Probleem selline et tahtsin tehase seadistust muuta ja läbi lõigata dioodi D43(http://www.hot.ee/pppp/remostar260.jpg) Lõhkusin aga kogematta dioodi ära. Nüüd paneb alarm üldse segast. Kuna vahetusega saan
ise hakkama aga elektroonikast väga palju ei tea siis küsimus: Mis andmetega dioodi peaks elektroonika poest küsima minema? On kellelgi elektriskeemi
või sellist alarmi käepärast kust seeda vaadata?
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
postitati 03.12.11 12:27
Kui seadistus jääb sihuke, et mõni dioodidest kasutamata siis ei olegi tarvis poodi minna, võta plaadilt teine asemele. Tõenäoliselt muidugi lõhkusid
lisaks dioodile ka midagi muud, kui alarm üldse lolliks läks.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
skriimsilm110
huviline
Registreerunud 04.11.08
Kasutaja on eemal
postitati 03.12.11 12:51
Ilmselt ära ei lõhkunud...lolliks minemisel all mõtlesin seda, et ust lahti tehes või kinni pannes teeb piiksu ja siis tahab ise alarmialla minna. Ju
siis peab see diood seal paigas siis olema, et ei teeks sellist asja. Tahtsin tegelikult dioodi läbilõikamisega välistada selle, et automaatselt läheb
lukku. Aga kas need dioodid seal siis kõik ühesugused(mõtlen D40, D41 jne)?Et siis tõstan mõne vaba dioodi asemele ja ongi korras?
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
postitati 03.12.11 13:09
Tsitaat:
Algselt postitas: skriimsilm110
Probleem selline et tahtsin tehase seadistust muuta ja läbi lõigata dioodi D43(http://www.hot.ee/pppp/remostar260.jpg) Lõhkusin aga kogematta dioodi ära. Nüüd paneb alarm üldse segast. Kuna vahetusega saan
ise hakkama aga elektroonikast väga palju ei tea siis küsimus: Mis andmetega dioodi peaks elektroonika poest küsima minema? On kellelgi elektriskeemi
või sellist alarmi käepärast kust seeda vaadata?
Ohoo - see veel minu tehtud skeem! Üldiselt võid sinna asemele panna suvalise dioodi aga mäletamistmööda olid need seal kõik ühesugused. Võta plokk
kaasa ja näita poes - küll nad sulle õige dioodi annavad.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 20.2% - SQL: 79.8%]