Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: elektroonilise odomeetri kerimine... (Vastuseid: 25 | Vaatamisi: 7670)
Eeroz
huviline

Registreerunud 21.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: Saab 9-5

postitati 03.11.04 12:05 Tsiteeri
elektroonilise odomeetri kerimine...

Et autoost plaanis ja tahaks teada kui usaldatav see elektrooniline odomeeter on ?

AUDI - Accelerates Under Demonic Influence
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
doktorms
huviline

Registreerunud 30.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 1.8 (1987 a.)

postitati 03.11.04 12:31 Tsiteeri

Elektroonilist on lihtsam kerida kui mehaanilist (kui seadmed olemas).

Jõud köidab alati madalate moraalsete omadustega inimesi. (A. Einstein)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Eeroz
huviline

Registreerunud 21.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: Saab 9-5

postitati 03.11.04 12:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja doktorms

Samas kuulsin kellegilt et kui akujuhe mingiks ajaks maha võtta siis pidi õige näit tagasi tulema ? Veidi muinasjutuline tundub aga kuda kommenteerite ?

AUDI - Accelerates Under Demonic Influence
TiitR2
huviline

Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.

postitati 03.11.04 13:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja Eeroz
Tsitaat:
Esialgne postitaja doktorms

Samas kuulsin kellegilt et kui akujuhe mingiks ajaks maha võtta siis pidi õige näit tagasi tulema ? Veidi muinasjutuline tundub aga kuda kommenteerite ?

Ei usu seda juttu eriti, mu A4-l on see juhe sealt maas olnud isegi terve päeva, no ma ei usu ka et `98 .a. autol 125 t.km. läbisõitu on.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
CarlosSQ
huviline

Registreerunud 30.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: 80 b4 Avant TDi

postitati 03.11.04 13:27 Tsiteeri

mine mustamäe ARK-i taha seal on elektrikud kes panevad juhtmed taha ja ytlevad selle et on keitud :)

There's lots of spirit in everyone!!!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kiireaudi
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Sline-10; Q7 4,2 TDI; Stang-68

postitati 04.11.04 21:04 Tsiteeri

Kui Sa spidokerimist tõesti niiväga kardad,osta uus auto.

Lihtsalt 200+tkm sõitnud autot ei viitsi keegi vaatamagi tulla,nii kurb kui see ka poleks...

11,823@191,5km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ragnara
huviline

Registreerunud 23.03.12
Kasutaja on eemal

Auto: A4 b9 2.0TDI Quattro

postitati 12.12.12 20:25 Tsiteeri

Kas too teadlik/tahtlik odomeetri kerimine mingit viisi seaduse järgi petmise alla ei mahu?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE

postitati 12.12.12 20:30 Tsiteeri

Vaevalt see ebaseaduslik on, pigem midagi pisisuli kanti :D Aga ega siis pole süüdi see kes pakub vaid see kes teenust ostab.
Aga enamus kerib ikka niipalu maha, et kohe aru saada et keritud. Lisaks ei saa vastu salongi kulumisele (rool jne).aga mõni värvib need ka ära.

Kohe on ju näha kui salong on 300 000 sõitnud ikka.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Siim89
huviline

Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal

Auto: C5 1.8T; C4 2.2TQ;

postitati 13.12.12 10:57 Tsiteeri

300 tuhat sõitnud salong peaks küll Audil ikka väga korralik veel olema...
Kui ei ole siis võid omad järeldused teha, kui hoolikas autoomanik eelmine oli või on odomeetrinäit põhjendatult kahega vaja korrutada :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE

postitati 13.12.12 11:41 Tsiteeri

Ma mõtlen seda kui ala spidokal 150 000 ja tegelik 300 000 siis tegelt teeb kohe vahet küll:P

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
tl470487
aeg maha

Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal

postitati 13.12.12 12:38 Tsiteeri

Mõelgem natuke - just see asjaolu tingibki odomeetrite näitudega manipuleerimise, sest "spetsialist" teab täpselt, milline peab välja nägema 50k, 150k, 200k ja 300k jne sõitnud sõiduk.

PS1: Kasvõi iga päev võib autole uue edeva odomeetri näidu lajatada ning ARK-i ees ega taga olev õppinud-kogenud spetsialist ei oska paljalt selle näidu sügavuse ega manusega mittemidagi tarka peale hakata, sest näidikuid ja kontrollereid ei seadistata alati ainult odomeetri näidu manipuleerimiseks!
Odomeetri näidu muutmise seadmed on samasugused tööriistad nagu näiteks kööginuga, mis asendamatu kokka töös ning samal ajal on tegemist potensiaalse mõrvariistaga.

PS2: Dilemma - tehnoloogia + manipuleerijate oskused ja nutikus kasvab koos nõudlusega ehk seadistub turule, mis lausa anub "spetsialistide" ilusaks manipuleeritud sõidukite järele.

Tsitaat:
Algselt postitas: KsenoonE
Ma mõtlen seda kui ala spidokal 150 000 ja tegelik 300 000 siis tegelt teeb kohe vahet küll:P

- 51905398 - autode diagnostikaseadmed ja töövahendid - VCDS - VAS - LAUNCH PRO3- http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=101206
HHO mootoripuhastus - kõik ja igasugused sisepõlemismootorid, küsi lisa 51905398 - https://www.youtube.com/watch?v=b5paGgZB_tM
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
alts20
huviline

Registreerunud 28.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 13.12.12 17:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KsenoonE

Ega ikka alati ei tee küll. Kui tahad tõestust siis anna teada ja näitan audit millele pakud max 100 tuhat läbisõitu ja seda nii seest kui väljast vaadates, tegelikkuses on 280 kellal ja tõestatud esinduses ja serviseraamatus.

Seega näiteid on nii ja naa pidiseid aga üldjuhul jah kui ikka 91a e34 bemmi vaatad ja 210 on kellal siis jah sageli pakuks et odokas on teisel ringil :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Urmet24
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: a4 avant b8

postitati 13.12.12 17:22 Tsiteeri

Mul A4 2004 a reaalselt 304 000 sõitnud ja hooldatud aind premium osadega.
Hetkel ka müügis ... ja võistle siis nendega kellel sama läbisõit kui mul oli ostes 5 a tagasi.
Inimesed ei mõtle ostavad keritud auto ja usuvad siiralt jutte läbisõitudest.
Kuni 2-300 ei teegi vahet tegelt auto kulumisel 500 ooo pealt jah tulevad juba istmetesse augud jne.
Ehk siis ostke autot mitte läbisõitu.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Greger
huviline

Registreerunud 07.06.09
Kasutaja on eemal

Auto: A8 D2 4.2 Quattro

postitati 13.12.12 17:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Urmet24
Hetkel ka müügis ... ja võistle siis nendega kellel sama läbisõit kui mul oli ostes 5 a tagasi.
Kuni 2-300 ei teegi vahet tegelt auto kulumisel 500 ooo pealt jah tulevad juba istmetesse augud jne.

+1 :cool:

raemees
huviline

Registreerunud 18.09.09
Kasutaja on eemal

Auto: BMW E90 320dA 2008a

postitati 13.12.12 22:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Urmet24

Eks see vist ikka oleneb auto väljanägemisest, hinnast ja muust ka kui ainult läbisõit ja võibolla ka müüjast :D
Minu müüdud A4 (08.2003a)oli samuti kellal 230000km jälile sain juba eelnevalt esinduse ajaloo järgi et ca 70000km oli maha keritud aga kuna muud osta polnud ostsin ikkagi selle. Müüdud sain kuu ajaga kuigi jah ka tsipa madalama hinnaga. Nüüd pool aastat hiljem vaatan ripuvad need samad A4 müügis mis tol ajal kui minagi müüsin, ainult aasta uuemad ja veel odavamalt. Seega eks igal asjal on oma hind ja õige müügihetk ;)

Ostuhetk oli kellal muidugi 187000km nagu ikka alla 200000km :D

audicabrio
huviline

Registreerunud 30.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: C4 2,5TDiQ Avant;C2 2.1;C6;Cabrio;200 2,2TQ, Suzuki Tl1000R,D-max,Renegade800

postitati 13.12.12 22:26 Tsiteeri

Ma ei saa oma lugu rääkimata jätta. Müüsin enda masinat üks hetk, tuli inimene kohale ning siis kaasas "spets". Odomeetril ees 304000km ning vend uurib istet tükk aega, ning vaatab spidot, siis uuesti istet, ning ütleb, et siit on mingi 50k maha keritud, et iste on sõitnud umbes 350k km juurde. Kas tõesti on meil nii spetse vendi, kes 50k erinevust suudavad välja raalida? Ostsin paar päeva tagasi a4, mis oli 310k km sõitnud ning seest nagu uus. Lammutasin ära a4 mis spido järgi 210k km, ning istmed räbalad ning sisu kulunud. Ehk targemad mehed vaatavad üldist seisukorda, ülejäänud 99% läbisõitu. Tean ka tutvuskonnast inimesi kes a24 juba sorteerivad välja autod mis üle 200k km sõitnud, et need nende sõnul juba ära hooratud. Ning jutt on 2000euri kandis maksvates masinatest:o
Müües enda A4 2000a masinat, millel vist oli ees juba 400k km, esimene kiri postkasti tuli tallinna spidokerijatelt, tehti hinnapakkumine kerimisele 190k km peale, ning taga ka lause, et kahjuks tänapäeval keegi ei osta üle 200k sõitnud 2000a autot. Neil oli ka suht õigus, vaatamata heale hinnale, ostjad puudusid. Kuid lõpuks paari kuu pärast tuli üks väga normaalne inimene, kes pani kaabli sappa, vaatas masina üle ning ütles ka, et tema kunagi läbisõitu ei vaata. Leidsin selle 1% ;)

rulamees
huviline

Registreerunud 13.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: 2x Audi B4 2.0 automaat ABK, CBT

postitati 13.12.12 23:25 Tsiteeri

Sõber tõi saksast auto, millel läbisõit üle 400 000 km. Kui oleks sinna ette kerinud 50 000 siis mitte ükski konn ei oleks välimuse järgi köhinud, et see nii ei ole. Saklasest omanik sõitis sellega iga päev mööda kiirteed 350 km tööle ja õhtul 350 km tagasi. Põhimõtteliselt istuti autosse ainult 2 korda sisse ja välja 700 km jooksul. Kiirteel kasutas autopilooti, mille tõttu olid pedaali katted ka nagu uued. Kuna õliste kätega linna vahel rooli keeramist ka polnud siis nägi rool välja nagu uus. Samas olen näinud autot, mis on Eestist uuena ostetud ja sõidetud sellega Tallinnas 60 000 km ja peale keemilist pesu ning poleerimist oleks läbisõiduks pakkunud vabalt 300 000 km ja peale.

Istme ja roolide kulumine sõltub ka väga palju juba sellest, et kas inimene kannab teksapükse (nende needi lõhuvad), inimese kaalust (istme ära vajumine). Rooli eluiga mõjutavad ka inimese sõiduvõtted (libistab peale pööret rooli kätte vahel tagasi) sõrmustest, naha happelisusest jne..

Samas on väga suureks teguriks ka istme naha või riide ning rooli materjal.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Greger
huviline

Registreerunud 07.06.09
Kasutaja on eemal

Auto: A8 D2 4.2 Quattro

postitati 14.12.12 06:43 Tsiteeri

Mina olen ise selline inimene samuti kes neid spido näite ei vaata. Ostan auto siiski korrasoleku järgi. Ostukorral viin auto kontrolli mile teostab hea sõber ning annab hinnangu ning kulud milega pean arvestama kui masina ostan. Neid autokõrval jutustajad olen näinud küll, et just tehtud jne. enne ei saa midagi teada kui ise kontrollid ja proovid.

Endal oli ka müügis masin aasta 90 pill. Ning üks inimene küsis kas hinda ka alla saab kuna läbisõit nii suur. Ma vastasin tale, et selles ei saa olla kindel, et see spido on seal orignaal ning 22 aastat vana auto läbisõit on ainult 300 000 km. Kõrvale tõin kohe näite kus mul on auto mis oli aastast 2003 ning selle läbisõit oli mul juba 2012 Augustis 300 000. Ning vaevalt 22 aastat vanal autol oli see 300 000 originaal läbisõit.

Ise arvan, et see kerimine võik olla keelatud. Kuid siiski kui soov on neid nubreid jälgida siis võiks ju enda rahulolumõttes selle kinni teipida ja arvata, et sinna ei tulegi midagi juurde. :D

priidik
huviline

Registreerunud 17.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 14.12.12 10:59 Tsiteeri

Kerimine, nagu ka igasugune muudmoodi petmine, ongi keelatud. Küsimus on aga, et kelle süükoormaks see veeretada ja kuidas ära tõestada tema süü? Itaalia automüüja, Eestisse importija / müüja jne. Kes seda ikka kindlaks teeb, mis hetkel ja kus midagi keritud on. Kõik ju kehitavad õlgu.

Eestis (nagu ka igal pool mujal) tingib massilise kerimise asjaolu, et mida värskema aastaarvu ja läbisõiduga on auto, seda magusamaks saab liisingu intressi. Päris palju avastatakse kerimisi, kui minnakse peale ostu teenindusse. Kuid lõppkokkuvõttes on ka sellesamale liisinguvõtjale positiivne, kui autol on peale 3-5 a väiksem läbisõit, ja niimoodi see trall edasi käib...

seitsmene
huviline

Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4,2

postitati 14.12.12 11:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: priidik
Kerimine, nagu ka igasugune muudmoodi petmine, ongi keelatud.

Odomeetrinäidu muutmine ei ole tegelikult keelatud. Petmine küll - kui seda muudetud näitu kasutatakse ostjale ettekujutuse loomiseks, mis tegelikkusele ei vasta. Oma tujude järgi võid seda numbrit muuta palju tahad.

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 14.12.12 20:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audicabrio
Ma ei saa oma lugu rääkimata jätta. Müüsin enda masinat üks hetk, tuli inimene kohale ning siis kaasas "spets". Odomeetril ees 304000km ning vend uurib istet tükk aega, ning vaatab spidot, siis uuesti istet, ning ütleb, et siit on mingi 50k maha keritud, et iste on sõitnud umbes 350k km juurde. Kas tõesti on meil nii spetse vendi, kes 50k erinevust suudavad välja raalida? Ostsin paar päeva tagasi a4, mis oli 310k km sõitnud ning seest nagu uus. Lammutasin ära a4 mis spido järgi 210k km, ning istmed räbalad ning sisu kulunud. Ehk targemad mehed vaatavad üldist seisukorda, ülejäänud 99% läbisõitu. Tean ka tutvuskonnast inimesi kes a24 juba sorteerivad välja autod mis üle 200k km sõitnud, et need nende sõnul juba ära hooratud. Ning jutt on 2000euri kandis maksvates masinatest:o
Müües enda A4 2000a masinat, millel vist oli ees juba 400k km, esimene kiri postkasti tuli tallinna spidokerijatelt, tehti hinnapakkumine kerimisele 190k km peale, ning taga ka lause, et kahjuks tänapäeval keegi ei osta üle 200k sõitnud 2000a autot. Neil oli ka suht õigus, vaatamata heale hinnale, ostjad puudusid. Kuid lõpuks paari kuu pärast tuli üks väga normaalne inimene, kes pani kaabli sappa, vaatas masina üle ning ütles ka, et tema kunagi läbisõitu ei vaata. Leidsin selle 1% ;)

Loomulikult tuleb ka masina seisukorda vaadata, aga mina vaatasin ka läbisõitu, sest tean, kui hästi pidas vastu minu b6 ja seda suuresti tänu sellele, et oli algselt ls 100tuh kanti ja müügihetkel 200tuh. Rääkimata veermikust, kuluvad auto juures ka asjad, mida sisuliselt ei saa vahetada, auto kere jäikus näiteks, seetõttu võivad tunduda ka välimuselt sarnased autod sõites nii erinevad. Kuna tüüpiline eestlane sõidab aastas sinna 20tuh km kanti või isegi alla selle (ühe autoga), siis on ka lootust leida näiteks 5-7 a vanune auto, mis on sõitnud kuni 100tuh, mina leidsin sellise, mis oli sõitnud 40tuh ehk sisuliselt saab ju nii uue auto vana hinnaga (noh tegelikult peaaegu, aga ei hakka siin teemat pikaks ajama eks igas asjas on agasid). Ühesõnaga kui ikka on valikut, siis tasub sarnase seisukorra juures valida ikka tõestatud väiksema läbisõiduga auto. Mina isiklikult olin see, kes välistas kõik üle 200tuh sõitnud masinad, kui juba üle 200tuh odol ees, siis vaevalt, et alla selle sõitnud on, kui aga alla selle, siis tasus uurimist:) Tõsi, 2000eur masinate puhul vaatan ainult seisukorda:cool:
Kerimise illegaalsusest aga nii palju, et sisuliselt võid oma varaga teha, mida tahad, aga seda ei tohi edasi müües valetada, kui küsitakse, tuleb aus olla, muidu on ju ikkagi illegaalne.

A-kaheksa
huviline

Registreerunud 23.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C6 4,2Q, Mondeo 11

postitati 14.12.12 21:03 Tsiteeri

Ostsime eelmine aasta 2004 aasta A6-e. Läbisõit 160 000. Eestis alates 2006, ühe omaniku käes ja 100% Revali ajalugu. Enne seda Saksas esinduse demoauto. Seega leidub jah väikse läbisõiduga isendeid.

Meenub ka lugu sõbrast, kes ostis naisele Peugeot 307. Naine kartis üksi sõita ja käis vaid paar korda kuus sõbrannaga poes. Autol oli kolme aastaga läbisõitu napp 2 000 km. Hooldust tehti aga iga aasta. Remont samas kallim kui sõitval autol. Sumps lihtsalt roostetas küljest ära. Esindus soovitas, et kui müüma hakkad, siis lase juurde kerida - muidu keegi ei usu.

Veel üks teema on see, et vahel keritakse hoopis juurde. Müües auto soome on hea kui läbisõit üle 400 000km. Maksud lihtsalt odavamad.

Seega Eesti huiatakse klienti, Soomes aga riiki...

Rääkimata sellest, et taksod kleebitakse välismaal täielikult üle (nagu Eestis Tallink takso), lävepakkudel kaitsekleepsud jne. No mida kuradit sa tuvastad? Volvo foorumis on teema, et 2008 aasta auto oli müügis ja läbisõit 150 000. Ostja uuris Rootsis ja selgus, et takso läbisõiduga 750 000. Salong ja välimus seejuures 5+

Kes ja kui palju süüdi on, seda ütleb ainult ostja/müüja südametunnistus

Auto LCD displayde remont ja vahetus, armatuuride remont.
www.harteron.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 15.12.12 05:14 Tsiteeri

Mul on veidi provotseeriv küsimus, kui on valida meie kliimas 100 000 km mööda Tallinna tänavaid kolistanud või Saksas 280 000 km sõitnud auto vahel? Kumma võtaksite?

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide õli, seadistused, DPF-i, õhkvedrustuse mured, läbisõit jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + alati uusim tarkvara ja 19a. kogemust). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2026-27, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 15.12.12 08:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Jann
Mul on veidi provotseeriv küsimus, kui on valida meie kliimas 100 000 km mööda Tallinna tänavaid kolistanud või Saksas 280 000 km sõitnud auto vahel? Kumma võtaksite?

Köik söltub konkreetsetest isenditest ja nende + & - st.
Minu möte peatus esimesel juhul teisel varjandil, ehk 280 tuhat läbinud isendil.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
equilibrium
huviline

Registreerunud 10.04.06
Kasutaja on eemal

postitati 15.12.12 13:28 Tsiteeri

100 protsenti esinduse ajalugu võib tähendada ühe lahtise pistikuga sõitmist ja tüki teibi kleepimist, et tulukesed silma ei paistaks.
Hooldused lastakse loomulikult kordadesl üle.
Nii pidi saama korraliku "kirikuõpetaja" auto kontrollitud ajalooga.

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.7% - SQL: 72.3%]