andmine vaid konkreetne labane ülbus.

viisakalt rääkimise osa oli see, kus ma ostjat kutsusin üles testist numbreid vaatama - silmas pidasin eelkõige pidurdusmaa kiilasjääl numbreid.
teine asi on see - ja pole ülbus - et neid kumme ma TÕESTI oma autole alla ei pane. Ka siis kui keegi mulle need kingiks. Ausalt...
mõte sama - ehk on nüüd vormistus parem - ei tea...

MarkoC
huviline

Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal

postitati 18.11.04 10:41

ei taha siis ei taha, kauaks seda hala veel on ?
Ei aga samas mulle sellised teemad meeldivad, st ma pole ainus lammas siin.
Äratundmisrõõm on suur ja kaasarääkimine :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
eraisik
huviline

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 18.11.04 10:43

Tsitaat:
Esialgne postitaja MarkoC

keegi palu sul seda teemat lugeda... või seisab keegi (äkki kogunisti mina?????) piitsaga selja taga ja sunnib sind lugema nii et pisar laugeil voolab????

MarkoC
huviline

Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal

postitati 18.11.04 10:44

Tsitaat:
Esialgne postitaja eraisik
Tsitaat:
Esialgne postitaja MarkoC

keegi palu sul seda teemat lugeda... või seisab keegi (äkki kogunisti mina?????) piitsaga selja taga ja sunnib sind lugema nii et pisar laugeil voolab????

blaa blaa blaa :D

http://www.streetrace.org/foorum/images/smiles/sr_kill.gif

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 38.5% - SQL: 61.5%]