Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Suvine diisel talvel? (Vastuseid: 21 | Vaatamisi: 5571)
priit69
huviline

Registreerunud 20.10.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0TDI 171KW

postitati 27.01.12 10:34 Tsiteeri
Suvine diisel talvel?

Tere,
on kellelgi kogemusi,kas suvine diiselkütus on lisaainetega tõesti võimalik talviseks muuta?
Endal on käes liitrine pudel Kleen-Flo Diesel Fuel Conditioner-i ja loen selle pealt,et toimib
kuni -30 kraadi.Üks liiter lisandit 2000L kütusele.Kas tasub praeguste külmadega riskida?
Või teab keegi mõnda paremat ainet ja kus seda osta saaks?Autoks Audi A6 3,0TDI.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
repsu007
huviline

Registreerunud 04.08.09
Kasutaja on eemal

Auto: C7,B6q,B2q

postitati 27.01.12 15:43 Tsiteeri

Miks tanklast talvist diislit ei osta?

Raske jalaga.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
RedRockets
huviline

Registreerunud 29.11.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi, BMW

postitati 27.01.12 16:19 Tsiteeri

Lisaaineid ei soovita kasutada, kuna ise olen näind milliseks see aine muutub -30 kraadiga, see oli nagu tarretis seal pudelis!

Leopold661
huviline

Registreerunud 17.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 27.01.12 16:50 Tsiteeri

Olen ka sedasi talviseks teinud kütet.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
ülks
huviline

Registreerunud 04.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2.5Tdi & Cabrio 2.8 & Chevrolet Astro AWD

postitati 27.01.12 17:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Leopold661

Ja kõik oli OK ka -30 kraadise ilmaga?

Mobiilse kümblustünni rent Tartus->
www.teemetünni.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.

postitati 27.01.12 17:11 Tsiteeri

Ise kasutan karla auto kütuse lisandit ja eelmine aasta polnud probleemi sai ka suvise küttega sõita. http://www.karla.ee/est/sooduspakkumised-varuosadele-ja-teenustele/

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Ott6
huviline

Registreerunud 02.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 27.01.12 17:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ülks
Tsitaat:
Algselt postitas: Leopold661

Ja kõik oli OK ka -30 kraadise ilmaga?

Sai samuti eelmisel talvel samamoodi tehtud. Ei tea palju eelmise talve külmarekord oli, tõenäoliselt kõvasti üle -20ne ja probleeme ei tekkinud.

Audi A6 2.5 TDi C4; BMW 530D E39; A6 1.9 TDi C5; A4 Avant 1,9 TDi B5
priit69
huviline

Registreerunud 20.10.11
Kasutaja on eemal

postitati 27.01.12 17:34 Tsiteeri

No siis tundub ok olema,lihtsalt suvist kütust palju käes.Loodan siis,et parafiin filtrit ära ei ummista.

hunter112
huviline

Registreerunud 06.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 28.01.12 07:34 Tsiteeri

Suht kindlalt võin öelda et parafiin ummistab filtri ära.Mul igaljuhul diisel villis ei tahtnud kuidagi käia ja kui sai filter maha kakutud siis sealt oleks terve küünla jagu seda parafiini saanud.Aga jõudu proovimisel:cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 28.01.12 08:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: RedRockets
Lisaaineid ei soovita kasutada, kuna ise olen näind milliseks see aine muutub -30 kraadiga, see oli nagu tarretis seal pudelis!

Keemia on selles osas võluv, et kahte ainet kokku segades võib tulemuseks olev kolmas olla neist hoopis erinevate omadustega. :)

Ega tanklates müüdav talvine kütuski ju otse talvise kütuse puurtornist tule...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
230Ott
huviline

Registreerunud 14.07.08
Kasutaja on eemal

Auto: Espace 4; Scenic II

postitati 28.01.12 08:31 Tsiteeri

Tsitaat:

Tarretiseks muutub ka suvine kütus. Kui kütus ja lisand segada siis kütus koos lisaainega hakkavad tahkeks muutuma palju madalamatel temperatuuridel kui eraldi ainetena. Endal väga positiivsed kogemused lisandiga De Zol aga seda vist ei tooda enam Eestisse.

laurz
huviline

Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: b4TQ :D E39

postitati 28.01.12 13:10 Tsiteeri

Kütus ja lisand tuleb segada enne kütuse hangumist.Ükski lisand ei sulata hangund kütust üles,olgu mis tahes hüpersuper ei tea mis:cool: Nii lihtne see ongi:D

arvi
huviline

Registreerunud 13.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: D2 s8 97a. manual

postitati 28.01.12 13:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kuno666
Ise kasutan karla auto kütuse lisandit ja eelmine aasta polnud probleemi sai ka suvise küttega sõita. http://www.karla.ee/est/sooduspakkumised-varuosadele-ja-teenustele/

Ilus jutt muidu seal kodukal aga ma ei lugenud välja,et see külmarohi oleks.

kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.

postitati 28.01.12 13:33 Tsiteeri

Mul autos pudel ja seal kirjas ,et ka külma vastu ja kunagi tehti autolehes katse ja parandas külmumist päris palju. Ise kasutan seda lisandid ja auto töötab paremini ja pihusti viga ka ei tule enam nii tihti ette. Tuttav sai tänu sellele lisandile enda auto ka tööle kuna pihustitega oli mingi jama ja siiani töötab kui lisandit kasutab

priit69
huviline

Registreerunud 20.10.11
Kasutaja on eemal

postitati 28.01.12 14:03 Tsiteeri

Ise hakkan nüüd seda suvisele lisama,toimib kuni -45 kraadi.Eks siis annan teada kui auto seisma peaks jääma.
http://www.cleanart.ee/photo2.php?photoid=538&albumid=12&page=1
Hoian nüüd õues purgikest selle kokteiliga siis kohe näha kas tasub autot käivitama minna.

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 28.01.12 23:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Tsitaat:

Keemia on selles osas võluv, et kahte ainet kokku segades võib tulemuseks olev kolmas olla neist hoopis erinevate omadustega. :)

Ega tanklates müüdav talvine kütuski ju otse talvise kütuse puurtornist tule...

Niipalju kui ma olen asjast aru saanud, siis talvine kütus siiski vist tuleb eraldi "puurtornist", st kogu hangumise ja mittehangumise võlu peitubki erinevate naftafraktsioonide olemuses. Ses mõttes on bensiini lisamise soovitus põhimõtteliselt õige. Minu jaoks on seni rohkem küll teemaks olnud õli hangumise vältimine, kõik saadaolevad hangumisvastased lisandid olen ära külmutanud, tootel kirjeldatud abi pole seni olnud mitte ühestki. Kõige kasulikumaks on osutunud tavalise mootoribensiini lisamine, kuid tavalisele diiselkütusele seda kindlasti ei soovita, st määrimine on talvel külmaga probleemiks.
Siiamaani ei ole minu masina kütus tahkeks muutunud, kasutan muidugi sobivaid lisandeid.:D Homme hommikul võibolla räägin teistsugust juttu.:D

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
anti555
huviline

Registreerunud 19.04.08
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B7 2.0TFSI Special Edition Avant

postitati 29.01.12 11:10 Tsiteeri

Olen kasutanud seda Kleenflo juba mitu aastat suvisele pannud sisse ja üleeelmine aasta sai isegi -34 ringi sõidetud ja häda ei midagi (üle doseerida pole mõttet mõjub halvasti)

arvi
huviline

Registreerunud 13.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: D2 s8 97a. manual

postitati 30.01.12 14:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: priit69
Ise hakkan nüüd seda suvisele lisama,toimib kuni -45 kraadi.Eks siis annan teada kui auto seisma peaks jääma.
Hoian nüüd õues purgikest selle kokteiliga siis kohe näha kas tasub autot käivitama minna.

Kus neid tooteid müüakse Tallinnas,Pirni5 on vist lihtsalt ladu ja uksed lukus.Vaja kiiremas korras paaki segada.

priit69
huviline

Registreerunud 20.10.11
Kasutaja on eemal

postitati 30.01.12 19:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: arvi
Tsitaat:
Algselt postitas: priit69

Kus neid tooteid müüakse Tallinnas,Pirni5 on vist lihtsalt ladu ja uksed lukus.Vaja kiiremas korras paaki segada.

Autoekspert

jaspa
huviline

Registreerunud 15.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 31.01.12 17:08 Tsiteeri

Minu eelmise talve kogemustes kannatas diisliga sõita kui auto termomeeter näitas -31. Lisandeid ei ole kasutanud. Kütus polnud pärit Eestist.
Sel talvel pole -25 madalamat tempi olnud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Ott6
huviline

Registreerunud 02.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 31.01.12 17:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jaspa
Minu eelmise talve kogemustes kannatas diisliga sõita kui auto termomeeter näitas -31. Lisandeid ei ole kasutanud. Kütus polnud pärit Eestist.
Sel talvel pole -25 madalamat tempi olnud.

Jutt käis siiski suvise kütuse kasutamisest talvel ja paraku -31 ning suvine küte ilma lisandita pole reaalne.

Audi A6 2.5 TDi C4; BMW 530D E39; A6 1.9 TDi C5; A4 Avant 1,9 TDi B5
jaspa
huviline

Registreerunud 15.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 31.01.12 17:24 Tsiteeri

Ai sorry jah. Napsasin eelnevast jutust just selle lisandite osa ja sattusin hoogu.
Ise pole ei suvisel ega talvisel kütusel lisandeid kasutanud. Aga eile hommikul sõbra näidatud lisandiga segatud kütust nähes, siis mina enda auto paaki kisselli ei valaks ja sinisilmselt ei usuks seda juttu mida lisandipurgile on oma äri paremaks edendamiseks kirjutatud.
Lapsepõlvest on meeles vaid juhus kui Ford Transitiga linna sõites pidi iga paari km tagant autol kohapeal käija laskma, et jälle liikuda saaks. Linnas aga miski asjamees soovitas paaki paar kuivpiirituse tabletti sokutada. Nii sai ka tehtud ja tagasiteel polnud ka 120 km/h probleem. Aasta siis oli -95.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 36.3% - SQL: 63.7%]