Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A4 ilmselt elektriline viga (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1164)
maris-e
huviline

Registreerunud 04.12.11
Kasutaja on eemal

postitati 04.12.11 17:50 Tsiteeri
A4 ilmselt elektriline viga

Minul on selline mure, et mu a4 1.6 bensiin 2001.a. tuuritab hoolega. Nimelt aeg-ajalt tühikäigul lähevad pöörded 4 tuhande peale, ja siis on seal püsivalt, kuni käigu tagasi sisse panen. Auto on teinud seda juba u 2 aastat, olen murest rääkinud ka asjatun
djatega, aga kuna nemad pole seda näinud, siis ei usu, et midagi viga on. Auto ei tee seda kogu aeg. Vahepeal on probleeme käivitamisel. Paar korda on aku täiesti tühi olnud. Aga seda juhtub harva, suurim mure on siiski pöörded.
On pakutud erinevaid variante - aju, jagaja, tühikäigumootor, andurid jpm.
Lasin autole arvuti taha panna, ja igasugu andurid andsid veateateid, need kustutati, aga sellest pole kasu. Autole on ka nö restart tehtud, aga see ka ei aitanud. Aa, ja lisaks on mu autol immosüsteem, mis oli maha võetud, aga paar nädalat tagasi pani see ennast ise peale.

nagu aru saate, ei ole ma autode vallas pädev, ja seega loodan, et kellegil on sama viga olnud, ja oskab nõu anda, et see ära parandada. Jään ootama!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Helina
huviline

Registreerunud 19.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: A5 coupe 3.2fsi q 195kw 2008

postitati 04.12.11 18:12 Tsiteeri

Kui andurid annavad veateateid, siis kustutada sa võid ju need teated nö ära, aga ega see autot terveks veel ei tee, need vead tulevad tagasi, kui tõesti andurites viga on.
Oleksid võinud kirjutada siia ka mis vead need olid, oleks teistel kergem nõu anda ka. :)

Kasuta kindlasti otsingut, seoses kõrgete pööretega tühikäigul, nendest on palju juttu. Aga imestan, et need "asjatundjad" siis pole suutnud viga tuvastada nii pika ajapeale. Aga ega rääkimine samuti ei tee su autot terveks, tuleb viia ikka tegudeni ka. Kusagil remonditöökojas oled autoga käinud? Kindlasti seal ei saa olla midagi utoopilist, mida ravida ei annaks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
maris-e
huviline

Registreerunud 04.12.11
Kasutaja on eemal

postitati 04.12.11 18:21 Tsiteeri

Ma ei tea, millised need andurid olid.
Asjatundjad pole ilmselt seepärast leidnud, et mu oma onu tegeleb autodega. Ja minu auto käib kogu aeg tema juures teeninduses, ja ilmselt ei olegi nad väga kindlad mu jutus, ega taha mind vist väga uskuda. Seepärast pole ka viga leitud.

Helina
huviline

Registreerunud 19.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: A5 coupe 3.2fsi q 195kw 2008

postitati 04.12.11 18:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: maris-e
Ma ei tea, millised need andurid olid.
Asjatundjad pole ilmselt seepärast leidnud, et mu oma onu tegeleb autodega. Ja minu auto käib kogu aeg tema juures teeninduses, ja ilmselt ei olegi nad väga kindlad mu jutus, ega taha mind vist väga uskuda. Seepärast pole ka viga leitud.

Kui sa kirjeldad, et auto ikka selliseid trikke teeb, siis tal on ka midagi viga. Tuleb vahetada töökoda, mis siis et onu juures ei taheta uskuda vms, sellise suhtumisega paraku autot korda ei saa. Tuleb sinna viia, kus reaalselt ka midagi ette võetakse.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
maris-e
huviline

Registreerunud 04.12.11
Kasutaja on eemal

postitati 04.12.11 18:32 Tsiteeri

Olen korra käinud ka päris teeninduses. Rääkisin neile, mis mu mure on, ja palusin arvuti taha panna. See oli küll võõral maal, ja ilmselt jäi enamus infot pisut keelebarjääri taha, aga kui auto tagasi sain öeldi, et oli vigaseid andureid. Ja siis mingid voolikud olid katki, need parandati, ise nad arvasid, et auto käib paremini. Kui auto kätte sain, tundus mulle samamoodi. Aga see oli ajutine.

exess
klubiliige

Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1,8 sedaan 96a & Toyota Corolla 17a

postitati 06.12.11 15:33 Tsiteeri

Kirjuta ka kus piirkonnas ise paikned,ehk saab mõni klubilistest korra autole juhtme taha panna? See sinu onu ei viitsinud ilmselt probleemi süveneda ning seal võõral maal lasti sind lihtsalt üle :P

Pisike punane putukas
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
maris-e
huviline

Registreerunud 04.12.11
Kasutaja on eemal

postitati 06.12.11 15:36 Tsiteeri

Hetkel veel olen võõralmaal, aga detsembri keskel tulen ja olen ida-viru kandis või jõgevamaal :)

willins
huviline

Registreerunud 31.01.12
Kasutaja on eemal

postitati 05.02.12 16:50 Tsiteeri

vaata karteri tuulutus torud üle, need kipuvad lõhki minema ja tuuritamist põhjustama

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 21.1% - SQL: 78.9%]