Lehekülgi: 1 2 |
Absolut
huviline
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Corvette C5 `01
|
|
Absolut vs eraisik ehk rehviäri Eesti moodi
205/60R16 lamellid, uued , lamellitestis arvestataval kohal eespool.
3800.-/4tk !!!
|
|
|
Absolut
huviline
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
|
|
Absolut
huviline
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
|
|
Ahti
klubiliige
Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Q7 3.0 TDI S-line
|
|
2500 
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja audi80
2500 |
ma lihtsalt ei saanud ütlemata jätta...
950.- tükist küsitakse raha uue 16" lamellrehvi eest
ja sina pakud 2500.- ringi eest ?????
selle rahaga võid väga heal juhul 2 aastat sõitnud lamellid saada...mitte uusi....
|
|
|
|
Ahti
klubiliige
Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Q7 3.0 TDI S-line
|
|
no ma lihtsalt pakkusin....ega see ple kohustus myya...ma olex kasut. ka rahul...
|
|
|
eraisik
huviline
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: autota.
|
|
kui ma nyyd midagi sassi ei aja, siis neid WR'e ei pane tasuta ka alla... ehk siis - mehed - lugege teste - ärge neid usaldage - vaadake numbreid
ning tehke omad järeldused. Test oli vist viimases TM'is
sry kui midagi sassi ajan - öösel otsida ka ei viitsi 
|
|
|
Absolut
huviline
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja eraisik
kui ma nyyd midagi sassi ei aja, siis neid WR'e ei pane tasuta ka alla... ehk siis - mehed - lugege teste - ärge neid usaldage - vaadake numbreid
ning tehke omad järeldused. Test oli vist viimases TM'is
sry kui midagi sassi ajan - öösel otsida ka ei viitsi
|
sry mees aga kui sa pole kindel ning veelenam ise ei ole nendega sõitnud siis korja oma arvamus siit väga kähku ära....JOBU
|
|
|
eraisik
huviline
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
|
|
Mnjah - ütleks nii, et esiteks - meil on sõnavabadus ning mul on vaba voli kirjutada oma arvamust. Teiseks - antud kontekstis, kus ma kutsusin
inimesi üles enne otsuse langetamist lisainfot hankima, sõimamine nätab see paljutki sõimaja kohta kes praegusel kahetsusväärsel juhtumil osutub veel
müüjaks kes soovib oma kaupa realiseerida.
Ja jätkuvalt kutsun potentsiaalseid ostjaid üles hankima lisainfot enne otsustamist - vihjeks - minu mälu järgi on WR seeria lamell nokiani
tooteseeria keskeuroopa oludesse mis on eesti talves kasutamiskõlbmatu
Nii palju veel - ma üsna veendunud et minu kogemustepagas ületab solvanguga hiilanud autori kogemusi oluliselt ning seetõttu ei pea ma vajalikuks
kõiki halbu tooteid omal nahal katsetada.
|
|
|
eraisik
huviline
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
|
|
osundan nokiani kodulehte:
Nokian WR – the world’s fastest friction tyre
Nokian WR is the world’s fastest friction tyre that has been designed especially for the changing winter conditions of Central Europe.
http://www.nokiantyres.com/passengercars_product_en?product=610503&name=NOKIAN+WR
mõtlemisvõimet omavale lugejale polegi palju muud lisada...
teema algatajele tuleb aga siiski lisada ET SEE TÄHENDAB seda et pidurdusteekond linnakiiruselt kiilasjääl ületab korraliku naela oma mitmeid meetreid
- ma pakun, et ca 15 meetrit mis on umbes kolm auto pikkust.
lugeja teeb ise omad järeldused...
|
|
|
Traks
huviline
Registreerunud 29.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 b4, ABT
|
|
Mnjah - ütleks nii, et esiteks - meil on sõnavabadus ning mul on vaba voli kirjutada oma arvamust. Teiseks - antud kontekstis, kus ma kutsusin
inimesi üles enne otsuse langetamist lisainfot hankima, sõimamine nätab see paljutki sõimaja kohta kes praegusel kahetsusväärsel juhtumil osutub veel
müüjaks kes soovib oma kaupa realiseerida.
Ja jätkuvalt kutsun potentsiaalseid ostjaid üles hankima lisainfot enne otsustamist - vihjeks - minu mälu järgi on WR seeria lamell nokiani
tooteseeria keskeuroopa oludesse mis on eesti talves kasutamiskõlbmatu
Nii palju veel - ma üsna veendunud et minu kogemustepagas ületab solvanguga hiilanud autori kogemusi oluliselt ning seetõttu ei pea ma vajalikuks
kõiki halbu tooteid omal nahal katsetada. |
Ma ka risustan seda teemat. Sry.
1. Saada priva kui sa kellegile nõu tahad anda, mitte ära hakka siin risustama kuigi sinu info võib tõele vastata.
2. Ma usun et väga paljud klubilased uurivad antud toodet ennem kui hakkavad ostma.
Nii kuidas sina autole nii ka auto sulle
|
|
|
|
A4TQ
klubiliige
Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: SQ7, 911
|
|
Traks jõudis napilt ette
|
|
|
galen
huviline
Registreerunud 01.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: B4 2.6 V6, koda kahene aiatraktor
|
|
jee! fleim, jee!
tähendab, kui siin juba maade jagamiseks läks, siis ma ei näe eraisiku vastuses küll midagi negatiivset, v.a. et ta ise neid alla ei paneks. Ülejäänu
üdini abx soovitus. lugeda teste. Ja mõelda.
Kui need on nii vinged rehvid, siis see soovitus peaks ju huvilisi veel juurdegi tekitama, või mis?
Küll aga leian et absoluti vastus oli pehmelt öeldes nõrk. katsuks ikka omavahel läbi saada mitte teineteist sõimama kukkuda?
Mis puutub priva või avalikku tähelepanu juhtimist mingi toote omapäradele, siis ma arvan et avalikult on see mõtekam.
Isegi kui see ei ole ehk nii meeldiv müüjale.
--
Galen
|
|
|
eraisik
huviline
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
|
|
well - mida muud kui meil on erinev arusaam risustamisest.
VEEL - et kas teil mingi ringkaitse et õnnestuks mõni rumal õnge võtta????
Aga need klubilised sind ei huvita kes heauskselt usuvad müüja (teadlikku/teadmatut - vahet pole!) VALE VÄIDET et kuulub lamellide paremikku????
PEALEGI - minu jaoks on see foorum koht kus inimesed aitavad üksteist. PEALEGI ei saa eeldada, et kõik inimesed muutuvad enne ostu sooritamist
rehviekspertideks. Kellelgi pole nii palju aega et olla ekspert igal alal. Seega siis leian, et minu teadmiste jagamine siin foorumis on vägagi
õigustatud.
NÄIB, et lisaks erinevatele arusaamadele risustamisest on meil erinevad arusaamad ka eetikast.
|
|
|
Joel
meeskond
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio
|
|
Oktoobrikuu "Tehnikamaailmas" ja ühes oktoobrikuu "Autolehes" on rehvide testid. Need peaks suhteliselt erapooletult ja kõigile
arusaadavas eesti keeles Nokian WR omadusi kajastama. Seetõttu ei näe ma sellel teraval vaidlusel siin erilist pointi...
|
|
|
|
jõmm
klubiliige
Registreerunud 20.10.02
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Traks
1. Saada priva kui sa kellegile nõu tahad anda |
Priva kõigile potentsiaalsetele ostjatele või?
Müügikuulutuste kommenteerimine on kahe otsaga asi. Kommentaarid, mida ei oleks vaja, on stiilis: "Nõmedalt kallis hind, ma küll ei ostaks, isegi
kui pappi oleks". Aga kui kuulutuses on valet või poolvalet infot, siis selle väljatoomine on minu arust tervitatav.
Müüjale kriitika tema kauba kohta kindlasti ei meeldi, aga selleks peab valmis olema, see on ikkagi foorum. Vihaselt vahutamine ja sõimamine ei pane
mind isiklikult küll kauba headuses veenduma.
|
|
|
eraisik
huviline
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Joel
Oktoobrikuu "Tehnikamaailmas" ja ühes oktoobrikuu "Autolehes" on rehvide testid. |
Ma väidan, et kui KOGU TMi ja AL olemasoleva tiraazhi ostaks ära AINULT audide omanikud, KA SIIS ei jätku nende *kogu*tiraazhist kõigile
audiomanikele üht eksemplari
|
|
|
Absolut
huviline
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
|
|
minu kogemus antud rehviga on osteselt seotud eelmine talv teostatud mõõtmistega...külgkiirendus, pidurdusmaa, pidamine erinevatel teekatetel jne jne
Sõna Jobu ehk oli liiga karm kuid kui inmene kes toob rehvi laitmiseks vaid jutu et vist kuskil oli kehvas nimekirjas ning ise ei paista omavat
ajsakohast infot selles valdkonnas võiks jätta mõtte ehk endale.
Minu kogemused selles valdkonnas tõesti ei ole teab kui suured....~4 aastat müünud ning regulaaselt uusi mudeleid testinud
Veelenam ei näe naastrehvi ning lamelli võrdluseks põhjust.
Osta nael ning ole rahul.
See ka et rehvid said müüdud siia foorumisse. Olid mu enda autole mõeldud kuid 8"-se velje jaoks liiga kitsad.
|
|
|
Joel
meeskond
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio
|
|
Ma väidan, et kui KOGU TMi ja AL olemasoleva tiraazhi ostaks ära AINULT audide omanikud, KA SIIS ei jätku nende *kogu*tiraazhist kõigile
audiomanikele üht eksemplari |
Sul on ilmselt 100% õigus. Ainult, et see väide on täiesti ebaoluline. Kõik Audide omanikud seda teemat siit foorumist ei loe, veel vähem soovivad
kõik Audide omanikud neid konkreetseid rehve omale osta, mistõttu taandub nimetatud ajakirjade ostmise soovitus ainult kaduvväiksele osakesele Audide
omanikest, kelle jaoks olemasolevast tiraa¸ist tõenäoliselt puudust ei tule. Lisaks sellele ei ole ühe rehvitesti vaatamiseks üldsegi vaja ajakirja
endale osta.
Saan aru, et rehvid on müüdud, seega võib vist selle tundeküllase diskussiooni otsad kokku tõmmata...
|
|
|
|
eraisik
huviline
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Absolut
minu kogemus antud rehviga on osteselt seotud eelmine talv teostatud mõõtmistega...külgkiirendus, pidurdusmaa, pidamine erinevatel teekatetel jne jne
Sõna Jobu ehk oli liiga karm kuid kui inmene kes toob rehvi laitmiseks vaid jutu et vist kuskil oli kehvas nimekirjas ning ise ei paista omavat
ajsakohast infot selles valdkonnas võiks jätta mõtte ehk endale.
Minu kogemused selles valdkonnas tõesti ei ole teab kui suured....~4 aastat müünud ning regulaaselt uusi mudeleid testinud
Veelenam ei näe naastrehvi ning lamelli võrdluseks põhjust.
Osta nael ning ole rahul.
|
ESITEKS - sa võrdled ENDA testi 5 riigi suure ajakirja testiga???? nimetades seda "kehvaks nimekirjaks ning mõni lause hiljem tunnistad et sul
puuduvad suured kogemused????
TEISEKS - Sa MÜÜD rehve 4 aastat - ja sa ei TEA erinevusi keskeuroopa talverehvide ja põhja-euroopa talverehvide vahel??? Andke andeks - nüüd ma
väidan et sa oled kas ebakompetentne müügimees VÕI läksid teadlikult ostja petmise teele...
Mis puudutab nael versus lamell vaidlust - siis see pole siin teema. Võrreldes nokiani WR'i ning RS'i seeriat MIS on mõlemad lamellrehvid,
saame me talveolude võrdluses selge tulemuse, et WR kaotab RS'ile VÄGA pikalt. KUNA sa "müüd" neid rehve siis kehtib jällegi väide, et
kas kohutav ebakompetentsus või teadlik vale... kahju et ma ei tea firmat millas sa müüki "edendad" - käik ise suure kaarega mööda ning
soovitaks seda kõigile teistelelegi...
minu poolt on teema ammendatud.
eraisik
|
|
|
eraisik
huviline
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Joel
Sul on ilmselt 100% õigus. Ainult, et see väide on täiesti ebaoluline. Kõik Audide omanikud seda teemat siit foorumist ei loe, veel vähem soovivad
kõik Audide omanikud neid konkreetseid rehve omale osta, mistõttu taandub nimetatud ajakirjade ostmise soovitus ainult kaduvväiksele osakesele Audide
omanikest,
|
Ehk siis teistpidi võttes kehtib ka väide, et kõigil foorumi lugejail ei ole TM/ABE/AL riiulist võtta - veelgi enam - nad ei pruugi seda vajalikukski
pidada. Sestap ma pidasin vajalikuks (ning vaadates mõningate foorumis osalejate suhtumist, pean jätkuvalt, ning teen seda ka tulevikus) juhtida
sellele väiksele pisiasjale tähelepanu, et selline info on kuskil olemas. Ring on täis.
|
|
|
janar
huviline
Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant
|
|
Kurat suured mehed käed-jalad terved, tehke omavahel asi selgeks Mõlemad
Tallinna inimesed ka veel 
|
|
|
|
Absolut
huviline
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
|
|
hr eraisik kuid kui teil on mingi põhjendamatta raev minu vastu siis võite mulle helistada...nr-i ehk leiate.
Ei ole ma neid võrrelnud ei RSI-ga kui ka naelaga. Kõigil neil oma osa vaja turust täita. See kui palju te oskate erinevaid teste lugeda mulle muljet
ei avalda.
ÜTLE PALUN KUS MA VÄIDAN MIDAGI SELLE KOHTA ET TA EI OLE KESKEUROOPA LAMELL.
Sry aga sa siiski oled JOBU.
|
|
|
Absolut
huviline
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
|
|
seda ka et minu pärast võib teema kinni panna.
|
|
|
eraisik
huviline
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Absolut
hr eraisik kuid kui teil on mingi põhjendamatta raev minu vastu siis võite mulle helistada...nr-i ehk leiate.
[SNIP]
ÜTLE PALUN KUS MA VÄIDAN MIDAGI SELLE KOHTA ET TA EI OLE KESKEUROOPA LAMELL.
Sry aga sa siiski oled JOBU. |
Põhjendamata raev - hmm - minu arust ei olnud see teps mitte mina, kes asja isiklikuks keeras. Pealegi mingit raevu ei ole - mu närvid on väga
korras - erinevalt oponendist kes faktide asemel nisama sõimleb.
KÕIK olnuks korras kui mu öisele kirjale ei oleks müüjahärralt solvanguid laekunud - kui midagi sisulist öelda ei ole, siis pole vaja kirjutada.
PEALEGI - kõik inimesed on ekslikud - kaasa arvatud mina - ja sestap ma jätsin koheselt ka vabanduse kui minu info ei peaks päris adekvaatne olema.
Müügimehel, ERITI sellele alale spetsialiseerunud müügimehel, oleks olnud väga lihtne tõde jalule seada juhul, kui oleks seda soovitud.
Antud juhtumil valiti ründamistaktika - mis annab mulle alust väita, et müüja oli algusest peale kursis selle infoga mida soovisin ka
potentsiaalsetele ostjatele teatavaks teha, ning ajendagtuna soovist seda varjata muututi isiklikuks SELLE asemel, et kas või vait olla.
JAH - sõnaliselt ei ole valetatud - kuid SISULISELT on. Sama hea väide on öelda, et vot see telekas on testivõitja - hiljem selgub, et see telekas
siia ei sobi kuna mängib NTSC'd aga PALi ei mängi. Vormiliselt on kõik õige - telekas on testivõitja - faktiliselt on sellest nii palju kasu kui
jääkarule sahara liivast...
Ühesõnaga - kõik olnuks korras kui müüja oleks oma eksimust tunnistanud. Selle eksimuse eitamine vastava ala spetsialisti poolt tegi valetamise
tahtlikuks ning selle müügiprotsessi ebaeetiliseks..
QED!!!
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |