Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Audi A6 C4 1.9 TDi 66kw nukkvõlli rihma ratas?? (Vastuseid: 2 | Vaatamisi: 1626)
helari
huviline

Registreerunud 01.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 21.12.11 18:11 Tsiteeri
Audi A6 C4 1.9 TDi 66kw nukkvõlli rihma ratas??

Võtsin lahti nukvõlli otsas oleva rihma ratta ja ei leidnud mina sealt kiilu. ometi nukkvõllil on kiilu koht olemas. Aga rihmarattal pole :O? Kas ei peagi olema?lähebki lihtsalt koonusega otsa? Ometi pingutus moment on rattal ainult 45 NM.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
EigoP
huviline

Registreerunud 25.03.09
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2.5TDi

postitati 21.12.11 18:41 Tsiteeri

Nii ta on jah! Eks pinguta asi pärast ikka korralikult ära. Pane poldi keerme vahele liimi kah.Kuna seal kiilu pole siis mul eelmine talv -30C nihkus see ratas paigast.
Tsitaat:
Algselt postitas: helari
Võtsin lahti nukvõlli otsas oleva rihma ratta ja ei leidnud mina sealt kiilu. ometi nukkvõllil on kiilu koht olemas. Aga rihmarattal pole :O? Kas ei peagi olema?lähebki lihtsalt koonusega otsa? Ometi pingutus moment on rattal ainult 45 NM.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
helari
huviline

Registreerunud 01.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 24.12.11 13:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: EigoP
Nii ta on jah! Eks pinguta asi pärast ikka korralikult ära. Pane poldi keerme vahele liimi kah.Kuna seal kiilu pole siis mul eelmine talv -30C nihkus see ratas paigast.
Tsitaat:
Algselt postitas: helari

Nii ta ole jah polegi seal kiilu. keermeliimi vahele ja pingutasin kinni. Panin ka uue rihma ja kõik timm.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 14.9% - SQL: 85.1%]