Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: 2,5 tdi V6 paagisisese etteandepumba vahetamine (Vastuseid: 8 | Vaatamisi: 2724)
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 11.12.11 21:13 Tsiteeri
2,5 tdi V6 paagisisese etteandepumba vahetamine

Masinaks A6 C5. Sõitmisel hakkas äkki küünlaspiraali tuld vilgutama. Olen foorumist lugenud, et see peaks tähendama ennekõike paagisisese pumba viga? Mootor suri lõpuks välja, ning ma, teadlikuna selle masina eripäradest, ei üritanudki seda paaniliselt käivitada.

Kuidas pääseb vahetama paagisisest pumpa? Kas paak tuleb eemaldada või on mingi teistsugune ligipääs? On ehk kellelgi mingeid täpsemaid vahetusjuhiseid?

Kui suur sellise masina paak üldse on? Kui palju umbes mahutab 1 paagipool, st kui tühjaks peab paak saama, et see etteandepump oluliseks muutub?

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
meelo
huviline

Registreerunud 07.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C7 3.0 BiTDI Q Avant S-Line

postitati 11.12.11 21:31 Tsiteeri

Ennekõike veendu, et pumbas ikka probleem on. Vahetuse kohapealt, kui paagis on kuskil 20L sees siis saad rahulikult hakkama. Kindluse mõttes, kui ei tea palju paagis oli tõsta parem tagumine ratas tungiga suhteliselt kõrgele maast nii 10-20 cm.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 11.12.11 21:40 Tsiteeri

Probleemi lahendasin hetkel selliselt, et tankisin paagi täis, täpselt ei tea aga juurde läks u 60-70 liitrit, sealt tekkis see paagi mahutavuse küsimus, tavaliselt selliste masinate paak u 80 liitrine? Sellest tekkis mõte, et ehk lihtsalt sai paak tühjaks.:D Samas kütuseseier polnud isegi punases tsoonis veel...

Ning ma ei saa aru siin foorumis kirjeldatavatest käivitusprobleemidest tühja pumba korral? Valasin paagi täis, täitsin ka filtri ning masin käivitus suht ruttu. Loogika puudub ka soovitatavas pihustitorude lahtikeeramises, kuna pumbal ju ülkskõik, kas toru on lahti või kinni, kütusesurve tuleb üles ikka samal ajal.

Sellegipoolest oodatud info pumba vahetuse kohta, hakkan juba varakult end selle masina põhiprobleemidega kurssi viima...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
WVP
huviline

Registreerunud 31.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 11.12.11 21:56 Tsiteeri

Nüüd siis sul ka vigane paagi andur(varem või hiljem pidi see juhtuma), tere tulemast klubissse.
Tegelikult sul sai lihtsalt paak tühjaks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 11.12.11 23:16 Tsiteeri

Et kui u 20 liitrit paagis, siis on kõik ok?
Teisipäev taas Võrru vaja sõita, ning teele jäämisest on juba siiber.:D

Hakkan raha koguma MB ostmiseks, olen juba aru saanud, et audi on ainult mingitele erilistele rikkuritele ja vaba ajagraafikuga inimestele tehtud.:D

samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 12.12.11 07:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
Probleemi lahendasin hetkel selliselt, et tankisin paagi täis, täpselt ei tea aga juurde läks u 60-70 liitrit, sealt tekkis see paagi mahutavuse küsimus, tavaliselt selliste masinate paak u 80 liitrine? Sellest tekkis mõte, et ehk lihtsalt sai paak tühjaks.:D Samas kütuseseier polnud isegi punases tsoonis veel...

Ning ma ei saa aru siin foorumis kirjeldatavatest käivitusprobleemidest tühja pumba korral? Valasin paagi täis, täitsin ka filtri ning masin käivitus suht ruttu. Loogika puudub ka soovitatavas pihustitorude lahtikeeramises, kuna pumbal ju ülkskõik, kas toru on lahti või kinni, kütusesurve tuleb üles ikka samal ajal.

Sellegipoolest oodatud info pumba vahetuse kohta, hakkan juba varakult end selle masina põhiprobleemidega kurssi viima...

Sellel autol on madala kütusetaseme andur ja mootor jäetakse ennem seisma kui kütus tegelikult otsas. Sellepärast käivituski mootor koheselt, et pump kuivale ei jäänudki. Paagis asub kolm tasemeandurit ja üks Low Fuel Level andur.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 12.12.11 07:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
Et kui u 20 liitrit paagis, siis on kõik ok?
Teisipäev taas Võrru vaja sõita, ning teele jäämisest on juba siiber.:D

Hakkan raha koguma MB ostmiseks, olen juba aru saanud, et audi on ainult mingitele erilistele rikkuritele ja vaba ajagraafikuga inimestele tehtud.:D

Mis sa siis ostad sellest 2,5 v6 diislist, läksid ju teadlikult seda teed, et hakkab kep.i saama, foorum ju infot täis! Pole mind kunagi ükski audi teele jätnud, küll aga mazda 2 korda!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 12.12.11 07:39 Tsiteeri

A kuidas seda pumpa muidu vahetatakse? :D Olen foorumist lugenud, et see sage teema a kuidas talle ligi pääseb? Tasemeanduri kohta sama küsimus.

Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi

postitati 12.12.11 08:01 Tsiteeri

Tagumine istmepõhi välja ja selle all peaks 2 musta luuki olema. Nende kaudu kogu töö käib.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 28.4% - SQL: 71.6%]