Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Vaja abi libelingi uksepolstrite eemaldamisel. (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1539)
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 11.11.04 18:41 Tsiteeri
Vaja abi libelingi uksepolstrite eemaldamisel.

Täna jäin selle tööga pisut hätta. Karelingil käib polster maha umbes minuti või paariga, sellel osutus esimeseks takistuseks juba lingi kättesaamine. Kruviaugud käivad millegipärast altpoolt ja mingit kruvi moodi moodustist ma sealt ei leidnud. On seal mingi omamoodi nipu? Ja tagumisel polstril ei leidnud ma lingi katet (selle kus on ka klaasitõstuki lüliti) hoidvat kruvi? Mismoodi see kate kinni on? On veel mingeid nipusid?
Tänu suur!

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kaits
klubiliige

Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: RS 6 Avant

postitati 11.11.04 19:04 Tsiteeri

Need "kruvi moodi asjad" on sisemised kuuskandid, kahjuks mõõtu peast ei mäleta... ;)
Keerad lahti ja siis tõmbad käepideme väljapoole, kusjuures need kruvid päris välja ei tulegi, lihtsalt "lõdvaks" pead nad laskma!

"RS6 is like a supermodel girlfriend - extremely high maintenance, but now and again, worth every penny."
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 11.11.04 20:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja Kaits
Need "kruvi moodi asjad" on sisemised kuuskandid, kahjuks mõõtu peast ei mäleta... ;)
Keerad lahti ja siis tõmbad käepideme väljapoole, kusjuures need kruvid päris välja ei tulegi, lihtsalt "lõdvaks" pead nad laskma!

Tänud! Näed selle mõtte peale ei tulnudki. Muidugi ei olnud pikalt aega leiutada ka.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 Q 2006

postitati 12.11.04 22:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja Kaits

ja mina mõtlesin et mis mu kruvikeerajal viga on et keeram ei hakka!!!:D:D:D

Kaits
klubiliige

Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: RS 6 Avant

postitati 13.11.04 12:17 Tsiteeri

Leidsin isegi vastava õpetuse:
http://www.audi-quattro.org/cgi-bin/twiki/view/Audi/DoorArmRestRemoval

"RS6 is like a supermodel girlfriend - extremely high maintenance, but now and again, worth every penny."
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 23]
[PHP: 28.8% - SQL: 71.2%]