Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: K: spy ball alarm (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 2128)
Driver
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 1,9 TDI

postitati 11.11.04 20:29 Tsiteeri
K: spy ball alarm

mure siis järgmine, et minu alarm otsustas nüüd otsad anda lihtsalt lambist IMO

ppult töötab aga alarm ise signaali vastu ei võta ükskord mässasin mitu tundi sellega et auto lukust lahti saada
varem selle alarmiga probleeme pole olnud

siis kui auto ostsin siis oli ta peal ja teenis mind korralikult :D mingi tehase värk ilmselt :)
kogu selle alarmi aju on sireen pasuna sees!

aga nüüd käib tõsiselt närvidele see võtmega auto ukse avamine

ja kõige lollim asi on see et ma ei saa teda ilma autota kuskile kontrolli ka viia sest nii kui selle pasuna lahti ühendan pistikutest nii enam auto elektri süsteem ei toimi :(

kas on eestis kuskil selline mees olemas kes mul selle asja korda teeks?

või on targem käega lüüa ja uus panna?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 11.11.04 20:52 Tsiteeri

Spay Ball-ga minuteada eestis aktiivselt keegi ei tegele. Sireeni ei saa küljest ära võtta kuna blokeering käib sealt läbi. Kõige otstarbekam on panna uus, sest kui saadki täna korda võib homme jälle midagi juhtuda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
quattromees
huviline

Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 20V TQ, Audi UrS4 2,2TQ, Audi A4 2,8Q swap 4,2 V8Q, Audi 100 C4 2,3 aut., Peugeot Partner, VW Passat 1,9 TDi 2tk, Ford

postitati 11.11.04 22:42 Tsiteeri

Mina ei ole igatahes sellist venda veel leidnud, kes Spy-Ball`i signaga hakkama saab. Ühel mu masinal selline peal. Ei võta puldiga ühendust. Põhjuseks manualist välja loetud aku eemaldamine enam kui 5-ks tunniks... Mingi turvareshiim vms. Aga minu omal on aju sireenist eraldi. Suht norm asi minu arust, juhib aknaid ja luuki jms.
Telefoni teel signadega tegelejad on eranditult EI öelnud. Üks kunagi Tartus lubas ära teha. Käisin mingi krdi 2 korda Viljandimaalt Tartus selle pärast, aga tüüp ei saanud hakkama. Tunnistas lõpuks ausalt, et ei oska.
Siit tekib lootus, et ehk siis kriminaalid ka ei oska kui spetsialistidki mitte?!?:o

Kokku rohkem, kui 1100 hobust
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
audi-äss
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 4WD ARBUUS

postitati 11.11.04 23:12 Tsiteeri

ohoh mul ka spy bell signa, ja õnnex pole probleemi olnud.:) kui metsa läheb siis vist peab kah signat vahetama. jälle targem, et üle 5 tunni ei hoia akut küljest ära... siislootust jah, et vargapoisid seda ei näpi:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 12.11.04 07:15 Tsiteeri

Oi ärge nüüd seda lootke, et pätid ei oska seda maha võtta - remontimine ja lõhkumine on kaks täiesti erinevat asja. Lihtsalt põhjus on selles, et see remontimine läheks jube kalliks ja see muutub mõtetuks.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 21.6% - SQL: 78.4%]