Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Küsimus või mure oleks Audi autotelefoni kohta. (Vastuseid: 11 | Vaatamisi: 1105)
Jos888
huviline

Registreerunud 08.09.10
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 04.01.12 21:21 Tsiteeri
Küsimus või mure oleks Audi autotelefoni kohta.

Mure siis järgmine,et kui panen sim-kaardi sisse,siis see lokerdab seal sees ja ei tunnista kaarti kuidagi(isegi siis kui teen korpuse lahti ja hoian sõrmega seda korralikult vastus).Kuressaares käisin paaris kohas küsimas aga sealt pole midagi mulle räägitud.Kas siin klubis oleks kedagi kes tunneb asja ja oleks nõus korda tegema või asja ülevaatama.(Muidugi on ka vaevatasu,kui korda saab)
Samas kui kellegil on müüa korras autotelefoni siis võib ühendust võtta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 04.01.12 21:26 Tsiteeri

Vanad autotelefonid tahavad teise toitepingega sim kaarti, mida enam ei jagata. Oli äkki 5V ja uued on 3V? Eks keegi parandab, kui äga metsa panin.

12.301@181km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Jos888
huviline

Registreerunud 08.09.10
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.12 21:52 Tsiteeri

Siis isegi,kui see korda teha ...poleks kasu ikka,sest puudub sim!
Eks tuleb siis revalist või kuskilt uut uurima minna...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lepmaa2
huviline

Registreerunud 03.09.10
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Competition turbo Quattro, Volvo XC60,Audi A6 Allroad, Audi S4B5 Avant

postitati 05.01.12 21:38 Tsiteeri

Võta ühendust ja vaatame, et ehk isegi saab asja veel:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
lepmaa2
huviline

Registreerunud 03.09.10
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Competition turbo Quattro, Volvo XC60,Audi A6 Allroad, Audi S4B5 Avant

postitati 05.01.12 21:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Taavi
Vanad autotelefonid tahavad teise toitepingega sim kaarti, mida enam ei jagata. Oli äkki 5V ja uued on 3V? Eks keegi parandab, kui äga metsa panin.

Aga kas C5-tel on siis erinevaid telefone paigaldatud? Küsin, kuna endal kas A6 C5 1999aasta ja minu autotelefon loeb välja küll igasugu erinevaid sim kaarte( vanu ja ka uusi).

Jos888
huviline

Registreerunud 08.09.10
Kasutaja on eemal

postitati 05.01.12 21:49 Tsiteeri

Kaldun arvama,et mul vist midagi puudu või katki sealt küljest aga võtan sinuga ühendust saab ju näha siis.
Pinnuks silmas lihtsalt..palju asju ära teinud juba ja nati veel teha..aga ikkagi hea oleks,kui oleks korras.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 06.01.12 09:02 Tsiteeri

Palju ja mis olukorras sa seda reaalselt kasutaksid? Lihtsalt seepärast, et üks ekraanike süüdet sisse lülitades helendama läheb ja "Insert SIM!" nõuab, pole ka mõtet muretsema hakata. Soeta parem olemasolevale taskutelefonile normaalne autovarustus.

10a vanad orig stereodki on suht ajale jalgu jäänud, mis siis veel tolleaegsetest arhailistest mobiilidest rääkida...

kapsel
huviline

Registreerunud 03.01.12
Kasutaja on eemal

postitati 07.01.12 11:09 Tsiteeri

Huvitav lugu, mul on ka vana 96a. C4 ja töötab iga sim kaart seal telefonis. Varem ikka oli kõnekaart sees aga kuna ei kasuta seda telefoni eriti siis nagu ikka mingi aeg läheb lukku see

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Jos888
huviline

Registreerunud 08.09.10
Kasutaja on eemal

postitati 07.01.12 19:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Palju ja mis olukorras sa seda reaalselt kasutaksid?

Kui nüüd aus olla siis arvan,et vähe.
Lihtsalt olen sellise suhtumisega,et kui on siis võiks ka ju see korras olla.

MaQQu
klubiliige

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 07.01.12 20:08 Tsiteeri

Anna andeks, aga kas tõesti on kogu auto nii piinlikult korras, et see on nüüd viimane asi, mis veel korda tegemist ootab : ) ?

Muuseas, minu C5-l autotelefon töötab, isegi kaart on sees, aga kasutanud olen aastase perioodi jooksul täpselt 1 korra : )

RedRockets
huviline

Registreerunud 29.11.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi, BMW

postitati 07.01.12 20:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: MaQQu
Anna andeks, aga kas tõesti on kogu auto nii piinlikult korras, et see on nüüd viimane asi, mis veel korda tegemist ootab : ) ?

Muuseas, minu C5-l autotelefon töötab, isegi kaart on sees, aga kasutanud olen aastase perioodi jooksul täpselt 1 korra : )

Mul oli ka autotelefon ja peale auto ostmist, viskasin selle süsteemi sealt minema!:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Jos888
huviline

Registreerunud 08.09.10
Kasutaja on eemal

postitati 07.01.12 21:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: MaQQu

Ei kindlasti mitte pole kogu auto( piinlikult) korras ...oleks vaja teha nii mõndagi veel.Ma lihtsalt soovisin teada saada natuke rohkem sellest autotelefoni asjast. Sain ka vastuse sellele mida tahtsin teada.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 28.0% - SQL: 72.0%]