Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Tagumisse klaasipuhastajasse ei jõua vesi (Vastuseid: 13 | Vaatamisi: 1782)
catman
huviline

Registreerunud 23.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant 1.9 TDI '01

postitati 02.11.04 14:32 Tsiteeri
Tagumisse klaasipuhastajasse ei jõua vesi

Nimelt tahaks siis tagumist klaasi puhastada, kuid klaasipuhastus vett ei jõa sinna. Pump hakkab lööma kuid välja ei tule midagi.
Ehk keegi oskab öelda kus midagi lahti või olla? Mu vanal opelil oli voolik enne tagumist luuki katki ja siis kogu vesi jooksis mööda auto keret alla.

Kõige paremad Volkswagenid on AUDID!!!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
catman
huviline

Registreerunud 23.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 02.11.04 14:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja catman
Nimelt tahaks siis tagumist klaasi puhastada, kuid klaasipuhastus vett ei jõa sinna. Pump hakkab lööma kuid välja ei tule midagi.
Ehk keegi oskab öelda kus midagi lahti või olla? Mu vanal opelil oli voolik enne tagumist luuki katki ja siis kogu vesi jooksis mööda auto keret alla.

Ise küsin ise vastan. Krt avastasin et tagumise klaasi jaoks on oma klaasipuhastusvedelik ja eraldi paak, mis muidugi on tühi :D
Aga see www.elcats.ru on tõesti hea sait.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
catman
huviline

Registreerunud 23.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 02.11.04 14:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Ise küsin ise vastan. Krt avastasin et tagumise klaasi jaoks on oma klaasipuhastusvedelik ja eraldi paak, mis muidugi on tühi :D
Aga see www.elcats.ru on tõesti hea sait.

Kuramus, ei olnudki tühi. Valasin pool pimedas sinna juurde ja sai ääreni täis.
Nüüd ma küll ei oska probleemile lahendust leida.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 02.11.04 15:14 Tsiteeri

Nüüd jääb ainult üle veel veenduda, kas tagumine pump ka tööle hakkab, kui tagumist pesurilülitit keerad.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
catman
huviline

Registreerunud 23.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 02.11.04 16:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja Black
Nüüd jääb ainult üle veel veenduda, kas tagumine pump ka tööle hakkab, kui tagumist pesurilülitit keerad.

No midagi seal taga undama hakkab küll.

maxs30
huviline

Registreerunud 11.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,5 TDI

postitati 02.11.04 18:12 Tsiteeri

Tagumine düüs umbes.Proovi kas suuga jõuad läbi puhuda.Kui ei siis kompressoriga kusagil tanklas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Driver
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 1,9 TDI

postitati 02.11.04 18:43 Tsiteeri

minul lööb esimeste tüüside küljest pidevalt vooliku küljest ära :( ilmselt ka tüüs umbes või on see kumm nii pehmeks läinud et ei hoia voolikut kinni enam:(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
catman
huviline

Registreerunud 23.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 03.11.04 13:00 Tsiteeri

Niih asi on vist umbes kusagilt. Nimelt sai siis seda vett lastud päris pikalt kuid välja ei tulnud midagi ja paagist oli aint natukene vähemaks läinud.
Kuidas ma sellele düüsile ligi pääsen, et ta läbi puhuda?
Kas luugi polsterdus tuleb ära võtta ja mis sealt edasi tuleb teha?

CarlosSQ
huviline

Registreerunud 30.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: 80 b4 Avant TDi

postitati 03.11.04 13:23 Tsiteeri

mul sama teema. ma võtsin kõik asjad lahti puhastasin ära (dyys oli umbes) panin kokku üks nädalaega sain lasta ja siis läks uuesti umbe. enam et viitsi sellega jännata. kurasi sitalt on tehtud ka uut dyysi panna ei ole võimalik.(kojamehe mootori küljes kinni)

There's lots of spirit in everyone!!!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ACE16V
huviline

Registreerunud 12.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi80AvantQuattro / DUCATI_M900

postitati 03.11.04 14:03 Tsiteeri

Tsitaat:
kurasi sitalt on tehtud ka uut dyysi panna ei ole võimalik.(kojamehe mootori küljes kinni)

kuidas ei ole:o, ise just vahetasin.
kas me räägime ikka samast asjast pos.26: http://www.elcats.ru/audivw/vag5.asp?subm=%CF%EE%E8%F1%EA&btsnr=955-65&cid=161 .
seal on düüs koos toruga, aga Revalist saab ka düüsi eraldi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
maxs30
huviline

Registreerunud 11.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,5 TDI

postitati 03.11.04 14:13 Tsiteeri

Suru õhuga tuleb proovida mõlemit pidi läbi puhuda.Võta paagi juurest vooliku lahti ja kompressori vooli otsa ja teistpidi ka.Kui mõni stte tükk jääb sisse siis mõne aja pärast pressib ta ennast jälle düüsi ette.Mul oli kevadel umbes puhusin läbi mitte kompressoriga aga jalg pumbaga ja siiani kestab.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black Rabbit
huviline

Registreerunud 12.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Forester XT

postitati 04.11.04 11:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Esialgne postitaja Black

No midagi seal taga undama hakkab küll.

Variandid on sul siis sellised, et tüüs umbes, mingi ühendus katki või lahti ja ega seal muud enam olla saagi.
Õhuga mina omal ühte düüsi puhtaks ei saanudki ja siis sai nõel abiks võetud.

catman
huviline

Registreerunud 23.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 06.11.04 17:05 Tsiteeri

Niih nüüd töötab tagumine aknapesur ilusti. Oligi umbes, sai polsterdus ära võetud ja mõlemat pidi läbi puhutud.
Siis avastasin ka et mu esimeste pesurite voolikud ei seisa koos, nii et enamus vett lahises kapoti alla. Sai neid ka paremini sätitud, nüüd saab klaasid ikka korralikult puhtaks pesta.
Kuid tekkis veel üks küsimus, nimelt kas tagumine düüs peaks kojamehega kaasas käima või paigal seisma?
Mul liigub ta umbes 10 kraadi jagu kojamehega kaasa ja siis enam mitte.

teints
huviline

Registreerunud 12.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: A80 Avant 2,3

postitati 06.11.04 17:17 Tsiteeri

mul liigub ta ka, usun et peabki nii olema

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.7% - SQL: 72.3%]