Audi 2.5tdi r5 85kw probleem
Koolis koju jõudes kuulsin vanematelt kes mu autoga töö käisid, et autol on midagi viga.
Nimelt, sõidad kõik korras käib ilusti, käivitub poolest pöördest jne, probleemist lähemalt mida mulle kurdeti. Töölt koju sõites, igal ristmikul
suri auto lihtsalt välja täiesti "lampi". Loodame, et ei hakkata mõtlema ,et tegu lihtsalt käigu sissejätmisega. Okei pandi käima sõideti edasi,
järgmine ristmik, pidurdad hoo maha kõik korras ning järjekordselt suri välja.
Esimene mõte mis mulle endale pähe kargas oli, kõrgsurvepump või kütusefilter.
Süda ei andnud rahu ja pidin ise proovima minema, keerasin võtit, nagu tavaliselt sellise sooja ilmaga eelsüüdet ei vaja ning kohe käis, hääl oli
ilus. Lasin umbes 5 minutit käija, mängisin gaasiga, et äkki märkan ka midagi kuid asjatult.
Nii läksingi proovisõidule, et vähemalt natukenegi asjast aimu saada, proovisin minekut, korras. Tegin ristmikel peatumisi kõik ok. Olin juba
piisavalt tiirutanud ja temp oli ka juba üleval 80C kanti siis mõtlesin, et liigun koju ära.
Ei pidanudgi palju sõitma, lihtsalt sõidad ristmikule pidurdad hoo maha käik välja, ning paari sekudni möödudes kuuled mootori hääles muutust ja välja
ta surebki. Väga imelik värk, peale seiskumist käivitub kohe jälle poolest pöördest.
Ehk on kellegil olnud sarnast probleemi ja oskab mind aidata, alguses mõtlesin, et ei tee siia teemat aga kuna enne homset õhtut nii või teisiti koju
garaasi ei jõua siis mõtlesin, et võiks proovida ja ehk oskab keegi aidata.
Ette tänades!
Müüa erinevaid audide varuosi, võite pakkuda enda avariilist ja rikkega autot. Järvamaal sõiduautode salongi tekstiilipesu ja rehvivahetus - 58367192
|
|