Lacocte
huviline
Registreerunud 20.11.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.01.12 12:52
|
|
|
Palun Teie abi lõputöö küsitlusega
Viin läbi lõputöö raames läbi lühiksese küsitlust GM toiduainete kohta Eestis. Oleks väga tore, kui leiaksite paar minutit, et avaldada oma arvamust
GM toiduainete kohta Eestis. Pean tunnistama, et see ei lähe, küll väga Audidega seotud teemasse, kuid mul on tõesti abi vaja meeste arvamuse
kohapalt, kuna neid on seni vastanutest vaid 10%. Ja ei osanu mõelda, selleks paremat kohta kui audi klubi foorum.
http://www.connect.ee/uuring/253097905/1/
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
postitati 05.01.12 13:39
|
|
|
Vastatud, loodan, et on abiks. Aga viimane küsimus nagu eeldaks, et inimene vastab "JAH". Sest, kui vastata "EI" või "EI OSKA ÖELDA" ja jätta
viimane lahter tühjaks (seal on märgitud: Kui arvate, et peaks olema keelatud (ehk siis vastus "jah"), siis kui palju olete nõus maksma...) ning
vajutada lõpetamise nuppu, tuleb küsimustik ette tagasi ja nõutakse sinna ikkagi mingit summat. Panin sinna 0, kuna ei arva, et peaks olema keelatud
GM-ained.
Aga edu lõputööga!
|
|
|
|
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2
|
postitati 05.01.12 16:20
|
|
|
Täitsin ka selle küsitluse, ning samuti juhiks tähelepanu viimasele küsimusele. Et kui palju ma oleksin nõus maksma, on väga ebaselge - kas ühekordse
maksena, igaaastase-, kuise- vms intervalliga maksena, riiliku või kohaliku maksuna, poes õlipudeli eest või midagi veel teistsugust? Igal
vastusevariandil oleks ju vastus erinev, see ei ole kuigi teaduslik uuring, ma pakun.
|
|
|
Lacocte
huviline
Registreerunud 20.11.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.01.12 16:31
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: seitsmene
Täitsin ka selle küsitluse, ning samuti juhiks tähelepanu viimasele küsimusele. Et kui palju ma oleksin nõus maksma, on väga ebaselge - kas ühekordse
maksena, igaaastase-, kuise- vms intervalliga maksena, riiliku või kohaliku maksuna, poes õlipudeli eest või midagi veel teistsugust? Igal
vastusevariandil oleks ju vastus erinev, see ei ole kuigi teaduslik uuring, ma pakun. |
Viimas küsimuse eesmärk on välja selgitada eestlaste maksevalmidus, GM vaba eesti eest, sissetulekuid arvestades. Selle põhjal saab koostada
kogunõudlus kõvera maksevalmiduse kohta. Uuringu eesmärk ei ole optimaalse maksumäära leidmine GM vaba eesti eest, vaid näha, kui oluliseks inimsed
peavad GM vaba eestit, milline on GM keelustamise sotsiaalne tasuvus.
|
|
|
Lacocte
huviline
Registreerunud 20.11.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.01.12 16:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jokerAudi
Vastatud, loodan, et on abiks. Aga viimane küsimus nagu eeldaks, et inimene vastab "JAH". Sest, kui vastata "EI" või "EI OSKA ÖELDA" ja jätta
viimane lahter tühjaks (seal on märgitud: Kui arvate, et peaks olema keelatud (ehk siis vastus "jah"), siis kui palju olete nõus maksma...) ning
vajutada lõpetamise nuppu, tuleb küsimustik ette tagasi ja nõutakse sinna ikkagi mingit summat. Panin sinna 0, kuna ei arva, et peaks olema keelatud
GM-ained.
Aga edu lõputööga! |
0.-/mitte midagi jne on samuti täiesti akspteeritavad vastused juhul, kui te ei arva, et eesti peaks olema GM vaba.
Aitäh heade soovide eest!
|
|
|
Raika42
klubiliige
Registreerunud 16.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: A6 c4 2,5tdiQ; S6 c5 4,2Q; A4 b5 2,8Q
|
postitati 05.01.12 18:18
|
|
|
Täidetud. Viimane küsimus tõesti ebamäärane. Jätab sellise mulje, et kui palju ma oleksin nõus Ansipile peo peale maksma, et ta GM toidu ära
keelaks.
|
|
|
huljes
huviline
Registreerunud 30.01.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio 2.0, Audi A4 2,8Q
|
postitati 06.01.12 11:53
|
|
|
Vastatud.
Viimane küsimus sõnastuselt kehvake, aga minu jaoks jäi mõtte selliseks, et palju ma aastas oleksin nõus lisana maksma, et osta orgaanilisi
toiduaineid. Õli pudeli hinna näide muidugi kehvake. Normaalne toiduõli mida võiks söögi tegemisele kasutada maksabki 4,5 ja peale eurot 0,5l. Odav
kõlbab tõesti ainult grill söe süütamiseks.
Lisaks on sissejuhatavas tekstis paar kirjaviga(mitte, et ma miski keele spetsialist oleks)!
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
postitati 06.01.12 16:34
|
|
|
Täidetud juba mingi aeg tagasi. Edu lõputööga Tiina.
|
|
|
|
Lacocte
huviline
Registreerunud 20.11.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.01.12 08:18
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: huljes
Vastatud.
Viimane küsimus sõnastuselt kehvake, aga minu jaoks jäi mõtte selliseks, et palju ma aastas oleksin nõus lisana maksma, et osta orgaanilisi
toiduaineid. Õli pudeli hinna näide muidugi kehvake. Normaalne toiduõli mida võiks söögi tegemisele kasutada maksabki 4,5 ja peale eurot 0,5l. Odav
kõlbab tõesti ainult grill söe süütamiseks.
Lisaks on sissejuhatavas tekstis paar kirjaviga(mitte, et ma miski keele spetsialist oleks)! |
Õli näide sai võetud, kuna GM toiduained ei ole eestis veel väga levinud ja õli on üks selline toiduaine, mida suurem osa inimestest siiski tarvitab.
Teiseks variandiks oleks olnud margariin, aga seda minu meelest normaased inimesed toiduks eriti ei tarvita.
Tänud vigadele tähelepanu juhtimise eest, loodan, et leidsin kõik üles
|
|
|
Lacocte
huviline
Registreerunud 20.11.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.01.12 08:18
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kivitare
Täidetud juba mingi aeg tagasi. Edu lõputööga Tiina. |
Aitäh heade soovide eest
|
|
|
Lacocte
huviline
Registreerunud 20.11.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.01.12 12:39
|
|
|
Tänud kõigile vastajatele! Teid oli üllatavalt palju (üle 50) ja kindlasti on Teie täidetud küstlused mulle suureks abiks!
..ja neile, kes pole veel vastanud, võite seda julgesti veel teha
|
|
|
h.u
huviline
Registreerunud 04.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C7 BiTDI
|
postitati 10.01.12 13:07
|
|
|
5. küsimus tekitab segadust. Sellegipoolest vastatud.
|
|
|
|
tune_make
huviline
Registreerunud 24.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 b4 1.8T, Audi A4 b5 2.8 Wv Passat 1.9 85kw
|
postitati 10.01.12 13:54
|
|
|
Sai ka natuke pead krigistada, ja ära vastatud küsimustele!
|
|
|